Personlig inredning till ditt hem
Personlig inredning till ditt hem

Låt dig inspireras av våra inredningstips och skapa din personliga fototavla.

Skapa nu

Fotoposter med ram - Nyskapande idéer från Pixum

I en stor ram kommer din fotoposter särskilt väl till sin rätt. Därför kan du hos Pixum beställa en passande fotoram samtidigt som du beställer en bild, så att bilden är färdig att hänga upp direkt efter leveransen. Den stora mångfalden gör det enkelt för dig att skapa något verkligt unikt.

En översikt över ramarna

Du kan enkelt beställa en av våra 18 olika typer av ramar, från ramar med naturlig trä-look till diskreta konstruktioner i vitt. Bilderna levereras alltid med ett passande väggfäste. En högkvalitativ passepartout ger karaktär åt din bild. Tack vare det dammskyddande ramandet för hand kan du glädja dig åt ett foto som aldrig åldras. Ramar finns tillgängliga för fotoposters från 20×20 cm till 75×50 cm.

Att beställa en fotoposter med ram

Om du vill beställa en fotoposter med ram, måste du välja ut ett av de format som har tillgängliga ramar. I formatutbudet indikeras detta av den lilla ikonen till höger om formatet. Du kommer att bli ombedd att välja ut vilket papper du vill ha. Du kan bara lägga till en ram om du väljer [papperstypen "matt akvarellpapper"]. När du har valt färg på ramen och en passepartout, kan du beställa din fotoposter med ram.

Ännu enklare är det att lägga till en ram med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara. Påbörja ett nytt projekt med ett av de format som omnämnts ovan. I redigeringsläget hittar du sedan "bildram" i det vänstra navigeringsområdet, där du kan välja den ram som du vill ha. Sedan drar du den helt enkelt till redigeringsområdet. I området "passepartout" kan du testa hur de olika passepartouterna kommer att se ut.

Bli kreativ och spara minnen

Kreativa idéer för fotopostrar med ramar

Har du ännu inte fått någon bra idé för hur du ska utforma din fotoposter med ram? Låt dig då inspireras av följande förslag.

 • Svartvit vägg: Välj ut flera foton på samma tema, till exempel "en dag med familjen" och skapa flera fotoposters i olika format och storlekar på detta tema. Använd dig av Pixum Online-Designers bildredigeringsprogram för att omvandla dessa foton till svart-vita bilder. Rama in dem med en svart ram och en vit passepartout. Häng sedan upp dem tillsammans, så att de bildar en fotovägg.
 • Souvenirer: Skapa en stor fotoposter med ram av ett vackert fotografi från semestern. Dekorera glaset med roliga meddelanden eller anekdoter med hjälp av en 3D-penna, och klistra fast souvenirer såsom inträdesbiljetter eller snäckskal på fotoramen.
 • 3D-foton: Välj ut ett foto av människor som sysslar med något speciellt. Sätt fast föremål som refererar till fotot på ramen. Om till exempel några barn släpper upp ballonger i luften på bilden, kan du fästa en eller två ballonger på ramen. Ett köksmotiv kan du till exempel förbättra med en träslev.
 • Fotocollage: Du kan även skapa ett ramat fotocollage med flera personliga bilder. Välj bland våra collagelayout i online designern under "layout". Skapa ditt eget collage genom att trycka på rutan "+" i online designern och välja att lägga till bildrutor. Sedan kan du förstora och förminska bildrutorna i fototavlan.

Här hittar du ytterligare inspiration

Vacker & personlig heminredning med dina egna foton

Låt dig inspireras av våra fototavlor. Utforska bland posters, canvastavlor & fototavlor av trä och skapa din personliga tavla! Till alla material erbjuder vi möjligheten att göra fotocollage med flera bilder.

Kreativa idéer till din Pixum fototavla

Letar du efter idéer att pryda väggarna i ditt hem? Bland våra idéer hittar du säkert något att inspireras av!

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Pixum fototavlor
Skapa din Pixum Fotobok - antingen hemma eller när du är på väg

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designer

  • Skapa snabbt:

   Beställ direkt online.

  • Enkelt att välja:

   Flexibla inställningar.

  • Vår rekommendation:

   Skapa snabbt utan programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Fotouniversum programvara

  • Oändliga möjligheter att skapa:

   Alla Pixum Fotoböcker.

  • De nyaste funktionerna:

   Alltid nya möjligheter.

  • Vår rekommendation:

   Många möjligheter att skapa.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Fotobok app

  • Bekvämt för att skapa när du är på väg:

   Ladda upp foton direkt från telefonen.

  • Välj:

   De populäraste fotobokformaten.

  • Vår rekommendation:

   Flexibla möjligheter att skapa när du är på väg.