Kontaktformulär
Meny
Canvastavla med foto

Klassikern av fototavlor.
från 189,00 kr

Med canvastavlor från Pixum blir din bild tryckt på vacker canvas och blir genom gediget handarbete fastspänt på stabila träkilramar. Canvasduken gör ditt foto och motiv till ett verkligt konstverk och du kan välja mellan många olika format och storlekar. Gör din egen canvastavla till ditt hem och beställ online idag!

 • Fin canvasstruktur med vacker optik
 • Stort urval av format: 20×20 cm - 120×160 cm
 • Ramtjocklek: 2 cm vid mindre format, 4 cm vid format från 80×80 cm
 • Hög UV-resistens
 • Snabb leverans: Inom ca. 5 vardagar är fotocanvasen klar till leverans

Vänligen uppmärksamma:
Ditt foto spänns upp på en träkilram och en del av ditt foto viks omkring själva ramen och fastspänns med klamrar. Därför är det viktigt att du placerar viktiga motivdelar minst 4 cm från kanten (för canvastavlor från formatet 80x80 cm är det viktigt att placera viktiga motivdelar minst 6 cm från kanten).

Äkta träkilsram

Canvasduken viks omkring träkilsramar (två centimeter eller fyra centimeter). Ditt motiv viks omkring hela rammen. Der uppstår därför inga vita kanter. Av samma grund kan vi inte rekommendera dig att göra en färgad kant omkring ditt motiv.

Kundomdömen | Canvastavla
#Inspirera andra!

Fotografera dina fototavlor & dela med dig under #pixumse

Vad kostar min Pixum fototavla?

Bestäm priset för din individuella Pixum väggdekoration med vår prisuträknare, genom att justera egenskaperna hos din önskade produkt:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Upptäck canvastavlan

  Ditt foto till tavla! Gör dina egna canvastavlor | Pixum

  Vad är canvas? Canvas är allround-materialet bland Pixums fototavlor. Canvasduken är av högkvalitativ linneblandning, som spänns upp för hand på 4 cm tjocka träramar, är både långlivad och prisvärd. För att trycka bilder på canvasduken använder Pixum det lyxiga och högkvalitativa 12-färgstrycket (inkjet). De fina färgdropparna tränger då in i materialet och gör ditt foto mycket färgäkta. Som resultat får du klara färger med hög UV-resistens och naturligtvis mycket bra tryckkvalitet. Att beställa en egen canvastavla är lätt. Du kan beställa din canvastavla online på Pixums hemsida, genom vår användarvänliga programvara Fotouniversum för Mac, Linux eller PC eller genom vår kostnadsfria Pixum Fotouniversum App för iPhone & iPad.

  En personlig canvastavla med text & ditt foto

  Canvasduken spänns över en kilram och är därför större än själva ramen. På alla sidor försvinner några centimeter av motivet bakom ramen, när canvasduken spänns över ramen och sätts fast på baksidan. På så sätt finns det tryck även på ramen, och ditt motiv kommer ännu bättre till sin rätt. Se därför till att det inte finns några viktiga detaljer placerade i utkanten av motivet, när du väljer ut ditt foto. Därför bör till exempel ansikten och byggnader på de utvalda fotona inte finnas nära kanten. Fördelen med att canvastavlan går runt kanten är att det inte finns några irriterande vita ränder på sidorna, som kan förstöra intrycket. Du får en canvastavla som drar till sig allas blickar från alla sidor. Med avseende på format, har du här alla möjligheter. Du kan välja bland över 40 olika storlekar av canvastavlor mellan 20 x 20 cm och 160 x 90 cm. Du kan göra din egen canvastavla med allt från söta ögonblicksbilder av babyn och doptavlor med text till stora bröllopsfoton och förstorade familjefoton. Skapa själv efter egen smak och efter ditt hem.

  Beställ din canvastavla på nätet

  Att framkalla bilder ger alltid en härlig känsla! Att trycka och beställa en canvastavla med egna foton, som sedan hängs på väggen i hemmet är speciellt! Hos Pixum finns det en canvastavla för varje hem och är även perfekt att ge bort som gåva. Canvasduken och kilramen ger canvastavlan ett vackert utseende och är av bästa kvalitet. En personlig canvastavla är perfekt som inredning och ger hemmet en varm och känslofylld känsla. Gör din egen canvastavla med Pixum och upplev det själv!