Pixum Fotobok Kvadratiskt Format
 • Iögonfallande format
 • Från 26 sidor upp till 154 sidor
 • Från endast 99,00 kr
Välj en storlek:

NYHET: Pixum Fotobok Baby för bara 249 kr

Den nya Pixum Fotobok Baby ska framför allt tjäna som en egen pekbok för barn. Med rundade hörn och tjocka sidor kan du skapa din Pixum Fotobok direkt i online-designern. Upptäck nu vårt tips!

Bindningar och papperstyper

Papper för Pixum Fotobok kvadratisk

 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 370g/m2 (2× 185 g/m²) pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt optik för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Fotopapper glansigt

  Pixum fotobok på fotopapper glansigt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 382 g/m2 (2x 191 g/m2) elegant glansigt fotopapper. Bilderna kommer att se precis hur du känner dem från klassiska fotoutskrifter . Den lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. Den Pixum fotobok på fotopapper (glansigt) kommer med lyxiga layflat-bindning.

 • Fotopapper matt

  Pixum fotobok på matt fotopapper

  Dina foton ges ett färgsprakande tryck med elegant touch på vårt fotopapper matt. 368 g/m2 (2x 184 g/m2) - tjockt fotopapper (matt) är mycket robust, och mycket motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för extraordinära gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper (matt) kommer med en professionell layflat-bindning.

 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på premiumpapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt högkvalitativa 160 g/m² ädelmatta premiumpapper, som utmärker sig genom en speciell ädel yta, för en vacker presentation av dina bilder. Det ädelmatta premiumpappret är tillgängligt för sju olika fotobokformat. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Premiumpapper glansigt

  Pixum Fotobok på premiumpapper glansigt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering leder till en elegant touch för pappers- och gör färgerna lyser - den perfekta presentationen för speciella tillfällen. Din Pixum Fotobok med premiumpapper (glansigt) kommer att hålla sitt lyxig touch under en lång tid på grund av bestruket papper är mycket stabil och motståndskraftig mot fukt och smuts.

 • Premiumpapper matt

  Pixum fotobok av matt premiumpapper

  Dina bilder är tryckta på robust lyxpapper med en tjocklek på 200 g/m2, vilket ger din fotobok ett högkvalitativt utseende. Att bläddra bland sidorna i din Pixum fotobok blir en upplevelse varje gång. På grund av premiumpapprets UV-motstånd bevaras dina foton för en lång tid.

 • Premiumpapier matt (100% recycelt)

  Pixum Fotobuch auf Premiumpapier matt (100% recycelt)

   Premiumpapper
  • Premiumpapper av hög kvalitet
  • ekologiskt och ljusvitt
  • med klassisk självhäftande bindning

Bindningar för Pixum Fotobok kvadratisk

 • Hårt omslag med layflat-bindning

  Hårt omslag med layflat-bindning

  En layflatindbinding får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatindbindingens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl layflatindbindingen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker av fotopapper med layflatindbindingen.

 • Hårt omslag med limmad rygg

  Hårt omslag med limmad rygg

  Hård omslag-bindningen består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Ett annat alternativ är limbindning som finns tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig även möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precid det du söker.

 • Häftinbunden fotobok

  Häftinbunden fotobok

  Denna flexibla bindning består av två metallklamrar, som hålls ihop med häftinbindning i ryggen. Häftindbindingen erbjuds endast i de fyra små fotoboksformaten. Häftinbindningen är särskilt populär till att samla barnbilder och babyminnen.

 • Mjukt omslag med limmad rygg

  Mjukt omslag med limmad rygg

  Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger dig fotobok en vacker yta. Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med lyxpapper.

  Fotoböcker med mjukt skal med limmade ryggar är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.

Hur vill du skapa din Pixum Fotobok?

Tre möjligheter | Gör din Pixum Fotobok i Fotouniversum programvaran, i Online-Designern, eller i Pixum Appen

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designern

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter

   Stort utval av format, bakgrunder och cliparts.

  • Kostnadsfri nedladdning

   och lätt att hantera.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för alla som vill utforska möjligheterna inom fotoboksdesign.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • Användarvänlig

   Skapa din Pixum Fotobok från vart du än är.

  • Kostnadsfri nedladdning

   Gratis i App Store och i Google Play Store.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för dig som vill designa fotoböcker flexibelt.

  Också tillängligt för Android

Dina bilder i en Pixum Fotobok

Skapa en Pixum Fotobok

Samla din bästa och roligaste minnen i en Pixum Fotobok. Upptäck vårt breda utbud av fotobok med text, olika format och storlekar.

Fler format för Pixum Fotobok

Gör en egen Pixum Fotobok i kvadratiskt format

Gör en egen fotobok i praktiskt kvadratiskt format. Pixum Fotobok i kvadratiskt format finns tillgänglig i tre olika storlekar. Den minsta fotoboken är enkelt att ta med då den passar perfekt i din ryggsäck eller väska. De större fotoböckerna ger dig ett flertal valmöjligheter inom papperstyper och hur du vill binda din bok. Skapa enkelt din fotobok direkt på nätet, i Pixums användarvänliga programvara Fotouniversum för Mac, PC eller Linux eller i Pixums kostnadsfria app - Pixum Appen. Det kvadratiska formatet passar stora som små bilder.

Tips från Pixum

En fotobok som är perfekt för dina Instagrambilder från mobilen

Hur skapar jag en fotobok? Ta del av våra videos och lär dig mer. Pixum Fotobok i kvadratiskt format är perfekt för dina Instagrambilder och foton från din iPhone. Utforska bland valmöjligheterna inom design och layout och skapa en kvadratisk fotobok hos Pixum. Den fina fotoboken i kvadratiskt format gör sig även perfekt som bildbok, sagobok eller pekbok för barnen. Skapa en egen minnesbok och bevara babyns första år i ett fint fotoalbum från Pixum. Du har även möjlighet att beställa fler exemplar av din fotobok genom vår återbeställning.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Pixum Fotobok Kvadratisk