Kontaktformulär
Meny

Sätt dina bästa bilder på en mugg, kopp eller glas från Pixum!

Skapa individuella och personliga koppar, glas och muggar med dina favoritfoton. Passar alla i familjen!

Filter
Filtrera resultat
Produkt
Design
Format
Färg

*inkl. moms, exkl. porto

Individuella fotopresenter för alla tillfällen

En fotopresent som lämpar passar för varje tillfälle, oavsett om du vill bara säga "tack" eller överraska någon på sin födelsedag. Personliga fotopresenter skapar du lekande lätt på Pixum. Välj bara din produkt, ladda upp ditt foto och gör din beställning. Du får din fotoprodukt inom några dagar, direkt levererad till den angivna leveransadressen.

Kundomdömen | Fotopresenter | Fotomuggar
Fotomuggar med dina motiv

Designa personliga fotomuggar med dina bästa foton och text

Upptäck Pixum stora sortiment av fotomuggar. Oavsett om det gäller muggar, ölglas eller vattenflaskor kan du låta trycka upp dina egna foton, text och motiv i premiumkvalitet på ditt favoritmugg. Du behöver enbart en vacker bild och i en handvändning har du skapat det utvalda muggen med några klick. Välj ut ditt bästa foto och ladda enkelt upp det online på vår hemsida. Välj sedan ut den fotomugg du önskar. Dra sedan lätt över ditt foto till muggen i vår Online Designer och så är din fotomugg klar att beställa. Inom några dagar ankommer din fotomugg med posten.

Många designmöjligheter för mugg, koppar och glas med foto

Ett litet tips: Fotomuggar och vattenflaskor med egna foton är utmärkta presenter, exempelvis till Mors dag eller till jul. Men även vid barnens första skoldagär en vattenflaska med ditt barns foto mycket uppskattad. Pixum erbjuder även fotopresenter såsom smörgåslådor eller kollegieblock med foton som matchar drickflaskornas foton. Därmed finns det absolut inga hinder i vägen för en lyckad skolstart. Fotomuggarna kan diskas i maskin med vi rekommenderar att de diskas för hand, så att ditt foto håller länge. Fotomuggarna finns i fler olika storlekar och både för vänsterhänta och högerhänta. Du väljer själv om du vill skapa din fotomugg med hjälp av en färdig design eller utan.

Magiska fotomuggar för magiska moment

Hos Pixum har du även möjlighet att skapa en magisk mugg med ditt eget foto, där motivet först syns då het vätska finns i muggen. När muggen är tom, är fotomuggens utsida vackert svart. Överraskningen kommer få varm mjölk, té eller kaffe hälls i muggen. Den magiska fotomuggen finns även i för högerhänta, vänsterhänta och i panoramaformat, för dina vackraste foton.