SKAPA CANVASTAVLA MED EGEN BILD

Skapa din egna unika fototavla! Din bild trycks på canvas av bästa kvalitet i önskat format och spänns på en träram.

BÄSTA KVALITET
BÄSTA KVALITET

Linnetyget spänns för hand på en stabil träram. Tack vare det fina materialet och det gedigna handarbetet strålar dina bilder på en sidenmatt yta.

Canvastavla från Pixum

Med canvastavlor från Pixum trycks din bild på vacker canvas och fästs för hand på stabila träkilramar. Canvasduken gör ditt foto och motiv till ett riktigt konstverk och du kan välja mellan många olika format och storlekar. Gör din egen canvastavla till ditt hem och beställ online idag!

 • Fin canvasstruktur med vacker optik
 • Stort urval av format: 20×20 cm - 120×160 cm
 • Ramtjocklek: 2 cm för mindre format, 4 cm för format från 80×80 cm
 • Hög UV-resistens
 • Snabb leverans: Inom ca. 5 vardagar är canvastavlan klar för leverans

Vänligen observera:
Ditt foto spänns upp på en träkilram och en del av ditt foto viks omkring själva ramen och spänna fast med klamrar. Därför är det viktigt att du placerar viktiga motivdelar minst 4 cm från kanten (för canvastavlor från formatet 80x80 cm är det viktigt att placera viktiga motivdelar minst 6 cm från kanten).

Mer information om ditt canvas foto

I detta videoklipp informerar vi om canvastavlans alla fördelar.

Fördelar med Pixums canvastavla

I detta videoklipp informerar vi om canvastavlans alla fördelar.

Äkta träkilsram

Äkta träkilsram

Canvasduken viks omkring träkilsramen (två centimeter eller fyra centimeter av duken). Därmed viks ditt motiv omkring hela ramen, som gör att inga vita kanter uppstår.

Vad kostar min Pixum fototavla?

Bestäm priset för din individuella Pixum väggdekoration med vår prisräknare genom att justera egenskaperna för din önskade produkt:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Bästsäljande format: Foto på canvastavla & väggtavlor

  Canvastavla med foto: Format och priser Material Träkilram Pris Skapa nu!
  Pixum canvas med foto, 120x80 cm Fin linneblandning Träkilram (4cm) från 1.799,00 kr Skapa nu!
  Pixum canvas med foto, 90x60 cm Fin linneblandning Träkilram (4cm) från 999,00 kr Skapa nu!
  Pixum canvas med foto, 60x40 cm Fin linneblandning Träkilram (2cm) från 699,00 kr Skapa nu!
  Pixum canvas med foto, 40x30 cm Fin linneblandning Träkilram (2cm) från 499,00 kr Skapa nu!
  Uppgift om vikt av de olika materialen:
  kg/m² 20 x 30 cm 40 x 40 cm 60 x 90 cm 80 x 100 cm 100 x 150 cm
  Galleritryck ca. 10 0,6 kg 1,6 kg 5,5 kg 8,2 kg 15,3 kg
  Aluminium ca. 3,9 0,2 kg 0,6 kg 2,1 kg 3,1 kg 5,8 kg
  Akrylglas ca. 4,8 0,3 kg 0,8 kg 2,6 kg 3,8 kg 7,1 kg
  Forex ca. 2,0 0,1 kg 0,3 kg 1,1 kg 1,6 kg 3,0 kg
  Canvas Ca. 1,6 0,1 kg 0,25 kg 0,8 kg 1,3 kg 2,3 kg

  FAQ för canvastavlan - svar på de vanligaste frågorna

  • Hur trycks min bild på en canvastavla hos Pixum?
   Hur trycks min bild på en canvastavla hos Pixum?

   Hos Pixum trycks dina bilder på canvas av fin kvalitet. Beroende på storleken spänns canvasbilderna på en träkilram. Canvasen trycks med en 12-färgtrycksprocess med inkjetsystem, där fina bläckdroppar arbetas in i materialet. Canvastrycket är tack vare denna teknik både UV-beständig och övertygar med brilljanta färger.

  • Var kan jag beställa mitt canvas foto hos Pixum?
   Var kan jag beställa mitt canvas foto hos Pixum?

   Både online-designern och den kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvaran passar bar för att beställa en Pixum canvastavla. När du har laddat upp din bild i redigeringsprogrammet kan du redigera den. Lägg din produkt i varukorgen när du är nöjd med resultatet och skicka din beställning. Produktionstiden för din canvastavla är ungefär 5 arbetsdagar, leveranstiden ligger på mellan 3-5 arbetsdagar. Använd priskalkylatorn för att hitta alla format och jämföra priser.

  • Vilken upplösning ska motivet för canvastavlan ha?
   Vilken upplösning ska motivet för canvastavlan ha?

   Den passande upplösningen varierar enligt önskad storlek på canvastavlan. För ett stort format i storlek 100×150 cm passar till exempel en hög upplösning på minst 13,2 megapixlar (3.100 × 4.480 pixlar). För mindre format i storlek 50×50 cm startar den rekommenderade upplösningen vid 3,7 megapixlar (1.960 ×1.960 pixlar).

  • Foto på canvas: Vad bör en tänka på?
   Foto på canvas: Vad bör en tänka på?

   Kvaliteten på resultatet beror väldigt mycket på ditt foto. Bilden ska ha en tillräckligt hög upplösning.

   Om en bild passar får du reda på i online designern. Programvaran känner automatiskt av bildkvaliteten i relation till formatet.

  • Var kan jag trycka ett canvas foto?
   Var kan jag trycka ett canvas foto?

   Canvastavlor kan du enkelt trycka hos Pixum. Använd vår online designer eller Pixum Fotouniversum programvara för att skapa dina canvastavlor. Inom några minuter skapar du så din personliga fototavla. Ladda bara upp dina bilder i redigeringsprogrammet, välj önskat format och storlek och skicka beställningen.

  • Vad kostar en canvastavla med egen bild?
   Vad kostar en canvastavla med egen bild?

   Fotocanvastavlan i storlek 20×20 cm är en av våra prisvärdaste produkter, de finns från 199,00 kr. En av Pixums bästsäljare är formatet 3:2 i storlek 60×40 cm för 699,00 kr. Mer prisinformation hittar du under fliken Väggdekoration: här

  • Hur lång tid tar leveransen för en canvastavla med foto ?
   Hur lång tid tar leveransen för en canvastavla med foto ?

   Hos Pixum får du din personliga canvastavla inom 1-2 veckor. Produktionstiden är 5 arbetsdagar, leveranstiden mellan 3-5 arbetsdagar.

  • Kan jag beställa mitt foto på canvas i panormaformat?
   Kan jag beställa mitt foto på canvas i panormaformat?

   Hos Pixum erbjuder vi ett brett sortiment av olika bildformat så att ditt motiv kommer till sin rätt. Självklart har vi också det populära panoramaformatet i flera storlekar! Välj själv hur stor eller liten din panorama-canvastavla ska vara. I vår praktiska priskalkylator kan du räkna ut vad de olika storlekarna kostar och därmed välja rätt för dig.

  • Vad är träkilramarna till för?
   Vad är träkilramarna till för?

   Pixum levererar enbart den högsta kvaliteten och de bästa materialien. För att du ska kunna glädjas länge åt ditt personliga fotomotiv, spänns canvasen på en träram med 2 cm eller 4 cm tjocklek. Detta sker i handarbete och med största precision för ett felfritt resultat. Våra ramar är i tallträ från ansvarsfult skogsbruk med FSC®-certifiering. Därmed garanterars stabilitet, lång livslängd och ansvarsfull hantering av värdefulla resurser.

  Eget fotocollage på canvas

  • fritt antal bilder att välja och anordna
  • ett flertal layout-mallar tillgängliga

  Skapa design-canvastavla med foto

  • kan skapas med olika designer och layouter
  • finns i storlekarna 30×20 till 80×60 cm

  Upptäck canvastavlan

  Ditt foto på canvas! Gör dina egna canvastavlor med personliga bilder

  Ditt foto på canvas! Gör dina egna canvastavlor med personliga bilder

  Vad är canvas? Canvas är allround-materialet bland Pixums fototavlor. Canvasduken är av högkvalitativ linneblandning, som spänns upp för hand på 4 cm tjocka träramar, och är både långlivad och prisvärd. För att trycka bilder på canvasduken använder Pixum det lyxiga och högkvalitativa 12-färgstrycket (inkjet). De fina färgdropparna tränger då in i materialet och gör ditt foto mycket färgäkta. Som resultat får du klara färger med hög UV-resistens och fint tryck.

  Beställ ditt foto på canvas

  Beställ ditt foto på canvas

  Att beställa en egen canvastavla är lätt. Du kan beställa din canvastavla online på Pixums hemsida, i vår användarvänliga programvara Pixum Fotouniversum för Mac, Linux eller PC, och genom vår kostnadsfria Pixum App för iPhone och Android.

  Personlig canvas med text & foto

  Personlig canvas med text & foto

  Canvasduken spänns över en kilram och är därför större än själva ramen. På alla sidor försvinner några centimeter av motivet bakom ramen när canvasduken spänns över ramen. På så sätt finns det tryck även på ramen, och ditt motiv kommer ännu bättre till sin rätt. Se därför till att det inte finns några viktiga detaljer placerade i utkanten av motivet när du väljer ut ditt foto. Därför bör till exempel ansikten och byggnader på de utvalda bilderna inte finnas nära kanten. Fördelen med att bilden går runt kanten är att det inte finns några vita ränder på sidorna.

  Format till din canvastavla

  Format till din canvastavla

  Vi erbjuder ett brett sortiment av olika format. Du kan välja bland över 40 olika storlekar av canvastavlor mellan 20x20 cm och 160x90 cm. Du kan göra din egen canvastavla med allt från söta ögonblicksbilder av babyn och doptavlor med text till stora bröllopsfoton och förstorade familjefoton. Skapa själv efter egen smak och efter ditt hem.

  Beställ din canvastavla på nätet

  Beställ din canvastavla på nätet

  Att framkalla bilder ger alltid en härlig känsla! Att trycka och beställa en canvastavla med egna foton som sedan hängs på väggen i hemmet är speciellt! Hos Pixum finns det en canvastavla för varje hem och är även perfekt att ge bort som gåva. Canvasduken och kilramen ger canvastavlan ett vackert utseende och är av bästa kvalitet. En personlig canvastavla är perfekt som inredning och ger hemmet en varm känsla. Gör din egen canvas med Pixum och upplev det själv!

  Kundomdöme för canvastavla

  Kundomdömen | Canvastavla