Pixum Fotokalender | Naturfoton i panoramakalendern

Den som vill pryda köket, vardagsrummet, hallen eller något annat rum med självtagna foton kan göra det med en väggbild eller en poster, men även en [Pixum Fotokalender] passar bra för detta ändamål. Här förenas det vackra med det funktionella på ett ovanligt sätt. Dessutom kommer en fotokalender att föra med sig en frisk fläkt till din våning varje månad.

Om du i första hand vill trycka upp naturfoton, är en Väggkalender Klassisk (Panorama XXL) särskilt lämplig. Med 62,4 cm x 32 cm, alltså ungefär dubbelt så bred som lång, finns här en hel del plats för foton i storformat, exempelvis foton av landskap och makrofotografier.

Iscensätt naturfoton på ett verkningsfullt sätt i fotokalendern

Vid utformningen av en fotokalender är naturfoton ofta ganska tacksamma motiv. När allt kommer omkring kan många foton kopplas till olika årstider, vilket förenklar fördelningen av foton på de olika månaderna. Panoramabilder av snölandskap är till exempel lämpliga för flera vintermånader, medan färggranna makrofotografier av lövverk i glada färger passar bra för månaderna september eller oktober.

Och du behöver inte ens växla motiv: Du kan söka upp en närbelägen plats i naturen ? till exempel en orörd skogsglänta ? och dokumentera de på grund av årstiderna växlande förhållandena under ett år. Dessa foton kan du sedan använda på lämpligt sätt för de olika månaderna. För att få omväxling kan du även bearbeta fotona på olika sätt.

Ett kalenderformat som inte enbart är till för panoramafoton

Du är naturligtvis inte tvungen att använda endast en bild per månad. I Online-Designerns layoutförslag hittar du även många designer där du kan placera flera foton bredvid varandra. Du kan till exempel för varje månad fotografera samma objekt ur olika perspektiv eller med olika färgsättning och göra ett collage av dessa foton. Eller du kanske föredrar att kombinera naturfoton och porträtt eller placera färgfoton och svart-vita foton av samma motiv bredvid varandra. Alternativen är många. Släpp loss din kreativitet!

Tidlös planeringskalender

Du kan göra din egen kalender som en evighetskalender med kalenderblad utan veckodagar och använda den i många år. Skapa din personliga almanacka i Pixum Fotouniversum programvara efter dina behov, önskemål och personliga stil.

Redigera foton till din kalender

I Pixum Fotouniversum programvaran finns det möjlighet att redigera dina bilder!

Temabaserade designs till din Pixum fotokalender

När du gör en personlig almanacka med eget foto i Pixum Fotouniversum programvaran, kan du välja mellan många olika bakgrunder och mönster.

Födelsedagar med foto

I Pixum Fotouniversum programvaran kan du infoga små bilder och även lägga till födelsedagar eller andra händelser i din kalender.

Skollov och helgdagar

Lägg till skollov och helgdagar i din almanacka i Pixum Fotouniversum programvaran.

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Designa din egen kokbok

Gillar du att laga mat? Då ska du självklart samla dina bästa recept i en egen kokbok - skapa den enkelt och smidigt med våra designtips!

Kundomdömen | Fotokalender
Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.