Kontaktformulär
Meny
Personlig fotobok för dina bästa minnen

Bevara dina vackraste foton i en fotobok. Skapa din fotobok i vår Online Designer, i Pixum Fotobok App eller i vår programvara.

Med kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Fotobok i Online Designer

Skapa en Pixum Fotobok online

Gör en egen fotobok enkelt online direkt i Pixums Online Designer. Här finner du alla fotoböcker som kan beställas direkt på vår hemsida. Du kan även läsa mer om fotoböcker online här.

*inkl. moms, exkl. porto

Tips från Pixum

Här finner du länkar till alla de fotoböcker som du kan beställa på vår hemsida.

Pixum Fotobok i liggande format:

Pixum Fotobok i stående format:

Pixum Fotobok i kvadratiskt format:

Fler fotoböcker finner du i Pixum Fotouniversum Programvara gratis här eller Pixum Fotobok App.

Hur vill du skapa din Pixum Fotobok?

Tre möjligheter | Gör din Pixum Fotobok online, i software eller i app

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designer

  • Enkelt att skapa

   Beställ din fotobok direkt över hemsidan.

  • Smidig design

   Välj sidantal, papperstyp & inbindning.

  • Vi rekommenderar

   Få en vacker fotobok utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum Software

  • Obegränsade designmöjligheter

   Stort utval av format, bakgrunder och cliparts..

  • Kostnadsfri nedladdning

   Lätt att lära samt att använda.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för kreativa som vill utforska möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotobok App

  • Användarvänlig

   Skapa din Pixum Fotobok från vart du än är.

  • Kostnadsfri nedladdning

   Gratis i App Store och i Google Play Store.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för dig som vill designa fotoböcker flexibelt.

  Också tillängligt för Android

Bindningar och papperstyper

Pappersalternativ till Pixum Fotobok

 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 328g/m2 (2× 164 g/m²) pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt optik för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Fotopapper blankt

  Pixum fotobok på fotopapper blankt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 360 g/m2 (2x 180 g/m2) elegant blankt fotopapper. Bilderna kommer att se precis hur du känner dem från klassiska fotoutskrifter . Den lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. Den Pixum fotobok på fotopapper (blankt) kommer med lyxiga layflat-bindning.

 • Fotopapper matt

  Pixum fotobok på matt fotopapper

  Dina foton ges ett färgsprakande tryck med elegant touch på vårt fotopapper matt. 360 g/m2 (2x 180 g/m2) - tjockt fotopapper (matt) är mycket robust, och mycket motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för extraordinära gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper (matt) kommer med en professionell layflat-bindning.

 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på premiumpapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta premiumpapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 170g/m2 pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Premiumpapper blankt

  Pixum Fotobok på premiumpapper blankt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering leder till en elegant touch för pappers- och gör färgerna lyser - den perfekta presentationen för speciella tillfällen. Din Pixum Fotobok med premiumpapper (blankt) kommer att hålla sitt lyxig touch under en lång tid på grund av bestruket papper är mycket stabil och motståndskraftig mot fukt och smuts.

 • Premiumpapper matt

  Pixum fotobok av matt premiumpapper

  Dina bilder är tryckta på robust lyxpapper med en tjocklek på 200 g/m2, vilket ger din fotobok ett högkvalitativt utseende. Att bläddra bland sidorna i din Pixum fotobok blir en upplevelse varje gång. På grund av premiumpapprets UV-motstånd bevaras dina foton för en lång tid.

Pappersprover för Pixum Fotobok

Upptäck våra exklusiva pappersprover för Pixum Fotoboken, för att kunna se och känna på kvalitén av våra papper.

Bindningar till Pixum Fotobok

 • Hårt omslag med limmad rygg

  Hårt omslag med limmad rygg

  Hård omslag-bindningen består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Ett annat alternativ är limbindning som finns tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig även möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precid det du söker.

 • Hårt omslag med layflat-bindning

  Hårt omslag med layflat-bindning

  En layflatindbinding får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatindbindingens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl layflatindbindingen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker av fotopapper med layflatindbindingen.

 • Mjukt omslag med limmad rygg

  Mjukt omslag med limmad rygg

  Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger dig fotobok en vacker yta. Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med lyxpapper.

  Fotoböcker med mjukt skal med limmade ryggar är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.

 • Konstläder med skruvad rygg

  Konstläder med skruvad rygg

  Konstläderbindningen med skruvad rygg finns i brunt eller svart. En bindning i läder ger din fotobok ett tidlöst och mycket elegant utseende. Det slitstarkat lädret är mycket representativt vilket gör denna bindning lämplig för foton från speciella tillfällen.

  Konstläderindbindingen erbjuds endast till Pixum fotobok XXL i liggande format med skruvad rygg. Bevara dina vackraste minnen i en fotobok med vackert läderomslag.

 • Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg är endast tillgängligt för Pixum fotobok XXL i liggande format. För bindningen kan du välja mellan kopparfärgad eller silverfärgad premiumcanvas. En fotobok med skruvad rygg i premiumcanvas samlar dina viktigaste ögonblick och upplevelser i ett vackert format.

 • Häftinbunden fotobok

  Häftinbunden fotobok

  Denna flexibla bindning består av två metallklamrar, som hålls ihop med häftinbindning i ryggen. Häftindbindingen erbjuds endast i de fyra små fotoboksformaten. Häftinbindningen är särskilt populär till att samla barnbilder och babyminnen.

Skapa bästsäljare

Pixum Fotobok mini, liggande

 • Liggande mini
 • Premiumpapper matt
 • Mjuk pärm
 • Limmad rygg
99,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L stående hårt omslag

 • Stående stor
 • Premiumpapper matt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
279,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L liggande

 • Liggande stor
 • Premiumpapper blankt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
329,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Inspiration

Pixum Fotobok - hårt omslag med förädlingar

I Pixum Fotouniversum programvaran, kan du förälda din Pixum Fotobok i storlekarna Stor och XL (liggande & stående format) och XL (kvadratisk) med vackra guld-, silver- och effektlackdetaljer.

Fotoböcker genom Pixum Fotobok Appen

Pixum Fotobok App

Skapa din personliga fotobok från där du är- med Pixum Fotobok App för din smartphone eller surfplatta.

Välj din favorit

XXL Stående
ca. 28×36 cm
från 549,00 kr *
XL Kvadratisk
ca. 30×30 cm
från 349,00 kr *
Stor Kvadratisk
ca. 21×21 cm
från 149,00 kr *
Liten Kvadratisk
ca. 14×13 cm
från 99,00 kr *
Stor Liggande
ca. 28×21 cm
från 229,00 kr *
Liten Liggande
ca. 19×15 cm
från 129,00 kr *
Mini Liggande
ca. 15×11 cm
från 99,00 kr *
XXL Liggande
ca. 38×29 cm
från 279,00 kr *
Stor Stående
ca. 21×28 cm
från 169,00 kr *

Lär känna Pixum Fotobok

Gör en egen Pixum Fotobok med dina bästa foton & text

Upplev kvaliteten och kunskapen hos Europas ledande företag inom fotoprodukter, genom att skapa fina fotoalbum från Pixum. Pixum erbjuder fotoböcker i tre olika format, liggande, stående eller kvadratisk som finns att beställa i nio olika storlekar. Din personliga Pixum fotobok passar perfekt som julklapp, som bröllopsbok eller som bok från mina första år.

Beställ en fotobok direkt och bekvämt på nätet från Online-Designern på Pixums hemsida, via Pixums egna programvara, Pixum Fotouniversum eller i Pixum Fotobok App. Online-Designern på Pixums hemsida ger dig en mängd designmöjligheter och är ett snabbt och smidigt sätt att skapa en egen fotobok direkt i din webbläsare. Här kan du exempelvis välja att paketera ditt fotoalbum i en elegant presentförpackning. Dessutom kan du infoga text, vackra ramar och kartor med GPS-information från dina bilder till ditt fotoalbum. Pixums användarvänliga program Fotouniversum fungerar för MAC, PC och Linux och erbjuder dig obegränsade möjligheter inom design. I Pixum Fotobok App kan du enkelt göra ett eget fotoalbum från din iPhone/smartphone eller iPad/surfplatta. Ladda upp dina bilder idag och skapa ett klassisk fotoalbum, en snygg fotobok eller en tålig pekbok till babyn. Låt dig inspireras!

Gör fina fotoböcker enkelt | Välj ditt eget omslag, pärm & inbinding

Du ges dessutom möjlighet att välja hur omslaget på din personliga fotobok ska se ut, samt hur den ska bindas in. Pixum erbjuder allt från en enkel och tålig häftbindning till premiumbindingar. Du kan även välja om du vill ha ett hårt eller mjukt omslag tillverkat av olika material som imitationsläder eller premuimduk. Har du dessutom valt ultratunnt papper till din fotobok, har du möjlighet att välja den eleganta layflat-bindningen. Här kan bilder placeras över hela uppslag då mellanrummet mellan sidorna knappt syns, vilket ger dina foton maximal bildyta. Layflatbindingen är perfekt för dina semesterbilder

Beställ en fotobok med snabb leverans

Önskar du en snabb leverans? Pixums leveranstider erbjuder expressframkallning så du får din personliga bok snabbt och säkert. Ladda upp dina bilder online, redigera dina bilder och gör din egen fotobok idag!

Bäst i test av fotoprodukter på nätet med snabb leverans

En mängd designmöjligheter, flexibilitet i utformning samt enkel orderprocess, är några av de faktorer som bidragit till att Pixum blivit flerfaldig testsegrare. Oberoende tidskrifter och konsumenttidningar genomför regelbundet tester av Pixums fotoprodukter. Dessa har bekräftat att Pixums prisvärda produkter på nätet svarar på samtliga kundkrav och överträffar högsta kvalitet.

Nyligen genomförde den tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest (11/2015) en granskning av tolv leverantörer av fotoböcker där Pixum belönades med högsta betyg. Pixum ansågs erbjuda högst kvalitet i testet som undersökte och utvärderade åtta varianter av fotopapper. Dessutom prisades Pixums användarvänliga hemsida och hjälpsamma kundservice.

Pixum erbjuder även en 100% Nöjd Kund-Garanti som garanterar att du blir nöjd med dina fotoböcker. Alla våra fotoböcker produceras miljövänligt med snabb leverans.

Den bästa fotoboken finns hos Pixum? Omdömen från våra kunder

Av 25 128 omdömen i Tyskland som lämnats in från kunder, har Pixums olika fotoböcker betygsatts med totalt 4,8 av 5. Dessutom har kunder vid upprepade tillfällen uttryckt sin tillfredsställelse över Pixums artiga och professionella kundservice. Att Pixum sätter kunden i fokus, bekräftades nyligen då Pixum mottog en utmärkelse från n-tv och DISQ, tyska institutet för servicekvalitet, för sin högklassiga service inom leverans och retur. Hos Pixum kan du alltid enkelt ladda upp bilder och göra en egen fotobok av bästa kvalitet.

Gör en personlig fotobok i flera olika format med bilder från mobilen eller från Instagram

Beroende på det format du önskar, kan du välja mellan fyra olika storlekar när du vill skapa ett fotoalbum från Pixum. Du kan välja allt från en vacker fotobok i liggande format, till en söt fotobok i miniformat eller en 38 x 29 cm XXL-bok som framhäver alla dimensioner av dina bilder. Dessutom har du möjlighet att välja bland fem olika typer av papper som passar ditt fotoalbum bäst. Pixum erbjuder allt från klassiskt lyxpapper matt och lyxpapper extramatt, till papper som är glänsande blankt. Valmöjligheterna är obegränsade. Infoga även gärna en personlig text under dina bilder, detta gör din fotobok mer personlig. Du kan enkelt använda dina mobilbilder eller Instagrambilder till din fotobok. Vårt kvadratiska format är perfekt för dessa söta ögonblicksbilder från vardagen.

Gör en Pixum Fotobok med text som personlig present

Letar du efter en present present till mamma på mors dag? Eller söker du en present till flickvännen eller pojkvännen? Samla dina bästa foton, texter och minnen i en fotobok från Pixum och glädj dina vänner och bekanta med en personlig present. Vi på Pixum erbjuder fotoböcker i flera olika storlekar som passar alla plånböcker och tillfällen. Genom en personlig text i fotoboken blir det en uppskattad gåva!

Tips från Pixum

Hur skapar jag en fotobok?
Ska du göra en fotobok för första gången? Spana då in våra videos om hur du skapar din personliga Pixum Fotobok genom vår software.
Visa mer » Visa mindre »