Kontaktformulär
Meny

Fotoposter med ram - Nyskapande idéer från Pixum

I en stor ram kommer din fotoposter särskilt väl till sin rätt. Därför kan du hos Pixum beställa en passande fotoram samtidigt som du beställer en bild, så att bilden är färdig att hänga upp direkt efter leveransen. Den stora mångfalden gör det enkelt för dig att skapa något verkligt unikt.

En översikt över ramarna

Du kan enkelt beställa en av våra 18 olika typer av ramar, från ramar med naturlig trä-look till diskreta konstruktioner i vitt. Bilderna levereras alltid med ett passande väggfäste. En högkvalitativ passepartout ger karaktär åt din bild. Tack vare det dammskyddande utförandet kan du glädja dig över ett foto som aldrig åldras. Ramar finns tillgängliga i första hand för små posters från 20×20 cm till 75×50 cm.

En fototavla för varje hem

Gör ditt hem personligt med dina fotografier som konstverk. Låt dig inspireras av våra material och format av fototavlor. Utforska bland fotoposters, canvastavlor och fototavlor av Forex och skräddarsy din tavla.

Att beställa en fotoposter med ram

Om du vill beställa en fotoposter med ram, måste du välja ut ett av de format som har tillgängliga ramar. I formatutbudet indikeras detta av den lilla ikonen till höger om formatet. Du kommer att bli ombedd att välja ut vilket papper du vill ha. Du kan bara lägga till en ram om du väljer [papperstypen "matt akvarellpapper"]. När du har valt färg på ramen och en passepartout, kan du beställa din fotoposter med ram.

Ännu enklare är det att lägga till en ram med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara. Påbörja ett nytt projekt med ett av de format som omnämnts ovan. I redigeringsläget hittar du sedan "bildram" i det vänstra navigeringsområdet, där du kan välja den ram som du vill ha. Sedan drar du den helt enkelt till redigeringsområdet. I området "passepartout" kan du testa hur de olika passepartouterna kommer att se ut.

#Inspirera andra!

Fotografera dina fototavlor & dela med dig under #pixumse

Kreativa idéer för fotopostrar med ramar

Har du ännu inte fått någon bra idé för hur du ska utforma din fotoposter med ram? Låt dig då inspireras av följande förslag.

  • Svartvit vägg: Välj ut flera foton på samma tema, till exempel "en dag med familjen" och skapa flera fotoposters i olika format och storlekar på detta tema. Använd dig av Pixum Online-Designers bildredigeringsprogram för att omvandla dessa foton till svart-vita bilder. Rama in dem med en svart ram och en vit passepartout. Häng sedan upp dem tillsammans, så att de bildar en fotovägg.
  • Souvenirer: Skapa en stor fotoposter med ram av ett vackert fotografi från semestern. Dekorera glaset med roliga meddelanden eller anekdoter med hjälp av en 3D-penna, och klistra fast souvenirer såsom inträdesbiljetter eller snäckskal på fotoramen.
  • 3D-foton: älj ut ett foto av människor som sysslar med något speciellt. Sätt fast föremål som refererar till fotot på ramen. Om till exempel några barn släpper upp ballonger i luften på bilden, kan du fästa en eller två ballonger på ramen. Ett köksmotiv kan du till exempel förbättra med en träslev.
Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.