Kontaktformulär
Meny
Personlig fotobok för dina bästa minnen

Bevara dina vackraste bilder i en fotobok. Skapa din fotobok i vår Online Designer, i Pixum Fotouniversum Appen eller i Pixum Fotouniversum Programvaran.

Gör en egen Pixum Fotobok

Vill du skapa en samling med de bästa bilder från förra året, från senaste resan eller din födelsedag? Söker du efter den perfekta presenten till flickvännen eller pojkvännen? Eller letar du efter en personlig present till föräldrar eller syskon? Samla dina bästa foton, texter och minnen i en fotobok från Pixum och glädj familj, vänner, din partner eller dig själv med en personlig present. Pixum erbjuder alltid den bästa kvaliteten, bra service och snabb leverans.

Välj bland olika format

Pixum erbjuder fotoböcker i tre olika format, liggande, stående och kvadratisk, som finns att beställa i totalt 12 olika storlekar.

Hur vill du skapa din Pixum Fotobok?

Tre möjligheter | Gör din Pixum Fotobok i Fotouniversum programvaran, i Online-Designern, eller i Pixum Fotouniversum Appen

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designer

  • Enkelt att skapa

   Beställ din fotobok direkt över hemsidan.

  • Smidig design

   Välj sidantal, papperstyp & inbindning.

  • Vi rekommenderar

   Få en vacker fotobok utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter

   Stort utval av format, bakgrunder och cliparts.

  • Kostnadsfri nedladdning

   och lätt att lära sig änvända.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för kreativa som vill utforska möjligheterna inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Användarvänlig

   Skapa din Pixum Fotobok från vart du än är.

  • Kostnadsfri nedladdning

   Gratis i App Store och i Google Play Store.

  • Vi rekommenderar

   Perfekt för dig som vill designa fotoböcker flexibelt.

  Också tillängligt för Android

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Bindningar och papperstyper

Pappersalternativ till Pixum Fotoboken

Du har möjligheten att välja bland sex olika typer av papper som passar ditt fotoalbum bäst. Pixum erbjuder både klassiskt fotopapper och lyxigt premiumpapper. Båda papperssorter finns i en glansig, en matt och en ädelmatt version. Med så många valmöjligheter är det svårt att välja ett papper till sin Pixum Fotobok. Därför erbjuder Pixum möjligheten att beställa pappersprover, så att du kan se och känna på pappret innan du skapar din Pixum Fotobok.

 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 328g/m2 (2× 164 g/m²) pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt optik för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Fotopapper blankt

  Pixum fotobok på fotopapper blankt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 360 g/m2 (2x 180 g/m2) elegant blankt fotopapper. Bilderna kommer att se precis hur du känner dem från klassiska fotoutskrifter . Den lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. Den Pixum fotobok på fotopapper (blankt) kommer med lyxiga layflat-bindning.

 • Fotopapper matt

  Pixum fotobok på matt fotopapper

  Dina foton ges ett färgsprakande tryck med elegant touch på vårt fotopapper matt. 360 g/m2 (2x 180 g/m2) - tjockt fotopapper (matt) är mycket robust, och mycket motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för extraordinära gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper (matt) kommer med en professionell layflat-bindning.

 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på premiumpapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt högkvalitativa 160 g/m² ädelmatta premiumpapper, som utmärker sig genom en speciell ädel yta, för en vacker presentation av dina bilder. Det ädelmatta premiumpappret är tillgängligt för sju olika fotobokformat. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Premiumpapper blankt

  Pixum Fotobok på premiumpapper blankt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering leder till en elegant touch för pappers- och gör färgerna lyser - den perfekta presentationen för speciella tillfällen. Din Pixum Fotobok med premiumpapper (blankt) kommer att hålla sitt lyxig touch under en lång tid på grund av bestruket papper är mycket stabil och motståndskraftig mot fukt och smuts.

 • Premiumpapper matt

Pappersprover för Pixum Fotobok

Upptäck våra exklusiva pappersprover för Pixum Fotoboken, för att kunna se och känna på kvalitén av våra papper.

Omslag och bindningar till Pixum Fotoboken

Du har möjligheten att välja hur omslaget på din personliga fotobok ska se ut, samt hur den ska bindas in. Pixum erbjuder allt från en enkel och tålig häftbindning till premiumbindingar. Du kan även välja om du vill ha ett hårt eller mjukt omslag tillverkat av olika material som konstläder, premiumcanvas eller klassisk hård kartong. Har du dessutom valt ultratunnt papper till din fotobok, har du möjlighet att välja den eleganta layflat-bindningen. Här kan bilder placeras över hela uppslag då mellanrummet mellan sidorna knappt syns, vilket ger dina foton maximal bildyta. Layflatbindningen är perfekt för dina semesterbilder.

FSC®-certifierad sedan 2013

Hållbarhet och miljö ligger Pixum varmt om hjärtat. Våra Pixum Fotoböcker med premiumpapper är FSC®-certifierade sedan 2013.

Fototavla av trä

Upptäck Pixums fototavla av 100% FSC-certifierat trä!

 • Hårt omslag med limmad rygg

  Hårt omslag med limmad rygg

  Hård omslag-bindningen består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Ett annat alternativ är limbindning som finns tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig även möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precid det du söker.

 • Hårt omslag med layflat-bindning

  Hårt omslag med layflat-bindning

  En layflatindbinding får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatindbindingens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl layflatindbindingen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker av fotopapper med layflatindbindingen.

 • Mjukt omslag med limmad rygg

  Mjukt omslag med limmad rygg

  Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger dig fotobok en vacker yta. Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med lyxpapper.

  Fotoböcker med mjukt skal med limmade ryggar är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.

 • Konstläder med skruvad rygg

  Konstläder med skruvad rygg

  Konstläderbindningen med skruvad rygg finns i brunt eller svart. En bindning i läder ger din fotobok ett tidlöst och mycket elegant utseende. Det slitstarkat lädret är mycket representativt vilket gör denna bindning lämplig för foton från speciella tillfällen.

  Konstläderindbindingen erbjuds endast till Pixum fotobok XXL i liggande format med skruvad rygg. Bevara dina vackraste minnen i en fotobok med vackert läderomslag.

 • Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg

  Premiumcanvas med skruvad rygg är endast tillgängligt för Pixum fotobok XXL i liggande format. För bindningen kan du välja mellan kopparfärgad eller silverfärgad premiumcanvas. En fotobok med skruvad rygg i premiumcanvas samlar dina viktigaste ögonblick och upplevelser i ett vackert format.

 • Häftinbunden fotobok

  Häftinbunden fotobok

  Denna flexibla bindning består av två metallklamrar, som hålls ihop med häftinbindning i ryggen. Häftindbindingen erbjuds endast i de fyra små fotoboksformaten. Häftinbindningen är särskilt populär till att samla barnbilder och babyminnen.

Tips från Pixum

Hur skapar jag en fotobok?
Ska du göra en egen fotobok för första gången? Spana då in våra videoklipp om hur du skapar din egen Pixum Fotobok i vår programvara.

Skapa bästsäljare

Pixum Fotobok mini, liggande

 • Liggande mini
 • Premiumpapper matt
 • Mjuk pärm
 • Limmad rygg
99,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L stående hårt omslag

 • Stående stor
 • Premiumpapper matt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
279,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Pixum Fotobok L liggande

 • Liggande stor
 • Premiumpapper blankt
 • Hård pärm
 • Limmad rygg
329,00 kr

 inkl. moms exkl. 49,00 kr leveranskostnad

Skapa här

Inspiration

Pixum Fotobok - hårt omslag med förädlingar

I Pixum Fotouniversum programvaran, kan du förälda din Pixum Fotobok i storlekarna Stor och XL (liggande & stående format) och XL (kvadratisk) med vackra guld-, silver- och effektlackdetaljer.

Fotoböcker genom Pixum Fotouniversum Appen

Tips från Pixum

Du kan enkelt använda dina mobilbilder eller Instagrambilder till din fotobok. Vårt kvadratiska format är perfekt för dessa söta ögonblicksbilder från vardagen.

Välj din favorit

XXL Stående
ca. 28×36 cm
från 549,00 kr *
XL Kvadratisk
ca. 30×30 cm
från 349,00 kr *
Stor Kvadratisk
ca. 21×21 cm
från 149,00 kr *
Liten Kvadratisk
ca. 14×13 cm
från 99,00 kr *
Stor Liggande
ca. 28×21 cm
från 229,00 kr *
Liten Liggande
ca. 19×15 cm
från 129,00 kr *
Mini Liggande
ca. 15×11 cm
från 99,00 kr *
XXL Liggande
ca. 38×29 cm
från 279,00 kr *
Stor Stående
ca. 21×28 cm
från 169,00 kr *