Designa muggar, koppar eller en personlig flaska med eget foto från Pixum!

Skapa individuella och personliga koppar, muggar & flaskor med dina favoritfoton. Passar som present till nära vänner, familj eller som gå bort-present!

Filter
Filtrera resultat
Produkt
Design
Format
Färg

*inkl. moms, exkl. porto

Fotomuggar med dina motiv

Designa personliga fotomuggar med dina bästa foton och text

Upptäck Pixums stora sortiment av muggar med text och/eller foto. Oavsett om det gäller muggar eller vattenflaskor kan du låta trycka upp dina egna foton, text och motiv i premiumkvalitet på din favoritmugg. Du behöver enbart en vacker bild och i en handvändning har du skapat en utsökt mugg med bild. Välj ut ditt bästa foto och ladda enkelt upp det online på vår hemsida. Välj sedan ut den fotomugg du önskar. Dra sedan lätt över ditt foto till muggen i vår Online Designer och så är din fotomugg klar att beställa.

Många designmöjligheter för muggar med text, koppar och flaskor med foto

Ett litet tips: Fotomuggar och vattenflaskor med egna foton är utmärkta presenter, exempelvis till Mors dag eller till jul. Men även till barnens första skoldag är en vattenflaska med ditt barns foto mycket uppskattad. Pixum erbjuder även fotopresenter såsom smörgåslådor eller kollegieblock med foton som matchar drickflaskornas foton. Därmed finns det absolut inga hinder i vägen för en lyckad skolstart. Fotomuggarna kan diskas i maskin men vi rekommenderar att de diskas för hand, så att ditt foto håller länge. Din mugg med bild finns i fler olika storlekar och både för vänsterhänta och högerhänta. Du väljer själv om du vill skapa din fotomugg med hjälp av en färdig design eller utan.

Magiska fotomuggar för magiska stunder

Hos Pixum har du även möjlighet att skapa en magisk mugg med ditt eget foto, där motivet först syns då het vätska finns i muggen. När muggen är tom, är fotomuggens utsida svart. Överraskningen kommer när varm mjölk, te eller kaffe hälls i muggen. Den magiska fotomuggen finns för högerhänta, vänsterhänta och i panoramaformat.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotopresenter | Fotomuggar
Individuella fotopresenter för alla tillfällen

En fotopresent som passar varje tillfälle och ändamål, oavsett om du vill bara säga "tack" eller överraska någon på sin födelsedag. Personliga fotopresenter skapar du lekande lätt på Pixums hemsida. Välj bara din produkt, ladda upp ditt foto och gör din beställning. Du får din fotoprodukt inom några dagar, direkt levererad till den angivna leveransadressen.

Fotokuddar

Upptäck fotokuddar, örngott med foto, personliga tygväskor med mera.

Dekoration
Överraska dina nära och kära med vacker dekoration med egen bild.
Fotospel

Upplev spelglädje med hela familjen med ett fotopussel från Ravensburger eller ett foto-memo.

Skola & kontor

Skapa personliga fotopresenter som kollegieblock och anteckningsböcker med eget foto.

Fotopresenter

Upptäck mångfalden och fördelarna med Pixum fotopresenter - våra presenter för heminredning, kontoret eller det perfekt utrustade köket.