Pixum Fotokalender | Naturfoton i panoramakalendern

Den som vill pryda köket, vardagsrummet, hallen eller något annat rum med självtagna foton kan göra det med en väggbild eller en poster, men även en [Pixum Fotokalender] passar bra för detta ändamål. Här förenas det vackra med det funktionella på ett ovanligt sätt. Dessutom kommer en fotokalender att föra med sig en frisk fläkt till din våning varje månad.

Om du i första hand vill trycka upp naturfoton, är en Väggkalender Klassisk (Panorama XXL) särskilt lämplig. Med 62,4 cm x 32 cm, alltså ungefär dubbelt så bred som lång, finns här en hel del plats för foton i storformat, exempelvis foton av landskap och makrofotografier.

Iscensätt naturfoton på ett verkningsfullt sätt i fotokalendern

Vid utformningen av en fotokalender är naturfoton ofta ganska tacksamma motiv. När allt kommer omkring kan många foton kopplas till olika årstider, vilket förenklar fördelningen av foton på de olika månaderna. Panoramabilder av snölandskap är till exempel lämpliga för flera vintermånader, medan färggranna makrofotografier av lövverk i glada färger passar bra för månaderna september eller oktober.

Och du behöver inte ens växla motiv: Du kan söka upp en närbelägen plats i naturen ? till exempel en orörd skogsglänta ? och dokumentera de på grund av årstiderna växlande förhållandena under ett år. Dessa foton kan du sedan använda på lämpligt sätt för de olika månaderna. För att få omväxling kan du även bearbeta fotona på olika sätt.

Ett kalenderformat som inte enbart är till för panoramafoton

Du är naturligtvis inte tvungen att använda endast en bild per månad. I Online-Designerns layoutförslag hittar du även många designer där du kan placera flera foton bredvid varandra. Du kan till exempel för varje månad fotografera samma objekt ur olika perspektiv eller med olika färgsättning och göra ett collage av dessa foton. Eller du kanske föredrar att kombinera naturfoton och porträtt eller placera färgfoton och svart-vita foton av samma motiv bredvid varandra. Alternativen är många. Släpp loss din kreativitet!

Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

Kundomdömen | Fotokalender