Kontaktformulär
Meny
Marknadsföringssamarbeten och On-Pack Promotion

Din kontaktpartner

Agnes Andersson

Email: aan@pixum.com
Telefon: (0049) 2236 886-318

Här hittar ni oss

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG
Industriestr. 161 - 50999 Köln - Tyskland

Letar du efter en kompetent partner för on-pack kampanjer, sponsring, tävlingar eller andra online-eller offline samarbeten? Då är du, tillsammans med Pixum på exakt på rätt plats!

Pixum har lång och mångfaldig erfarenhet inom marknadsföringssamarbeten. Bland våra tidigare samarbetspartners finns stora välkända varumärken och företag, samt ett stort antal mindre partners. Läs om varför ett samarbete med Pixum är värt för dig och för dina kunder.

Attraktiva och omtyckta incitament

Genom det stora antalet olika personliga fotoprodukter i vårt sortiment, har vi möjlighet att erbjuda attraktiva incitament för on-pack kampanjer eller andra samarbeten tillgängliga för dig och dina kunder. Presentkort för en fotobok, fotomuggar eller fototavlor - vi är öppna för alla idéer. Gör oss ett förslag och vi diskuterar möjligheterna samt villkoren.

Du kommer inte att debiteras

Till skillnad från många agenturer, marknadsföringssamarbeten och on-pack promotions, utvecklas Pixum huvudsaklingen sina marknadsföringssamarbeten genom byteshandel.

Nöjda kunder - Kvalitativt högvärdiga produkter

Det är viktigt för oss att du är nöjd med dina fotoprodukter. Därför erbjuder vi alla våra kunder en 100% Nöjd Kund-Garanti samt transparent visar produktomdömen från kunder på vår hemsida. Förutom kryptering av alla ordrar, behandlar vi alla kunduppgifter strikt konfidentiellt. Detta bekräftas genom regelbundna säkerhetskontroller av neutrala och specialiserade tredjepartsföretag .

För Pixum står en nära kontakt med kunder i centrum. Vår kompetent kundservice nås smidigt genom e-post. Genom kontinuerlig kvalitetskontroll av alla beställningar säkerställer vi på Pixum att kunderna får den kvalitet som de förväntar sig.

Internationellt fokus

Pixum finns representerat i över 20 länder i Europa och erbjuder sina tjänster på engelska, franska, holländska, danska, italienska, portugisiska, spanska, svenska och tyska. Vilket är ditt land och var är ditt varumärke aktivt? Vi kan vi alltid svara på förslag angående dina marknader och kunder.

Välkända varumärken litar på Pixum

Pixum har mångårig erfarenhet av marknadsföringssamarbeten. Flera hundra samarbeten med många välkända varumärken bekräftar detta. Dessa inkluderar:

Har vi väckt interesse?

Skriv då ett kort meddelande till oss där du föreslår samt beskriver din idé. Vi kommer att komma tillbaka i kontakt med dig och tillsammans arbeta med ett koncept för ett framgångsrikt samarbete med dig. Vi ser fram emot din förfrågan.

Om Pixum

Information om användandet av Pixum logo

Det är möjligt att placera logotypen på ytor olika. Viktigt här är respekten för skyddszoner.

Skyddszon

Skyddszonen är det föreskrivna minsta avståndet mellan Pixums logotypen och andra element (t ex. som andra logotyper, grafik, kanten av sidan, etc.). Skyddszonen av alla fyra sidor beräknas från diametern hos Pixums sol "x" och är 0,25 x runt de yttre kanterna av logotypen.

Dessa tänkta linjer skydd tjänar till att undvika att det påverkar effekten av logotypen.

Minimistorlek

Storleken på logotypen beror på tillämpningen. Det är viktigt att proportionerna av logotypen är alltid hävdat i anpassningen. Logotypen måste användas i sitt ursprungliga skick, kan det inte vara placerade, komprimerad eller utsträckt.

Det är viktigt att vid användning av logotypen är alltid den minsta bredd 18 mm (tryck) och 80 px (web) då optimal läsbarhet är garanterad.

Visa mer » Visa mindre »