Framkalla retrobilder
  • Framkallade bilder eller högkvalitativt kortpapper
  • Finns enskilt eller med en fin box med antingen 16, 24 eller 36 bilder.
  • Välj mellan flera designer, texter och bakgrundsfärger
Skapa retrobilder nu

Ytterligare fotovarianter

Framkalla på andra sätt

Upptäck retrobilder

Skapa retrobilder i vintage-stil med Pixum

Trots den snabba utvecklingen av digital fotografering och de tekniska möjligheterna att få högupplösta bilder med smartphonekameror är retrobilder mer populära än någonsin. Kännetecknande för dessa retrobilder är en nästan kvadratisk form och en vit eller färgad yta som ramar in bilden. Dessutom är denna ram ofta försedda med en etikett, text eller en titel. Med Pixum har du möjlighet att framkalla dina bilder som retrofoton och göra dessa personliga i ett sött 10x10cm format. Du kan snabbt ändra antalet foton direkt i Pixum Online Designer med ett enkelt klick! Du kan välja från 16 upp till 50 bilder. Söker du andra kreativa sätt att framkalla dina foton på? Utforska då våra fine art prints, våra fotovariationer eller förstora dina foton till din önskade storlek.

Framkalla dina bilder som retrobilder med ram och text

Ge dina retrobilder en personlig touch! Det finns olika alternativ för att anpassa bilderna i retro-stil till exempel, genom att ändra bakgrundsfärgen (standard: vitt) och text. Inställningarna för detta finns under förhandsgranskningen. Ett dubbelklick på fältet "din text här" leder till textredigeraren - här kan du skapa och formatera enskild texter. Här är även ett urval av olika typsnitt, storlekar, färger och storlekar tillgängliga.

De tillgängliga ramfärgerna för retrobilder varierar från klassiska vita och ljusa nyanser till iögonfallande, distinkta färgscheman och kan anpassas optimalt till varje bild. Särskilt passande format av retrobilder är de foton som skapats med Instagram. Det nästan kvadratiska formatet för retrobilder passar perfekt med formatet från Instagram och får dina bilder att se ut som från gamla filmer. På så sätt kan du skapa dina bilder i äkta retro-stil, utan kunskap i digital bildbehandling.