Spel för barn och vuxna! Skapa ett personligt fotopussel med dina foton från Pixum

Designa dina personliga spel med dina egna foton.
Filter
Filtrera resultat
Produkt
Antal

*inkl. moms, exkl. porto

Fotopresenter för varje tillfälle

En fotopresent som lämpar passar för varje tillfälle, oavsett om du vill bara säga "tack" eller överraska någon på sin födelsedag. Personliga fotopresenter skapar du lekande lätt på Pixum. Välj bara din produkt, ladda upp ditt foto och gör din beställning. Du får din fotoprodukt inom några dagar, direkt levererad till den angivna leveransadressen.

Kundomdömen | Fotopresenter | Fotospel
Gör personliga spel med dina egna bilder

Fotopussel och memory-spel skapat med dina egna foton

Pixum tillhandahåller suveräna spel, gosedjur och pussel med personliga foton av utmärkt kvalitet. Att spela kort med familj och vänner är dubbelt så roligt om man använder ett kortspel med foton. Även under nästa pokerkväll vore det väl trevligt att kunna använda egentillverkade pokerkort med foton. Tänk gärna igenom vilka födelsedagspresenter du ska ge till din son eller din dotter. Varför inte överraska ditt barn med ett gosedjur som bär en T-shirt med foto denna gång? Både stora och små barn kommer att göra stora ögon när du kommer med ett fotopussel med älsklingsbilden som present. Ditt minne kan du exempelvis träna upp med ett memory-spel med foton. Välj helt enkelt ut din produkt, ladda upp foton och beställ leveransen. På ett par minuter har du skapat ditt personliga spel och en leksak med foton online. Strax därpå är de på väg hem till dig.

Pussel med 500, 1000 och 1500 bitar med eget tryck från Ravensburger

Pixum erbjuder nya modeller av fotopussel, med ännu mer utrymme för stora utmaningar inom pussel. Tre modeller av anpassade pussel tillverkat av den berömda leksaksvarumärket Ravensburger har anslutit sig till det utbud av skräddarsydda pussel som erbjuds av Pixum. Pusselfans erbjuds inte bara anpassade pussel utan även pussel av nya storlekar! De 3 nya pusselspelen består av 500, 1000 och 1500 bitar. Pixum är glada över att associera sin expertis när det gäller tryck och anpassade produkter med det välkända märket Ravensburger, känt för kvaliteten på sina spel inklusive pussel.