FOTO SOM GALLERITRYCK

Upptäck våra bilder som galleritryck i bästa kvalitet - det lyxigaste sättet att dekorera ditt hem.

TESTVINNARE
TESTVINNARE

Pixums galleritryck är skapade av bästa material.

Skapa nu

Foto galleritryck från Pixum

Den mest exklusiva väggdekorationen i vårt väggdekor-sortiment är vårt galleritryck. Ditt foto trycks på en 4 mm tjock akrylglasplatta och förstärks på baksidan med en aluminiumplatta. Tack vare denna materialsammansättning får du en fantastisk vacker fotoprodukt med ett särskilt djup. Gör dina bilder till en tavla och skapa personlig väggdekor med Pixum galleritryck!

 • Vackert utseende - som i ett galleri på en konstutställning
 • Väggupphängning på baksidan inkluderas i priset
 • Finns endast som direkttryck
 • Stort urval av format: från 20x20 cm och upp till 100x150 cm
 • Snabb leverans: Klar för leverans inom ca. 5 arbetsdagar

Idéer för väggtavlor i ditt hem

Individuella fotocollage som galleritryck

 • Fritt val av antal bilder
 • Många layoutmallar tillgängliga

Galleritryck med runda hörn

 • fria designmöjligheter med olika layouter och mallar
 • tillgänglig i storlekarna: 30×20, 40×30, 60×60 & 80×60 cm

Mer information om galleritryck

I videoklippet visar vi allt du behöver veta om Pixums lyxiga galleritryck.

Fördelar med Pixums galleritryck

I videoklippet visar vi allt du behöver veta om Pixums lyxiga galleritryck.

Överblick över bästsäljande galleritryck

Svar på de vanligaste frågorna om galleritrycket

 • Hur dyrt är ett galleritryck från Pixum?
  Hur dyrt är ett galleritryck från Pixum?

  Priset för din fototavla beror på storlek och format. Ta dig en titt på vår prislista! Det prisvärdaste galleritrycket i storlek 20×20 cm får du redan från 429,00 kr.

 • Vad ska jag tänka på?
  Vad ska jag tänka på?

  Galleritryckets kvalitet beror såklart på bilden som du använder. Du bör därför tänka på att ditt motiv har den kvalitet som krävs. Om upplösningen på fotot inte är tillräcklig, visas en varning i redigeringsprogrammet. Dessutom är det tyvärr inte möjligt att borra håll i tavlan i efterhand. Observera detta när du väljer väggfäste. • Vilka format finns det?
  Vilka format finns det?

  Vi har den passande bilden för varje vägg! Oberoende hur stor eller liten väggytan är, finns det garanterat plats för ett galleritryck från Pixum! Vårt minsta format är i storlek 20×20 cm. Ska tavlan vara större, finns det format som är längre än en meter. Samtidigt kan du välja mellan många olika sidförhållanden: Vårt galleritryck finns i format 2:1, 3:2, 4:3 eller 16:9, samt i liggande panoramaformat. Du hittar därmed säkert ett passande format till ditt foto!

 • Var och hur kan mitt galleritryck tryckas?
  Var och hur kan mitt galleritryck tryckas?

  Det går snabbt, enkelt och smidigt hos Pixum! Använd bara vår kostnadsfria Pixum Fotuniversum programvara eller vår Pixum online-designer! Fotot trycks med 7-färgstryck och erbjuder speciellt hög färgintensitet och skärpa.

 • Vilka alternativ till galleritryck finns det?
  Vilka alternativ till galleritryck finns det?

  Hos Pixum hittar du många möjligheter att dekorera din vägg! Vi erbjuder bland annat canvas, posters och trätavlor - ta dig en titt på vår översikt över fototavlor. Du kanske letar efter en fotopresent till en familjemedlem? Skapa då en fototavla på dina barn eller hela familjen - speciellt släktingar som bor längre bort kommer att uppskatta det!

Galleritryck: En briljant blickfång

Galleritryck: En briljant blickfång

Galleritrycket får sin höga kvalitet genom en kombination av flera material. Basen bildar en 3 mm tjock aluminiumtavla: Det är två aluminiumskikt som omsluter ett skikt av polyethylen. Dessa material förstärker det 4 mm tjocka acrylglaset som sätts ovanpå. Det skapar en enastående djup effekt. Mellan glas- och aluminiumskiktet ligger motivet säkert och skyddat.

Speciella egenskaper

Speciella egenskaper

 • Skydd: Motivet är inslutet mellan de två materialskikten. som är ett perfekt skydd från alla inflytanden utifrån. Även UV-strålar kan inte påverka ditt galleritryck (UV-skydd).
 • Vikt: Galleritrycket är tyngre än alla anda Pixum fototavlor men samtidigt lättare än en riktig glasram.
 • Stabilitet : Det starka acrylglaset är betydligt stabilare än och går inte sönder lika lätt som vanligt glas.
 • Formbeständighet: Aluminiumtavlans materialmix och de olika skiktens individuella tjocklek skapar en formbeständighet även för de allra största materialen. Ditt fototryck är därför alltid stabilt.
 • Lyx: Gallertrycket ger ett intryck av lyx och kvalitet p.g.a. dess ovanliga materialsammansättning och det tjocka glasskiktet. Utseendet liknar utställningen av bilder i ett galleri.
Tillgängliga format och storlekar

Tillgängliga format och storlekar

Oberoende om du väljer ett stående- eller liggande format, i förhållande 2:1, 3:2, 4:3 eller 16:9, kvadratiskt eller panorama: Med de stora urvalet av tillgängliga format kommer varje bild till sin rätt. Välj bland mer än 50 tillgängliga storlekar! Den minsta storleken är 20×20 cm och är perfekt för en liten ögonblicksbild. Dina pampiga landskapsbilder passar däremot bättre på en stor tavla i 150×100 cm!

Pixums tryckkvalitet

Pixums tryckkvalitet

Pixums galleritryck trycks med 7-färgstryck. Därmed blir färgerna livliga och bilderna visar varje detalj i högsta skärpa. Din bild trycks direkt på en aluminiumtavla. Genom kombinationen med tjockt glas uppstår en ljusbrytning som skapar en underbar djup effekt som nästan kan jämföras med en 3D-effekt!

Väggfäste till galleritryck

Väggfäste till galleritryck

Hos Pixum kan du välja mellan fyra olika väggfästen till ditt galeritryck:

 • Skruvbultar: Genom förborrade hål sätter du in skruvar som skapar ett 2cm-avstånd från väggen. De dekorativa skruvarna syns på framsidan.
 • Skensystem: Skensystemet monteras på tavlans baksida av våra tekniker som du sedan enkelt monterar på väggen.
 • Klammrar: Även klammrarna syns framifrån och skapar ett avstånd på 2 cm från väggen. Men i och med att klammrarna sätts fast på bildens kanter, behöver det inte boras i bilden.
Beställning: Gör såhär

Beställning: Gör såhär

 1. Klicka på "Skapa här"! Välj först önskad storlek och format. Sedan väljer du ett väggfäste som är tillgänglig för ditt format.
 2. Nu kan du ladda upp din bild. Dra fotot till bildens mitt och redigera det enligt dina önskemål med verktygen som du hittar under ditt motiv.
 3. Läg den färdiga fotoprodukten i varukorgen, kontrollera resultatet och gå till kassan - inom några få dagar är ditt galleritryck hos dig!