Pixum Fotobok - bäst i test

Skapa din personliga fotobok direkt online, i appen eller med den kostnadsfria fotouniversum programvaran.

Pixum Fotobuch - det bästa för dina minnen

 • Briljanta färger och material i högsta kvalitet
 • Premiumpapper eller fotopapper
 • Brett sortiment av olika format
 • Matt, blankt och ädelmatt papper

Upptäck de olika formaten till Pixums fotobok

Kundernas omdömen om Pixums fotobok

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Upptäck våra papper, omslag & bindningar

 • Premiumpapper

  Pixum Fotobok med premiumpapper - matt, blankt & ädelmatt

  Upptäck vårt FSC-certifierade* premiumpapper till din fotobok i varianterna matt, blankt och ädelmatt:

  • Premiumpapper matt: Det stabila premiumpappret matt ger dina bilder ett vackert utseende och är okänsligt mot ljus. Papprets tjocklek varierar beroende på omslaget av Pixum Fotoboken. I en häftinbunden fotobok har premiumpappret matt en tjocklek på 150 g/m², 200 g/m² i ett hårt omslag och 250 g/m² med ett omslag konstläder. Pappret är tillgängligt i nio fotoboksformat och passar framför allt för böcker som används mycket eftersom det är UV-beständigt och färgerna har en lång livslängd.

  • Premiumpapper blankt: Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering ger en elegant touch och lyster till färgerna. Din Pixum Fotobok med premiumpapper blankt kommer att hålla sitt lyxiga utseende under en lång tid på grund av att pappret är mycket stabilt och motståndskraftig mot fukt och smuts.

  • Premiumpapier ädelmatt: Vi rekommenderar vårt högkvalitativa 160 g/m² ädelmatta premiumpapper, som utmärker sig genom en speciell ädel yta, för en vacker presentation av dina bilder. Det ädelmatta premiumpappret är tillgängligt för sju olika fotoboksformat. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.
  Information om premiumpapper
 • Fotopapper

  Pixum Fotobok med äkta fotopapper - matt, blankt & ädelmatt

  Skapa din fotobok med fotopapper - välj mellan varianterna matt, blankt och ädelmatt:

  • Fotopapper matt: Dina bilder får en elegant touch på vårt fotopapper matt med tjocklek 360 g/m2 (2x 180 g/m2). Tjockt fotopapper matt är mycket robust och motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för speciella gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper matt har en professionell layflat-bindning.

  • Fotopapper blankt: Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 360 g/m2 (2x 180 g/m2) elegant blankt fotopapper. Bilderna kommer att se ut och kännas som klassiska framkallade bilder. De lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. En Pixum Fotobok på fotopapper blankt har en lyxig layflat-bindning.

  • Fotopapper ädelmatt: Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 328g/m2 (2× 164 g/m²) pappret får en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt utseende för en utsökt presentation av dina fotografier.
  Information om fotopapper
 • Hårt omslag

  Fotobok med hårt omslag med limmad rygg & layflat-bindning

  Upptäck vår kundfavorit - fotoboken med hårt omslag med limmad rygg & layflat-bindning:

  • Hårt omslag med limmad rygg: Bindningen med hårt omslag består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Den är tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precis det du söker

  • Hårt omslag med layflat-bindning: En layflatinbindning får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatinbindningens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl är layflat-bindningen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker med fotopapper med layflat-bindning.
  Information om hårt omslag
 • Mjukt omslag

  Fotobok med mjukt omslag med limmad rygg

  Med det flexibla mjuka omslaget är din fotobok lika flexibel som du - tack varje den limmade ryggen har den dessutom följande fördelar:

  • Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger din fotobok en vacker yta.
  • Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med premiumpapper.
  • Fotoböcker med mjukt omslag med limmad rygg är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.
  Information om mjukt omslag
 • Konstläder

  Fotobok: Konstläder med skruvad rygg

  Önskar du dig en speciellt lyxig fotobok för dina speciella minnen? Då kan du upptäcka våra omslag i konstläder:

  • Konstläder med skruvad rygg: Konstläderbindningen med skruvad rygg finns i brunt eller svart. En bindning i läder ger din fotobok ett tidlöst och mycket elegant utseende. Det slitstarkat lädret är mycket representativt vilket gör denna bindning lämplig för foton från speciella tillfällen. Konstläderindbindingen erbjuds endast till Pixum fotobok XXL i liggande format med skruvad rygg. Bevara dina vackraste minnen i en fotobok med vackert läderomslag.

  Information om konstläder

Bra att veta om Pixums fotobok

Kvalitet

Pixum Fotoböcker - bäst i test

Service

100% nöjd kund-garanti

Snabb

Produceras och skickas inom några dagar

Mångfald

Stort urval av format och storlekar

Kreativitet

Många kreativa designmöjligheter


Tre möjligheter att beställa din personliga Pixum fotobok

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online designer

  • enkla funktioner
  • skapa direkt online
  • ingen installation behövs
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • obegränsade designmöjligheter
  • redigering kan ske offline
  • effektlacker i bästa kvalitet
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • snabb design
  • använd dina mobilbilder
  • intelligenta fotoboksförslag

  Också tillängligt för Android

Snabbt & enkelt - Priser & leveranstider

Format & omslag Pris Produktions- och leveranstid Skapa direkt online
Pixum fotobok i liggande format
Mini med mjukt omslag från 99,00 kr Produktion: 3-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
Liten som häfte, med mjukt eller hårt omslag från 129,00 kr Produktion: 2-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
Stor med mjukt eller hårt omslag från 269,00 kr Produktion: 3-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
XXL med hårt omslag, linneomslag eller omslag i konstläder från 699,00 kr Produktion: 3-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
Pixum fotobok i stående format
Stor som häfte, med mjukt eller hårt omslag från 199,00 kr Produktion: 2-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
XXL med hårt omslag från 599,00 kr Produktion: 3-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
Pixum Fotobi kvadratiskt format
Liten som häfte från 99,00 kr Produktion: 2 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
Stor som häfte, med mjukt eller hårt omslag från 179,00 kr Produktion: 2-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
XL med hårt omslag från 469,00 kr Produktion: 3-4 arbetsdagar, Frakt: ca. 3-5 arbetsdagar Skapa nu »
| Fotobok prislista | Fotouniversum programvara

Gör din egen fotobok

Gör en fotobok och ge bort fina minnen

Pixum Fotobok, skapa som bok med presenkort i kvadratiskt format.

Ta vara på Pixums fina kvaliteten och skapa din egen fotobok som present till andra eller som minne av en semester eller speciell dag i ditt liv.

Pixums fotobok som vunnit bäst i test, kan du beställa i tre format (stående format, liggande format och kvadratiskt format) och, beroende på formatet du väljer, i nio olika storlekar.

Din egen fotobok i fyra steg

Tack vare de enkla designmöjligheterna kan du enkelt skapa din första fotobok hos Pixum:

 1. Ladda ned den kostnadsfria Pixum fotouniversum programvaran och installera den på din dator. Alternativt kan du skapa din Pixum fotobok direkt online på vår hemsida eller i Pixum Appen.
 2. Välj storlek, format, papper och omslag till din personliga fotobok. Här erbjuder vi ett stort urval av olika omslag till fotoböcker i liggande och kvadratiskt format i storlek A3, A4 mm.. Självklart kan du välja olika papper, både bland fotopapper och premiumpapper.
 3. Välj varje bilder på din hårddisk som du vill placera i boken och ladda upp dem. Anordna dina bilder själv på varje sida. Du kan fritt välja layouter, masker och ramar och skapa din fotobok lika individuellt som dina upplevelser. Du kan även skapa din fotobok med text.
 4. Är du nöjd med ditt verk? Lägg det då i din varukorg, skicka iväg beställningen och njut av en snabb leverans - klart!

Spara dina bästa minnen

Tack vare att det är så enkelt att designa med Pixum Fotouniversum programvaran och Pixum appen kan du enkelt lägga ihop dina bilder till en individuell fotobok, designa och beställa.

Den kostnadsfria programvaran som du kan ladda ned på vår hemsida erbjuder de mesta designmöjligheterna. Vill du skapa din personliga fotobok online är online-designern perfekt för dig. Med Pixum Appen kan du enkelt och smidigt skapa din beställning online. Du väljer vägen som passar bäst för dig - resultatet är alltid en Pixum fotobok i bästa kvalitet.

Visa mer » Visa mindre »