Pixum Tackkort | Säg tack med ett personligt kort som du skapat själv med dina egna bilder

Välj din favoritlayout och dina egna bilder, och designa ditt eget tackkort i en uppsättning av 10, inklusive kuvert (exklusive storlek S-kort).
Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Produkt
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Gör egna tackkort med dina foton online

När man vill tacka någon: fotokort i form av tackkort

Att säga tack är en vänlig gest mot dina medmänniskor. Oavsett om du vill gratulera din mamma på mors dag och tacka henne för hennes stöd, eller om du vill visa uppskattning mot dina bröllopsgäster för att de deltagit i ditt bröllop och skänkt presenter, eller om du helt enkelt vill glädja grannen som tack för att hon vattnat blommorna under din semester ? ett fotokort i form av ett tackkort är perfekt när du vill ge uttryck för dina känslor.

Några enkla steg för att skapa ett tackkort

Hos Pixum är det otroligt enkelt både att skapa och att beställa tackkort:

  1. Välj mellan våra mer än 300 olika sidlayouter och färdiga designer för ditt tackkort.
  2. Online-Designern öppnas och du kan genast börja att skapa. Ladda upp dina foton och placera dem i platshållaren på designförlagan eller på layouten.
  3. Lägg till den önskade texten. Det finns platshållare i layouten även för detta.
  4. Komplettera vid behov med ytterligare foton eller textfält.

Du kan för övrigt ändra designen när som helst under proceduren, om det inte blev som du föreställt dig.

Tackkort med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara

Känner du redan till Pixum Fotouniversum programvara? Med vår nedladdningsbara programvara, som är gratis och enkel att installera, skapar du tackkort lekande lätt. Hundratals layout- och designförslag, som du kan anpassa efter egna idéer, väntar på att bli upptäckta. Använd olika färger, ändra på textfältens utseende och upptäck det rika utbudet av Clipart-bilder och ramar hos Pixum.

Tips från Pixum

Endast Pixum Fotouniversum programvara erbjuder dig möjligheten att beställa tio olika tackkort per set. Välj från början ett VARIO-set så blir dina kort ännu mer personliga. Ta tillfället i akt att säga tack till någon. Våra tackkort hjälper dig att presentera dina ord snyggt förpackade!
Visa mer » Visa mindre »