Foto som galleritryck

Upptäck våra bilder som galleritryck i bästa kvalitet - det lyxigaste sättet att dekorera ditt hem.

Skapa nu
TESTVINNARE

Pixums galleritryck är skapade av bästa material.

Skapa nu

Foto galleritryck från Pixum

Den mest exklusiva väggdekorationen i vårt väggdekor-sortiment är vårt galleritryck. Ditt foto trycks på en 4 mm tjock akrylglasplatta och förstärks på baksidan med en aluminiumplatta. Tack vare denna materialsammansättning får du en fantastisk vacker fotoprodukt med ett särskilt djup. Gör dina bilder till en tavla och skapa personlig väggdekor med Pixum galleritryck!

 • Vackert utseende - som i ett galleri på en konstutställning
 • Väggupphängning på baksidan inkluderas i priset
 • Finns endast som direkttryck
 • Stort urval av format: från 20x20 cm och upp till 100x150 cm
 • Snabb leverans: Klar för leverans inom ca. 5 arbetsdagar

Mer information om galleritryck

I videoklippet visar vi allt du behöver veta om Pixums lyxiga galleritryck.

Fördelar med Pixums galleritryck

I videoklippet visar vi allt du behöver veta om Pixums lyxiga galleritryck.

Vad kostar mitt galleritryck?

Pixum priskalkylator för galleritryck

Jämför priser för de olika formaten och väggupphägningarna och hitta galleritrycket du önskar.

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Överblick över bästsäljande galleritryck

  Svar på de vanligaste frågorna om galleritrycket

  • Hur dyrt är ett galleritryck från Pixum?
   Hur dyrt är ett galleritryck från Pixum?

   Priset för din fototavla beror på storlek och format. Ta dig en titt på vår prislista! Det prisvärdaste galleritrycket i storlek 20×20 cm får du redan från 299,00 kr.

  • Vad ska jag tänka på?
   Vad ska jag tänka på?

   Galleritryckets kvalitet beror såklart på bilden som du använder. Du bör därför tänka på att ditt motiv har den kvalitet som krävs. Om upplösningen på fotot inte är tillräcklig, visas en varning i redigeringsprogrammet. Dessutom är det tyvärr inte möjligt att borra håll i tavlan i efterhand. Observera detta när du väljer väggfäste.  • Vilka format finns det?
   Vilka format finns det?

   Vi har den passande bilden för varje vägg! Oberoende hur stor eller liten väggytan är, finns det garanterat plats för ett galleritryck från Pixum! Vårt minsta format är i storlek 20×20 cm. Ska tavlan vara större, finns det format som är längre än en meter. Samtidigt kan du välja mellan många olika sidförhållanden: Vårt galleritryck finns i format 2:1, 3:2, 4:3 eller 16:9, samt i liggande panoramaformat. Du hittar därmed säkert ett passande format till ditt foto!

  • Var och hur kan mitt galleritryck tryckas?
   Var och hur kan mitt galleritryck tryckas?

   Det går snabbt, enkelt och smidigt hos Pixum! Använd bara vår kostnadsfria Pixum Fotuniversum programvara, vår Pixum online-designer eller Pixum Fotouniversum appen! Fotot trycks med 7-färgstryck och erbjuder speciellt hög färgintensitet och skärpa.

  • Vilka alternativ till galleritryck finns det?
   Vilka alternativ till galleritryck finns det?

   Hos Pixum hittar du många möjligheter att dekorera din vägg! Vi erbjuder bland annat canvas, posters och trätavlor - ta dig en titt på vår översikt över fototavlor. Du kanske letar efter en fotopresent till en familjemedlem? Skapa då en fototavla på dina barn eller hela familjen - speciellt släktingar som bor längre bort kommer att uppskatta det!

  • Galleritryck: En briljant blickfång

   Galleritryck: En briljant blickfång

   Galleritrycket får sin höga kvalitet genom en kombination av flera material. Basen bildar en 3 mm tjock aluminiumtavla: Det är två aluminiumskikt som omsluter ett skikt av polyethylen. Dessa material förstärker det 4 mm tjocka acrylglaset som sätts ovanpå. Det skapar en enastående djup effekt. Mellan glas- och aluminiumskiktet ligger motivet säkert och skyddat.

   Skapa här
  • Speciella egenskaper

   De viktigaste egenskaperna av Pixums galleritryck

   • Skydd: Motivet är inslutet mellan de två materialskikten. som är ett perfekt skydd från alla inflytanden utifrån. Även UV-strålar kan inte påverka ditt galleritryck (UV-skydd).
   • Vikt: Galleritrycket är tyngre än alla anda Pixum fototavlor men samtidigt lättare än en riktig glasram.
   • Stabilitet : Det starka acrylglaset är betydligt stabilare än och går inte sönder lika lätt som vanligt glas.
   • Formbeständighet: Aluminiumtavlans materialmix och de olika skiktens individuella tjocklek skapar en formbeständighet även för de allra största materialen. Ditt fototryck är därför alltid stabilt.
   • Lyx: Gallertrycket ger ett intryck av lyx och kvalitet p.g.a. dess ovanliga materialsammansättning och det tjocka glasskiktet. Utseendet liknar utställningen av bilder i ett galleri.
   Skapa här
  • Tillgängliga format och storlekar

   Tillgängliga format och storlekar

   Fotografientusiaster kommer att älska de olika formaten av Pixums galleritryck! Oberoende om du väljer ett stående- eller liggande format, i förhållande 2:1, 3:2, 4:3 eller 16:9, kvadratiskt eller panorama: Med de stora urvalet av tillgängliga format kommer varje bild till sin rätt. Blanda mindre med större format och ta in äkta gallerikänsla i ditt vardagsrum.

   Välj bland mer än 50 tillgängliga storlekar! Oberoende om du väljer en liten bild eller en stor panoramatavla- med ett galleritryck från Pixum blir varje vägg vackrare. Med de många tillgängliga storlekarna får ett galleritryck garanterat plats överallt! Den minsta storleken är 20×20 cm och är perfekt för en liten ögonblicksbild. Dina pampiga landskapsbilder passar däremot bättre på en stor tavla i 150×100 cm!

   Skapa här
  • Pixums tryckkvalitet

   Pixums tryckkvalitet för bilder med högsta skärpa

   Pixums galleritryck trycks med 7-färgstryck. Därmed blir färgerna livliga och bilderna visar varje detalj i högsta skärpa. Din bild trycks direkt på en aluminiumtavla. Genom kombinationen med tjockt glas uppstår en ljusbrytning som skapar en underbar djup effekt som nästan kan jämföras med en 3D-effekt!

   Skapa här
  • Väggfäste till galleritryck

   Fyra väggfästen: Du väljer

   Hos Pixum kan du välja mellan fyra olika väggfästen till ditt galeritryck:

   • Spegelbleck: Det 10 mm tjocka väggfästet klistras fast på baksidan av galleritrycket.
   • Skensystem: Skensystemet monteras på tavlans baksida av våra tekniker som du sedan enkelt monterar på väggen.
   • Skruvbultar: Genom förborrade hål sätter du in skruvar som skapar ett 2cm-avstånd från väggen. De dekorativa skruvarna syns på framsidan.
   • Klammrar: Även klammrarna syns framifrån och skapar ett avstånd på 2 cm från väggen. Men i och med att klammrarna sätts fast på bildens kanter, behöver det inte boras i bilden.

   På grund av varierande vikt erbjuder vi olika väggfästen för olika storlekar. Spegelbleck kan du enbart använda till de minsta galleritrycken. De är då även inkluderade i priset. För större format är skensystemet inkluderat i priset. Vänligen fundera på var och hur du vill hänga upp din fototavla innan du beställer. Det är tyvärr inte möjligt att själv borra håll i materialet i efterhand. Upptäck nu det stora utbudet av Pixum fototavlor och skapa din lyxiga galleritavla med ett personligt motiv!

   Skapa här
  • Beställning: Gör såhär

   Såhär skapar du ditt personliga galleritryck online hos Pixum

   Gör såhär för att skapa ditt personliga galleritryck snabbt och enkelt i Pixum online-designern:

   1. Klicka på den oranga knappen som säger "Skapa här"! Välj först önskad storlek och format.
   2. Sedan väljer du ett väggfäste som är tillgänglig för ditt format.
   3. Nu kan du ladda upp din bild. Du gör det genom att klicka på den blåa knappen till vänster!
   4. Dra fotot till bildens mitt och redigera det enligt dina önskemål med verktygen som du hittar under ditt motiv. Du kan till exempel zooma in, förskjuta och ändra på färgkontraster.
   5. Läg den färdiga fotoprodukten i varukorgen, kontrollera resultatet och gå till kassan - inom några få dagar är ditt galleritryck hos dig!
   Skapa här

  Idéer för väggtavlor i ditt hem

  Individuella fotocollage som galleritryck

  • Fritt val av antal bilder
  • Många layoutmallar tillgängliga

  Galleritryck med runda hörn

  • fria designmöjligheter med olika layouter och mallar
  • tillgänglig i storlekarna: 30×20, 40×30, 60×60 & 80×60 cm