Fotokort med personlig design

Välj bland många designer och layouter ditt personliga kort. Skapa din uppsättning av 10 fotokort med egen design direkt på nätet.
Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Produkt
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Gör egna fotokort online av din design

Gratulationskort med personlig design

Personliga gratulationskort går alltid hem. Mormor och morfar blir förtjusta när de får se barnbarnet skratta emot dem från ett kort, eller när de får en hälsning från familjen. Den tiden är förbi när man själv var tvungen att med knep och knåp försöka få ihop personliga gratulationskort. Pixum ger dig möjligheter att skapa egendesignade gratulationskort med enbart ett par klick.

Skapa personliga gratulationskort online

De många designförlagorna hos Pixum gör att du kan komma igång direkt. Vi tillhandahåller fler än 250 färdiga designer för vikta kort med lång eller kort fals, dubbelsidigt tryckta postkort och många andra format av gratulationskort för att göra det enkelt för dig. Förlagorna har alltid en platshållare för ditt foto, som ska stå i centrum för din egen design. Det finns även gratulationskort som du kan göra personliga med upp till åtta foton. Du kan placera dessa på olika sätt. När du har valt en design, leds du direkt vidare till Online-Designern. Här kan du redigera din egen design tills den är perfekt:

  • Ladda upp dina foton och låt dem infogas automatiskt i platshållaren.
  • Efterredigera dina bilder, justera storlek och bildutsnitt och flytta vid behov platshållaren.
  • Använd textrutorna för ditt personliga meddelande eller lägga till ytterligare platshållare.
  • Gå vidare till insidan (gäller endast vikta kort) och till baksidan för att förse även dessa med din egen design.

Mer programvara - mer designmöjligheter

Pixum Online-Designer kan av tekniska skäl endast erbjuda dig begränsade funktioner. När du har gott om tid är det bättre att du använder Pixum Fotouniversum programvaran. Programvaran är mycket enkel att installera och dessutom gratis. För varje kortformat får du då tillgång till över hundra sidlayouter och dessutom ett enormt utbud av designer. Därmed kan du förse ditt gratulationskort med en design efter eget val. I det fria designläget kan du dessutom skapa en design som är helt och hållet din egen. Till funktionerna hör exempelvis

  • gratis användning av hundratals bakgrunder,
  • komplettering med Clipart-bilder, schabloner och ramar ? utan pristillägg,
  • professionell bildredigering med enkla verktyg för teknisk korrektur, färgjusteringar, stiliserings- och distorsionseffekter,
  • automatisk bildoptimering,
  • valfri textformatering i alla typsnitt som finns på din dator.

Du kan enkelt förverkliga din önskan att skapa egendesignade gratulationskort, oberoende av vilken teknisk bas du väljer. Välj ut passande format, placeringen av falslinjen och motivets storlek, och sedan kan du börja designa. Utforska det stora utbudet av designförlagor!

Visa mer » Visa mindre »

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Kort