Designa muggar, koppar eller en personlig flaska med eget foto från Pixum!

Skapa individuella och personliga koppar, muggar & flaskor med dina favoritfoton. Passar som present till nära vänner, familj eller som gå bort-present!

Filter
Filtrera resultat
Produkt
Design
Format
Färg

*inkl. moms, exkl. porto

Fotomuggar med dina motiv

Designa personliga fotomuggar med dina bästa foton och text

Upptäck Pixums stora sortiment av muggar med text och/eller foto. Oavsett om det gäller muggar eller vattenflaskor kan du låta trycka upp dina egna foton, text och motiv i premiumkvalitet på din favoritmugg. Du behöver enbart en vacker bild och i en handvändning har du skapat en utsökt mugg med bild. Välj ut ditt bästa foto och ladda enkelt upp det online på vår hemsida. Välj sedan ut den fotomugg du önskar. Dra sedan lätt över ditt foto till muggen i vår Online Designer och så är din fotomugg klar att beställa.

Många designmöjligheter för muggar med text, koppar och flaskor med foto

Ett litet tips: Fotomuggar och vattenflaskor med egna foton är utmärkta presenter, exempelvis till Mors dag eller till jul. Men även till barnens första skoldag är en vattenflaska med ditt barns foto mycket uppskattad. Pixum erbjuder även fotopresenter såsom smörgåslådor eller kollegieblock med foton som matchar drickflaskornas foton. Därmed finns det absolut inga hinder i vägen för en lyckad skolstart. Fotomuggarna kan diskas i maskin men vi rekommenderar att de diskas för hand, så att ditt foto håller länge. Din mugg med bild finns i fler olika storlekar och både för vänsterhänta och högerhänta. Du väljer själv om du vill skapa din fotomugg med hjälp av en färdig design eller utan.

Magiska fotomuggar för magiska stunder

Hos Pixum har du även möjlighet att skapa en magisk mugg med ditt eget foto, där motivet först syns då het vätska finns i muggen. När muggen är tom, är fotomuggens utsida svart. Överraskningen kommer när varm mjölk, te eller kaffe hälls i muggen. Den magiska fotomuggen finns för högerhänta, vänsterhänta och i panoramaformat.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotopresenter | Fotomuggar