Meny
Personlig inredning till ditt hem

Låt dig inspireras av våra inredningstips för fototavlor.

Upptäck här

Tips och trix för inredning | Pixum Fototavlor

Utbudet av format och material för väggbilder och fototavlor är jättestort. Alla har olika preferenser för rum-design. Somliga föredrar att det ser ordentligt ut, andra vill att intrycket ska vara avslappnat. Somliga vill ha knalliga färger, andra mer diskreta färger. Man är inte alltid säker på var i rummet man ska placera sin fototavla och väggbild, vilket material man ska välja eller vilket motiv som är lämpligt för fototavlan. Hos oss kan du lära dig hur du kan integrera fototavlor med tilltalande motiv på bästa sätt i din våning.

Alla kan ha nytta av de tips och trix för inredning som Pixum har sammanställt. Oavsett om du har en inredningsarkitekt inneboende i dig, eller om du är en novis inom området väggdesign: Vi har några kreativa idéer för dig i bagaget. Låt dig inspireras av dem, och låt dina fototavlor bli en elementär beståndsdel i ett mysigt vardagsrum!

Alla våra fototavlor

En fototavla för varje hem

Gör ditt hem personligt med dina fotografier som konstverk. Låt dig inspireras av våra material och format av fototavlor. Utforska bland fotoposters, canvastavlor och fototavlor av Forex och skräddarsy din tavla.

#Inspirera andra!

Fotografera dina fototavlor & dela med dig under #pixumse

Inredningstips for fototavlor

Det finns en hel del att tänka på när man designar ett rum med fototavlor: Ljusförhållandena, placeringen i förhållande till möblerna och rummets atmosfär. Hur du placerar fototavlorna på ett perfekt sätt, sätter upp dem på väggen, arrangerar flera fototavlor tillsammans och mycket mer, kan du läsa om bland våra tips. Så att dina fototavlor blir till något alldeles speciellt!

Har du några frågor om våra produkter och din beställning? Här hittar du allt du kan behöva veta om våra fototavlor.

Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.