Det bästa för dina bilder: Pixum fotoprodukter
Det bästa för dina bilder: Pixum fotoprodukter

Pixum är testvinnare enligt:

  • renommerade fotomagasin
  • relevanta branschtidningar
  • stora konsumentinstitutioner

Pixum är bäst i test

Pixum Fotobok är regelbundet bäst i test av de viktigaste fotomagasin, branschtidningar och konsumentinstitutioner.

Även våra andra märkesprodukter uppnår jämt utmärkta resultat i många produktjämförelser med andra leverantörer och imponerar våra kunder i hela Europa med sin premiumkvalitet samt enkel beställning, snabb leverans och vår förstklassiga kundservice.

Allt om Resor 05/2020

Allt om Resor testade fototjänster i Sverige. Redaktionen jämförde fotoböcker med hårt omslag i liggande A4-format - med Pixum Fotobok som testvinnare. Testarna skapade fotoboken i Pixum Fotouniversum programvaran.

"Omdöme: Denna fotobok passar alla oavsett datorkunskap och bildvana. För en enkel hantering går det bra att använda onlineversionen, men för större variation är det bättre att ladda ner programmet. Programmet erbjuder många olika alternativ, och det är bara fantasin som sätter gränserna. Det färdiga resultatet är imponerande, och färgåtergivningen är näst intill perfekt. Hela boken känns väldigt proffsig. Ett tips är att våga leka med de olika clip art-bilderna, maskerna samt ramarna för ett riktigt häftigt och snyggt slutresultat."

Testresultat: BÄST I TEST

Bonnier Digital FOTO 14/2018

Bonnier Digital FOTO testade i Sverige, Danmark, Finland och fotoböcker i A4-format med hårt omslag bland 6 leverantörer i alla länder. Från Pixum testades en Pixum Fotobok stor med hårt omslag på matt premiumpapper. Testarna skrev bland annat: "Färgmättnaden är naturlig och dämpad. Hudtoner återges fint, och svartvita bilder får inget färgstick. Detaljåtergivningen och skärpan är riktigt bra. Pixums program fungerar fantastiskt bra."

Testresultat: TESTVINNARE i Sverige, Danmark och Finland

DigitalPHOTO 07/2021

I numret 07/2021 av tidningen DigitalPHOTO testades sju leverantörer av framkallade bilder. Med totalt 4,5 av 5 stjärnor var Pixums framkallade bilder i 10-format övertygande i testet. Testarnas slutsats: "Helt och hållet: mycket bra!"

Testresultat: MYCKET BRA

CanonFoto 04/2021

I testet i CanonFoto nummer 04/2021 jämfördes fotoböcker från olika leverantörer med varandra. Pixum Fotobok på fotopapper glansigt inkl. guldomslag och presentförpackning (A4 stående format) fick utmärkelsen "TESTVINNARE". Tack vare den medföljande presentförpackningen är det första intrycket av Pixum Fotobok perfekt. Detta fortsätter med omslaget med sin guldfinish och den höga kvaliteten på trycket", var testredaktörernas dom. Pixum Fotobok på glansigt fotopapper får fem av fem stjärnor.

Testresultat: TESTVINNARE

iCreate 11/2020

Den nederländska tidningen iCreate har skapat och testat en canvastavla via Pixum appen och ger 4,5 av 5 stjärnor. Testarna skriver entusiastiskt: "Resultatet säger mer än tusen ord, därför begränsar vi oss till ett: Toppen!"

Testresultat: 4,5 av 5 stjärnor

PCtipp 08/2020

Den populära Pixum Fotobok utsågs till testvinnare i augustinumret av tidningen PCtipp. Redaktörerna testade fotoböcker från de sju största schweiziska leverantörerna av fotoböcker med avseende på programvara, bokskapande och kvalitet. Testarna gav fem av fem stjärnor till Pixum fotoboken på matt fotopapper: "Albumet får högsta betyg i alla viktiga kategorier: programvaran, användningen och kvaliteten på böckerna är förstklassiga."

Testresultat: TESTVINNARE

Mac Life 07/2020

Tidningen Mac Life tog en närmare titt på fyra leverantörer av framkallade bilder. Med totalt 5 av 5 stjärnor övertygade Pixums framkallade bilder i 10-format i testet. Testarnas dom: "Pixum appen är en riktig rekommendation eftersom den gör det enkelt att beställa fotoprodukter."

Testresultat: SUPER

DigitalPHOTO 05/2020

I det senaste testet av DigitalPHOTO blev Pixum Fotobok på glansigt fotopapper i A4-format testvinnare. Åtta premiumfotoböcker från olika leverantörer testades som bröllopsfotoböcker. "De kreativa verktygen i Pixums programvara är verkligen roliga att använda. Om du vill skapa en fotobok så snabbt som möjligt kan du också använda online-designern eller appen för smarttelefoner", var redaktörernas testomdöme. Online-fototjänsten övertygade testarna bland annat med sitt omfattande utbud av designalternativ och fick ett sammanlagt betyg på 5 av 5 stjärnor.

Testeresultat: TESTVINNARE

Upptäck Pixum Fotoboken

Håll i dina foton för evigt.

Dra nytta av ett brett urval av layout mallar, designs och möjligheter att skapa hos testvinnaren!

TIPA World Award 2024

Pixum appen blev utnämnd som "Best Consumer Photo Print App" av TIPA World Award 2024. Den internationella juryn för Technical Image Press Association (TIPA) utsåg Pixum appen som den ledande mobila applikationen för fotoprodukter. Pixum appen imponerade framför allt på TIPA-juryn med sin mångsidighet, användarvänlighet och snabbhet.

Testergebnis: BEST CONSUMER PHOTO PRINT APP 2024

COMPUTER BILD 09/2022

Pixum får kvalitetsstämpeln "COMPUTER BILD Top Shop 2022". Europas största datortidning COMPUTER BILD och statistikportalen Statista har utvärderat över 7 000 tyska nätbutiker. För att ge konsumenterna en överblick över de bästa nätbutikerna identifierades totalt 900 toppbutiker från olika områden. Pixum har fått det eftertraktade priset som en av 15 butiker i kategorin "foto, tryck".

Testresultat: TOP SHOP 2022

ePHOTOzine 09/2019

Den brittiska nättidningen ePHOTOzine har testat Pixum appen och ger den intuitiva appen betyget "REKOMMENDERAS STARKT - 4,5 av 5 stjärnor". Redaktörerna tycker att Pixum appen är "intuitiv", "med många funktioner" och "mycket lätt att använda". I sin recension skrev testarna: "Pixum appen är ett bra sätt att skapa fotoböcker på språng med intuitiva funktioner [...]."

Testresultat: HIGHLY RECOMMENDED - 4,5 av 5 stjärnor

.

Har du frågor om hur du skapar din fotoprodukt? Vi hjälper dig gärna!

Vid frågor klickar du enkelt in till vår service-sida eller hör av dig direkt till vår kundservice.

HÅLLBARHET

Pixum tar ansvar för miljö och hållbarhet. Vi är FSC® certifierade sedan 2013.

Upptäck alla Pixum fotoprodukter