NYKUNDSERBJUDANDEN - Varmt välkommen till Pixum!

Vi på Pixum är en av de ledande inom foto i Europa och vi producerar alltid fotoprodukter av högsta kvalitet. Utforska vår fotobutik online och lbli inspirerad av våra produkter.

99 kr rabatt på din Pixum Fotobok


Fånga dina vackraste minnen i en Pixum Fotobok. Beställ en fotobok bekvämt på nätet, via Pixums egna programvara eller i Pixum Appen.

Din rabattkod:*
FOTOBOK-SE

Framkalla 50 bilder gratis


Framkalla dina foton med Pixum och ta del av vår höga kvalitet. Bevara dina bilder och upplev känslan när dina foton trycks på äkta fotopappper.


Din rabattkod:*
8E3G3EGPCWGDAY


Lär känna oss

Vårt erbjudande till dig som ny kund | En rabattkod till din Pixum Fotobok

Att göra en fotobok ska passa alla smaker, personligheter och plånböcker. Hos oss på Pixum har du valmöjligheten att skapa en billig fotobok av hög kvalitet med vårt erbjudande för nya kunder. En del i vårt nykundserbjudande är även att du får testa vår fotoframkallning.

Gör din egen fotobok med fina texter och infogade bilder

Vi ger dig tre olika möjligheter att skapa din Pixum Fotobok. Skapa din personliga fotobok genom vår Online-Editor direkt på vår hemsida, i Pixum Fotouniversum programvaran eller Pixum Appen. Du kan ladda ned vår användarvänliga programvara gratis på vår hemsida. I App Store eller Google Play Store kan du ladda ned vår app gratis till din iPhone och iPad eller din smartphone och surfplatta.

Framkalla i premiumkvalitet med 50 bilder gratis*

Vi vill gärna att du ska få testa vår höga kvalitet. Därför ger vi dig möjligheten att framkalla 50 gratis foton med rabattkoden du hittar ovan. När du framkallar hos oss är du alltid garanterad 100-årig färggaranti och snabb leverans.

*Rabattkoderna är giltiga till och med 31 december.2023. Rabattkoderna är giltiga en gång per kund för den produktgrupp som anges ovan. Rabattkoden för framkalla foton gäller för 50 gratis utskrifter i 9 cm och 10 cm format (plus fraktkostnader). Fraktkostnader gäller enligt Pixums prislista.

Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.