Kontaktformulär
Meny
Skapa personliga fotomuggar

Få en bra start på morgonen med en personlig fotomugg. Designat av dig, tryckt av oss.

• Stort urval
• Snabb leverans
• från 99,00 kr

Skapa här

Designa egen personlig fotomugg med bild & text | Pixum

En mugg med foto förgyller varje morgon hos vuxna och barn. Med ditt favoritfoto tryckt på muggen, blir varje kopp personlig. Varför inte skapa en kaffemugg med ett eget foto för att förhöja dagen på jobbet? Hos Pixum har du möjlighet att beställa fotomuggar med eget tryck, ölglas med ditt favoritfoto och kaffekoppar med text. Du kan även beställa en helt magisk fotomugg där ditt foto inte syns förrän din fotomugg blivit fylld med varm vätska. Motivet på din fotomugg kommer då som en spännande överraskning varje gång. Endast kreativiteten sätter gränser för din fotomugg! Du kan självklart välja att ladda upp ett vackert mönster eller infoga en text eller ditt namn på muggen, om du inte önskar att ladda upp ett foto.

Fotomuggar

*inkl. moms, exkl. porto

Snabbdesign med ditt foto

Fotomuggar med ett klick!

Lite tid för att skapa din fotomugg? Inga problem! Ladda upp ditt foto, placera det på din fotomugg och lägg till din mugg direkt i varukorgen!

Fotopresenter från Pixum

Mugg, ölglas eller kaffekopp? Personliga presenter med eget tryck

Söker du en personlig present till pappa på fars dag? Beställ då en personlig kaffekopp eller ett ölglas tryckt med pappans favoritfoto. Söker du roliga muggar med tryck till barnen? Då passar en fotomugg med barnets namn perfekt. Hos Pixum hittar du personliga presenter för alla smaker som kan beställas med några få klick. Du laddar enkelt upp ditt favoritfoto i vår Online Editor och placerar det på din fotomugg, glas eller kopp. Efter du genomfört din beställning levereras din fotomugg inom några få dagar. Så enkelt är det att skapa en personlig fotomugg hos Pixum!

Tips från Pixum

Beställ muggar med tryck från Pixum

Fotomuggarna från Pixum finns tillgängliga för både vänsterhänta och högerhänta. Varje fotomugg, ölglas och kaffekopp trycks av hög kvalitet och kan diskas i maskin. För en längre varaktighet av din fotomugg, så rekommenderas disk för hand. Fotomuggen kan designas helt från grunden eller så kan en färdig design väljas. Utforska bland våra olika förlagor till fotomuggar, allt från särskilda mönster till barn och semester till bröllop och födelsedag.

Testvinnare
    Pixum är ofta bäst i test vid jämförelse av olika operatörer inom online fotoservice.
Premiumkvalitet
  • Högkvalitativa material
  • Lysande färger
  • Noga kvalitetskontroll
Snabb leverans
Snabb och säker leverans med vår leveranspartner Postnord.
Säker betalning
  • Kreditkort
  • Klarna