Kontaktformulär
Kontakta oss personligen:

Vår kunniga och trevliga kundservice hjälper dig gärna.

måndag - fredag kl. 9.00 - 16.30

Pixum Fotokalender - gör en personlig planeringskalender med dina foton

Gör din personliga och individuella planeringskalender enligt dina önskemål! Lägg till dina finaste bilder och möten i kalendern och minns dina vackraste stunder i 2017.

*inkl. moms, exkl. porto

Överblick över alla viktiga tider

NYHET: Organisera veckans alla tider och möten

Veckoplaneraren passar familjer och kollektiv som vill hålla koll på allas tider. Passar även för att organisera städningen. En penna som är lätt att torka bort levereras tillsammans med planeraren.

Fler kalenderalternativ

Vägledning och tips till din Pixum möteskalender

Evighetskalender

Du kan göra din Pixum Fotokalender som en evighetskalender med kalenderblad utan veckodagar och använda kalendern i många år. Helt enligt dina behov, önskemål och personliga stil.

Tips från Pixum!

Infoga skollov och helgdagar

Lägg till skollov och svenska helgdagar i din kalender i Pixum Fotouniversum programvara.

Tips från Pixum!

Vanligaste frågorna om Pixum möteskalender - vi har svaren!

    Hur gör jag en möteskalender?
    I Pixum Fotouniversum programvara kan du skapa en planerings-/möteskalender. I den användarvänliga programvaran kan du välja mellan många olika bakgrunder, layouts och clipart. 
    Jennifer
    Kundservice

Din väg till en Pixum möteskalender

Skapa din egna personliga planeringskalender online med dina bilder

Pixums planeringskalender ger dig många formgivningsmöjligheter. Förutom att ange födelsedagar med ett foto av födelsedagsbarnet, kan du även ange lov, namnsdagar och helgdagar. Många layouter, bakgrundsfärger och ett stort urval av Clipart-bilder, ramar och schabloner hjälper dig att utforma din möteskalender på ett personligt sätt. Du laddar enkelt upp dina bilder online och kan sedan skapa din helt egna personliga kalender. En liten kökskalender är praktiskt som skolkalender för att hålla reda på möten, aktiviteter och jobb. En liggande bordskalender med veckonummer ger dig en bra översikt över årets månader och veckor. Den stora årsplaneringskalendern är perfekt som familjeplanerare eller familjekalender. Skapa den kalender som passar dig bäst idag!

Planeringskalender som väggalmanacka, bordskalender, kökskalender eller årskalender

Pixums planeringskalender finns i flera olika format och storlekar så att du kan välja om du vill placera den på väggen eller på bordet. Oavsett om du väljer bordskalendrar, kökskalendrar eller planeringskalendrar, kan du utforma var och en av dem exakt efter dina särskilda önskemål. Du väljer själv hur din startsida ska se ut!

Planeringsalmanackan finns i tre olika varianter: kökskalendern, den liggande bordskalendern och årsplaneringskalendern i A3 format. Beställ din almanacka på nätet idag, via Pixums användarvänliga programvaran Pixum Fotouniversum eller via Pixum Fotouniversum Appen - kostnadsfritt till din iPhone/smartphone och iPad/surfplatta. Till Pixum Fotouniversum Appen.

Beställ och köp din kalender online, i Pixum Fotouniversum programvaran eller i Pixum Fotouniversum Appen

Liksom det finns många olika kalendrar finns det även många olika sätt att beställa dem hos Pixum. Du kan skapa alla kalendrar antingen direkt på denna webbplats med Pixums Online-Designern, med hjälp av Pixum Fotouniversum programvaran eller Pixum Fotouniversum Appen. Båda sätten är lämpliga för en rad olika operativsystem och du får möjlighet att skapa fotokalendrar på det sätt som du tycker är roligast.

Dessutom behöver du inte kopiera foton och avtalade tider från en apparat till en annan. Skapa din personliga möteskalender med hjälp av den dator, surfplatta/iPad eller smartphone/iPhone där du redan har sparat dina möten och foton.

Designa en egen fotokalender med Pixums höga kvalitet

Precis som alla andra produkter från Pixum övertygar planeringskalendrar med kvalitet. 62019 kunder har hittills gett Pixum fotoprodukter i genomsnitt 4,7 av 5 möjliga stjärnor. Om du har frågor angående våra produkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på service@pixum.com eller läsa mer under våra FAQ .