Skicka personliga julkort med dina egna bilder från Pixum

Skapa julkort med dina bilder med ett par klick på nätet och välj mellan många storlekar och designs. Vita kuvert ingår i priset (utom för kort med vikning kortsida S och vykort). Så du kan snabbt och enkelt skicka dina julhälsningar direkt till dina nära och kära.
Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Produkt
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Designa fina julkort med egna foton

Skicka fröjdefulla julkort

Skicka julhälsningar till vänner, familj och bekanta med egendesignade julkort. Med Pixums kort kan du enkelt förvandla dina foton till unika och personliga julkort - perfekt för att önska dina nära och kära en god jul och ett gott nytt år.

Ge bort julklappar med fina kort

Vad vore en jul utan julklappar? Byt ut de gamla julklappsetiketterna till kreativa julkort i år! Med fina foton och en personlig hälsning blir dina julklappar ännu personligare.

Designa enkelt och snabbt dina egna julkort

Skojiga, stämningsfulla eller eftertänksamma - designa unika julkort med dina egna foton! Välj ett snyggt format och ett juligt motiv, använd en förinställd design eller förse julkortet med en individuell text. Låt kreativiteten flöda - fantasin sätter inga gränser.

Personliga julkort

Vill du skicka personliga julkort? Då kan du använda Pixum Fotouniversum programvara och skapa individuella julkort till dina nära och kära. För att göra detta skapar du helt enkelt setet Variation (10 olika kort) för att designa personliga och unika kort som du kan använda för att skicka julhälsningar eller bjuda in till årets julfirande.

Kostnadsfri nedladdningPixum Fotouniversum programvara

Olika format och designer

Du kan designa julkort med foton i olika storlekar och använda olika motiv. Välj mellan glänsande och matta julkort i stående, liggande eller kvadratiskt format. Korten kan tryckas på bara ena eller båda sidorna. Våra vikta kort har till och med plats för upp till fyra bilder i ett och samma kort!

Julkort för företag

Pixum julkort är utmärkta att använda som julkort för företaget - naturligtvis med er logotyp och passande bilder. Eftersom julkorten kommer i 10-pack kan du använda dem för att tacka medarbetare och affärspartner och önska dem ett gott nytt år.

Julkort för DIY-pyssel

Vill du skapa extra kreativa julkort i år? Med våra kort skapar du den perfekta basen för julkort med eget pyssel. Använd ett foto för att enkelt designa ett julkort online som du sedan, själv eller med barnen, kan dekorera med glitter, guld, stämplar, snören och rosetter!

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Designa din egen kokbok

Gillar du att laga mat? Då ska du självklart samla dina bästa recept i en egen kokbok - skapa den enkelt och smidigt med våra designtips!

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.