Marknadsföringssamarbeten och On-Pack Promotion

Din kontaktperson

Jennifer Andersson

Email: jennifer.andersson@pixum.com

Här hittar du oss

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG
Industriestr. 161 - 50999 Köln - Tyskland

Letar du efter en kompetent partner för on-pack kampanjer, sponsring, tävlingar eller andra online-eller offline samarbeten? Då har du hittat rätt!

Pixum har lång och bred erfarenhet inom marknadsföringssamarbeten. Bland våra tidigare samarbetspartners finns stora välkända varumärken och företag, samt ett stort antal mindre partners. Läs om varför ett samarbete med Pixum är värdefullt för dig och för dina kunder.

Attraktiva och omtyckta incitament

Genom det stora antalet olika personliga fotoprodukter i vårt sortiment, har vi möjlighet att erbjuda attraktiva incitament för on-pack kampanjer eller andra samarbeten tillgängliga för dig och dina kunder. Presentkort för en fotobok, fotomuggar eller fototavlor - vi är öppna för alla idéer. Gör oss ett förslag och vi diskuterar möjligheterna samt villkoren.

Du kommer inte att debiteras

Till skillnad från många agenturer, marknadsföringssamarbeten och on-pack promotions, utvecklar Pixum huvudsaklingen sina marknadsföringssamarbeten genom byteshandel.

Nöjda kunder - Kvalitativt högvärdiga produkter

Det är viktigt för oss att du är nöjd med dina fotoprodukter. Därför erbjuder vi alla våra kunder en 100% Nöjd Kund-Garanti samt visar produktomdömen från kunder på vår hemsida. Förutom kryptering av alla ordrar, behandlar vi alla kunduppgifter strikt konfidentiellt. Detta bekräftas genom regelbundna säkerhetskontroller av neutrala och specialiserade tredjepartsföretag .

För Pixum står en nära kontakt med kunder i centrum. Vår kompetent kundservice nås smidigt via e-post. Genom kontinuerlig kvalitetskontroll av alla beställningar säkerställer vi på Pixum att kunderna får den kvalitet som de förväntar sig.

Internationellt fokus

Pixum finns representerat i över 20 länder i Europa och erbjuder sina tjänster på engelska, franska, holländska, danska, italienska, portugisiska, spanska, svenska och tyska. Vilket är ditt land och var är ditt varumärke aktivt? Vi kan vi alltid svara på förslag angående dina marknader och kunder.

Välkända varumärken litar på Pixum

Pixum har lårng erfarenhet av marknadsföringssamarbeten. Flera hundra samarbeten med många välkända varumärken bekräftar detta. Dessa inkluderar:

Har vi väckt interesse?

Skriv då ett kort meddelande till oss där du föreslår samt beskriver din idé. Vi kommer att kontakta dig och tillsammans utveckla ett koncept för ett framgångsrikt samarbete med dig. Vi ser fram emot din förfrågan.

Pixums logga

Information om användandet av Pixums logga

Det är möjligt att placera logotypen på olika ytor. Viktigt här är respekten för skyddszoner.

Skyddszon

Skyddszonen är det föreskrivna minsta avståndet mellan Pixums logotypen och andra element (t ex. som andra logotyper, grafik, kanten av sidan, etc.). Skyddszonen av alla fyra sidor beräknas från diametern hos Pixums sol "x" och är 0,25 x runt de yttre kanterna av logotypen.

Dessa tänkta linjer skydd tjänar till att undvika att det påverkar effekten av logotypen.

Minimistorlek

Storleken på logotypen beror på tillämpningen. Det är viktigt att proportionerna av logotypen består. Logotypen måste användas i sitt ursprungliga skick, och kan inte komprimeras eller sträckas ut.

Det är viktigt att att logotypen alltid är minst 18 mm (tryck) och 80 px (web) då optimal läsbarhet är garanterad.

Visa mer » Visa mindre »