Fine Art Prints
Fine Art Prints
 • För olika tillfällen & ändamål
 • Finns i 13×18 cm, 20×20 cm & 30×20 cm
 • 305 g/m² starkt akvarellpapper fineart matt
 • Från 89,00 kr
Skapa här

Fine art prints med roliga designs

Vill du inreda med livfulla foton som passar perfekt i ditt hem? Upptäck Pixums fine art prints och föreviga dina finaste motiv i exceptionell kvalitet!

Andra fotovarianter

Perfekt för konstnärer och fotografer

Högsta kvalitet för mindre konstverk

Håller vanliga, framkallade foton inte måttet för dina finaste motiv? Fine art prints är en utmärkt möjlighet att bevara dina foton för all framtid. På våra högkvalitativa fine art-papper kommer dina bilder till liv - oavsett om de är high-end arktitekturmotiv eller fina minnen från semestern.

Varje fine art print är ett unikat: använd Pixum online-designer eller programvaran Fotouniversum för att enkelt skapa en professionell design. Fine art-trycket ger dig dina finaste motiv på högkvalitativt papper med exceptionell känsla och särskilt god kvalitet.

Designa snabbt och enkelt online

De viktigaste punkterna om fine art print

 • Kommer i tre fotoformat: 13 x 18 cm, 20 x 30 cm och i det kvadratiska formatet 20 x 20 cm
 • Fint fine art print-papper med matt och unikt strukturerad yta
 • Trycks på 305 g/m² tjockt papper
 • Bästa åldersbeständighet
 • Strålande, livfulla färger

Tips: Pixum online-designern ger dig fantastiska designmöjligheter för dina olika framkallade bilder. Ge dina konsttryck en vit kant, gör färgbilder svartvita för att ge ditt hem ett modernt utseende eller komplettera motivet med en personlig text!

Speciellt material för strålande färger

Unik struktur och färgprakt

Det matta pappret för fine art prints är den perfekta basen för all konst, uttrycksfulla svartvita fotografier eller ett eget galleri med de finaste familjeupplevelserna. Det speciella fotopappret har en särskild struktur som påminner om akvarellpapper. Det ger färgerna extra strålkraft och förstärker kontrasterna. Med fine art prints framhäver du dina bilder på bästa sätt hemma. Du kan arrangera dem till ett privat galleri eller skapa en kreativ vägg med fine art prints i olika format, texter och affischer.

Tips: Använd våra professionella designer till mors dag, alla hjärtans dag och andra speciella dagar. Infoga bara ett foto så är ditt limited edition-konstverk med egna bilder färdigt!

Designa fine art prints online

Skapa och beställ en personlig design

Överraska någon du tycker om med en fine art print och ge hen äkta känslor. Oavsett om den är till din partner, bästa vän eller mamma på mors dag ? fine art-tryck är ett oslagbart alternativ för att högkvalitativt föreviga dina motiv och förse dem med en personlig text.

Med Pixums online-designer kan du göra verklighet av alla dina önskemål:

 • Använd professionella designer
 • Infoga valfritt antal bilder
 • Skriv texter i olika typsnitt, färger och storlekar.
 • Ändra bakgrundsfärg
 • Redigera bilderna (t.ex. kontrast, mjuk oskärpa)

Är du en passionerad fotograf? Designa dina fine art prints online och framhäv dina foton perfekt!

Kreativa idéer för dina bästa bilder

Tips från Pixum

Söker du fler kreativa möjligheter att framkalla dina foton? Vi erbjuder flera möjligheter för dina foton. Utforska våra passfoton eller retrobilder. Genom en foto-display har du möjligheten att sätta dina 13 bästa bilder i ett sött format. Alla våra möjligheter inom framkallning hittar du på denna sida - fotovariationer. Naturligtvis erbjuder vi även klassisk framkallning av foton.