Kontaktformulär
Meny
FOTO PÅ TRÄ

Printa din favoritbild på våra plattor i tallträ som ger en naturlig charm.

BÄSTA KVALITET

Pixums fototavlor i trä består av stabilt tallträ och är FSC® certifierade.

Med foto på träpanel tar du med naturen in till i hemmets väggar. Landskapsbilder är särskilt passande till denna fototavla. Skapa en tavla med dina foton nu!

 • Material: Furuträ
 • Fototavlan består av mellan 2 och 8 furuträpaneler
 • Rundade hörn
 • 1-2 mm avstånd mellan träpanelerna (detta kan inte ses när du designar online)
 • Träpanelerna är 2 cm tjocka, därtill kommer ett eller flera tvärpaneler av 2 cm tjocklek på baksidan (detta ger i allt en samlad tjocklek på 4 cm).
 • Inkluderet i priset är en passande väggupphängning.
 • Med ett foto i liggande format blir träpanelerna tryckta vågrätt. Vid ett foto i stående format blir träpanelerna tryckt lodrätt.
 • FSC®-certifierat trä från hållbart skogsbruk (FSC 100%; C118036)

Fotot på trä är menat för inomhusbruk. Var uppmärksam på att trä är ett naturlig material, vilket har inflytelse på produktens egenskaper vid sol och luftfuktighet.

Väggupphängning inkluderat

På baksidan av furuträpanelerna befinner sig ytterligare en eller flera träpaneler inkl. metallupphängning.

#Inspirera andra!

Fotografera dina fototavlor & dela med dig under #pixumse

Vad kostar min Pixum fototavla?

Bestäm priset för din individuella Pixum väggdekoration med vår prisuträknare, genom att justera egenskaperna hos din önskade produkt:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Pixum Fototavla av trä

  Pixum fototavla av furuträ - ditt foto på trä

  Foto på furuträ ger dig chansen att låta dina motiv se extra naturliga ut. Oavsett om din bostad är rustikt eller modernt inredd: träets speciella yta och struktur ger dina motiv en livfull design. Mångfaldet av furumaterialet gör att fototavlan av trä passar många hem. Gör exempelvis en gammeldags tavla med text till ditt vardagsrum, en shabby chic skylt till ditt kök eller en citattavla till barnrummet. Designa din egen fototavla online genom Pixums Online-Designer, genom Pixums användarvänliga och kostnadsfria programvara Pixum Fotouniversum eller genom Pixum Fotouniversum Appen - gratis nedladdning för iPhone/smartphone samt iPad/surfplatta i iOS och Google Play Store.

  Tavlor av foton är personliga och perfekta som presenter eller som väggdekor i det egna hemmet. Som heminredning och väggdekoration är fototavlan i trä perfekt. Därför har vi på Pixum gjort det lätt att skapa och beställa egna tavlor online. Gör enkelt dina vackraste bilder till tavlor med några få klick på nätet. Inspireras av våra många format och designa din tavla idag!

  Ditt foto till tavla - skapa personlig väggdekor för ditt hem med dina bilder

  För att producera din väggbild använder vi högkvalitativt furuträ, som kommer från hållbart skogsbruk. Ytorna bearbetas på ett effektivt sätt så att de känns släta och felfria. Därmed bevaras den underbara träådringen och den naturliga ytstrukturen, utan att du behöver acceptera skavanker i ditt motiv. I synnerhet rustika landskapsfoton och lyckade familjeporträtt passar för den här metoden, som gör att de verkligen kommer till sin rätt. Dessutom rundar vi av hörnen så att hela bilden blir harmonisk, och risken att skada sig på hörnen minimeras.

  Din väggbild på furuträ hopfogas av flera plankor. Beroende på den bildstorlek du valt, består väggbilden av två till åtta plankor. De placeras så att avståndet mellan de enskilda plankorna blir 1 till 2 mm. Om furuplankorna placeras horisontellt eller vertikalt, beror på vilket bildformat du valt. När det handlar om en liggande bild, placeras plankorna horisontellt. De placeras vertikalt när väggbilden är stående.

  Väggdekoration i trä av högsta bildkvalitet: fototrycket

  För att trycka på naturligt furuträ använder vi det beprövade UV-direkttrycket. Då appliceras färgen direkt på träet. Färgen ligger ovanpå, i stället för att tränga in i träet. Träet i bakgrunden framhävs då. Tips: Genom det ljusbeständiga UV-direkttrycket kan din väggbild placeras både inom- och utomhus, utan att väderleken skadar trycket. Men tänk ändå på att det handlar om en naturprodukt. Under inflytande av regn eller solbestrålning kan naturligtvis själva materialet i väggbilden påverkas. Därför bör du hantera ditt foto på furuträ med försiktighet och endast hänga upp det på ett ställe som är skyddat mot väder och vind (t.ex. under tak).

  Väggfäste för foto på furuträ ingår när du beställer

  I motsats till övriga väggbilder hos Pixum, för vilka du kan välja bland flera olika väggfästen, ingår väggfästen i leveransen av foto på furuträ. Din väggbild är 4 cm tjock när den är färdigställd: furuplankorna är 2 cm tjocka och väggfästena tar även de 2 cm i anspråk. Skapa ditt foto på furuträ med endast ett par klick och släpp in den friska naturdoften i ditt hem!

  Beställ din fototavla av trä idag - alltid med säker betalning, hjälpsam kundservice samt snabb leverans som skyddar din produkt effektiv.