Kontaktformulär
Kontakta oss personligen:

Vår kunniga och trevliga kundservice hjälper dig gärna.

måndag - fredag kl. 9.00 - 16.30

En egen fotobok för dina bästa minnen

Bevara dina vackraste bilder i en fotobok. Gör din fotobok online i vår Online Designer, i Pixum Appen eller i Pixum Fotouniversum Programvaran.

Gör din egen Pixum Fotobok

Vill du skapa en samling med de bästa bilder från förra året, från senaste resan eller din födelsedag? Söker du efter den perfekta presenten till din partner? Eller letar du efter en personlig present till föräldrar eller syskon? Samla dina bästa foton, texter och minnen i en fotobok från Pixum och glädj familj, vänner, din partner eller dig själv med en personlig present. Pixum erbjuder alltid den bästa kvaliteten, bra service och snabb leverans.

Välj bland olika format

Pixum erbjuder fotoböcker i tre olika format, liggande, stående och kvadratisk, som finns att beställa i totalt 12 olika storlekar.

Bindningar och papperstyper

Du har möjligheten att välja bland sex olika typer av papper som passar ditt fotoalbum bäst. Pixum erbjuder både klassiskt fotopapper och lyxigt premiumpapper. Båda papperssorter finns i en blank, en matt och en ädelmatt version. Med så många valmöjligheter är det svårt att välja ett papper till sin Pixum Fotobok. Därför erbjuder Pixum möjligheten att beställa pappersprover, så att du kan se och känna på pappret innan du skapar din Pixum Fotobok.

Du kan välja hur omslaget på din personliga fotobok ska se ut, samt hur den ska bindas in. Pixum erbjuder allt från en enkel och tålig häftbindning till premiumbindingar. Du kan även välja om du vill ha ett hårt eller mjukt omslag tillverkat av olika material som konstläder, premiumcanvas eller klassisk hård kartong. Har du dessutom valt ultratunnt papper till din fotobok, har du möjlighet att välja den eleganta layflat-bindningen. Här kan bilder placeras över hela uppslag då mellanrummet mellan sidorna knappt syns, vilket ger dina foton maximal bildyta.

Papperstyper till din Pixum Fotobok

 • Premiumpapper matt

  Pixum Fotobok på premiumpapper matt

  Det stabila premiumpappret matt ger dina bilder ett vackert utseende och är okänsligt mot ljus. Papprets tjocklek varierar beroende på omslaget av Pixum Fotoboken. I en häftinbunden fotobok har premiumpappret matt en tjocklek på 150 g/m², 200 g/m² i ett hårt omslag och 250 g/m² med ett omslag av premiumcanvas och konstläder. Pappret är tillgängligt i nio fotoboksformat och passar framför allt för böcker som används mycket eftersom det är UV-beständigt och färgerna har en lång livslängd. Premiumpappret matt är FSC-certifierat*.

  Till premiumpapper matt
 • Premiumpapper blankt

  Pixum Fotobok på premiumpapper blankt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering ger en elegant touch och lyster till färgerna. Din Pixum Fotobok med premiumpapper blankt kommer att hålla sitt lyxiga utseende under en lång tid på grund av att pappret är mycket stabilt och motståndskraftig mot fukt och smuts. Premiumpapper blankt är FSC-certifierat*.

  Till premiumpapper blankt
 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobbok på premiumpapper ädelmatt

  Vi rekommenderar vårt högkvalitativa 160 g/m² ädelmatta premiumpapper, som utmärker sig genom en speciell ädel yta, för en vacker presentation av dina bilder. Det ädelmatta premiumpappret är tillgängligt för sju olika fotoboksformat. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier. Premiumpapppret ädelmatt är FSC-certifierat*.

  Till premiumpapper ädelmatt
 • Fotopapper matt

  Pixum Fotobok på fotopapper matt

  Dina bilder får en elegant touch på vårt fotopapper matt med tjocklek 360 g/m2 (2x 180 g/m2). Tjockt fotopapper matt är mycket robust och motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för speciella gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper matt har en professionell layflat-bindning.

  Till fotopapper matt
 • Fotopapper blankt

  Pixum Fotobok på fotopapper blankt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 360 g/m2 (2x 180 g/m2) elegant blankt fotopapper. Bilderna kommer att se ut och kännas som klassiska framkallade bilder. De lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. En Pixum Fotobok på fotopapper blankt har en lyxig layflat-bindning.

  Till fotopapper blankt
 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper ädelmatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 328g/m2 (2× 164 g/m²) pappret får en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt utseende för en utsökt presentation av dina fotografier.

  Till fotopapper ädelmatt

Pappersprover för Pixum Fotobok

Upptäck våra exklusiva pappersprover för Pixum Fotoboken, för att kunna se och känna på kvalitén av våra papper.

Omslag och bindningar till din Pixum Fotobok

 • Hårt omslag med limmad rygg

  Hårt omslag med limmad rygg

  Hård omslag-bindningen består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Ett annat alternativ är limbindning som finns tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig även möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precid det du söker.

 • Hårt omslag med layflat-bindning

  Hårt omslag med layflat-bindning

  En layflatindbinding får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatindbindingens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl layflatindbindingen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker av fotopapper med layflatindbindingen.

 • Mjukt omslag med limmad rygg

  Mjukt omslag med limmad rygg

  Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger dig fotobok en vacker yta. Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med lyxpapper.

  Fotoböcker med mjukt skal med limmade ryggar är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.

 • Konstläder med skruvad rygg

  Konstläder med skruvad rygg

  Konstläderbindningen med skruvad rygg finns i brunt eller svart. En bindning i läder ger din fotobok ett tidlöst och mycket elegant utseende. Det slitstarkat lädret är mycket representativt vilket gör denna bindning lämplig för foton från speciella tillfällen.

  Konstläderindbindingen erbjuds endast till Pixum fotobok XXL i liggande format med skruvad rygg. Bevara dina vackraste minnen i en fotobok med vackert läderomslag.

 • Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg är endast tillgängligt för Pixum fotobok XXL i liggande format. För bindningen kan du välja mellan kopparfärgad eller silverfärgad premiumcanvas. En fotobok med skruvad rygg i premiumcanvas samlar dina viktigaste ögonblick och upplevelser i ett vackert format.

 • Häftinbunden fotobok

  Häftinbunden fotobok

  Denna flexibla bindning består av två metallklamrar, som hålls ihop med häftinbindning i ryggen. Häftindbindingen erbjuds endast i de fyra små fotoboksformaten. Häftinbindningen är särskilt populär till att samla barnbilder och babyminnen.

Tips från Pixum

Hur skapar jag en fotobok?
Ska du göra en egen fotobok för första gången? Spana då in våra videoklipp om hur du skapar din egen Pixum Fotobok i vår programvara.

Hur vill du skapa din Pixum Fotobok?

Tre möjligheter | Gör din Pixum Fotobok i Fotouniversum programvaran, i Online-Designern, eller i Pixum Fotouniversum Appen

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designer

  • Enkelt att skapa

   Beställ din fotobok direkt över hemsidan.

  • Smidig design

   Välj sidantal, papperstyp & inbindning.

  • Vi rekommenderar

   Få en vacker fotobok utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter

   Stort utval av format, bakgrunder och cliparts.

  • Kostnadsfri nedladdning

   och lätt att hantera.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för alla som vill utforska möjligheterna inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Användarvänlig

   Skapa din Pixum Fotobok från vart du än är.

  • Kostnadsfri nedladdning

   Gratis i App Store och i Google Play Store.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för dig som vill designa fotoböcker flexibelt.

  Också tillängligt för Android

Inspiration till din nästa Pixum Fotobok

Nyhet: Pixum Fotobok BABY

En speciell present till de minsta med rundade hörn och tjocka sidor för bara 249,00 kr.

En glansig blickfång

Förädla ditt hårda omslag med guld-, silver- eller effektlackdetaljer.

Pixum Fotobok INSTA

Skapa en liten bok med de bästa bilderna från festivalen eller födelsedagsfesten för bara 169,00 kr.

FSC®-certifierad sedan 2013

Hållbarhet och miljö ligger Pixum varmt om hjärtat. Våra Pixum Fotoböcker med premiumpapper är FSC®-certifierade sedan 2013.

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Skapa bästsäljare

Pixum Fotobok mini, liggande

 • Liggande mini
 • Premiumpapper matt
 • Mjuk pärm
 • Limmad rygg
99,00 kr

 inkl. moms exkl. 70,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L stående hårt omslag

 • Stående stor
 • Premiumpapper matt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
279,00 kr

 inkl. moms exkl. 70,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L liggande

 • Liggande stor
 • Premiumpapper blankt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
329,00 kr

 inkl. moms exkl. 70,00 kr leveranskostnad

Skapa här