Pixum Dekoration | Skapa personligt med dina foton

Förgyll hemmet med personligt pynt skapat av dina bilder.

Filter
Filtrera resultat
Produkt
Variationer

*inkl. moms, exkl. porto

Skapa personlig dekoration till hemmet

Personlig heminredning med klockor, spargrisar & bordstabletter med egna foton | Pixum

Anpassa ditt hem med fotodekoration från Pixum eller muntra upp dina vänner och familj med personliga fotopresenter. Med bordstabletter och glasunderlägg ligger en bild av din älskade varje morgon vid frukosten. Gör dig redo för dagen och förlora ingen tid med en fotoklocka i sikte. Med nyckelringen av kristall är din favoritperson med på språng.

Ge din partner ett fristående foto av glas eller foto bakom akrylglas, det kommer att glädja henne varje dag på kontoret. Bjud in vänner för en måltid och dekorera bordet och sittplatserna med placeringskort och menykort. En bordstablett kan göra platsen för varje familjemedlem lätt att känna igen. Genom en individuell dörrskylt med bilder av hela familjen kan alla direkt se vem som är hemma. Upptäck mångfalden i vårt dekoration och låt din kreativitet flöda. Skapa genom Pixum Fotouniversum programvara eller direkt på hemsidan genom vår Online Editor

Som tack, som personlig överraskning eller som julklapp. Med Pixum kan du enkelt skapa personliga fotopresenter. Välj din önskade produkt, ladda upp foton och efter några dagar har du en individuellt anpassad fotogåva i händerna.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotopresenter | Dekoration
Fotopresenter för varje tillfälle

Fotomuggar

För en personlig fikastund: skapa muggar med ditt favoritfoto.

Fotokuddar

Upptäck fotokuddar, örngott med foto, personliga tygväskor med mera.

Fotospel

Upplev spelglädje med hela familjen med ett fotopussel från Ravensburger eller ett foto-memo.

Skola & kontor

Skapa personliga fotopresenter som kollegieblock och anteckningsböcker med eget foto.

Fotopresenter

Upptäck mångfalden och fördelarna med Pixum fotopresenter - våra presenter för heminredning, kontoret eller det perfekt utrustade köket.