Pixum Fotobok som bröllopsfotobok
Pixum Fotobok som bröllopsfotobok

Upptäck alla gestaltningsmöligheter till din personliga Pixum Fotobok. Sprara speciella minnen för alltid!

Fotobok för bröllopet: bevara den bästa dagen

Att skapa din egen fotobok för bröllopet är ett underbart sätt att minnas dina bröllopsbilder för alltid. Det finns knappast något tillfälle där man kan fotografera så mycket som vid ett bröllop. Det är ännu viktigare att bröllopsbilderna senare kan presenteras med en värdig inramning. Skapa en fotobok för bröllopet online med Pixum och sätt bilderna från den här vackra dagen i rampljuset.

Naturligtvis kan du inte sortera överflödet av bilder som togs på bröllopsdagen i album ? välj helt enkelt med Pixum. Pixum gör det enkelt för dig att skapa ett personligt bröllopsalbum. Ladda upp dina digitala bilder som du tycker är vackrast och definitivt vill ha i albumform. Välj sedan bland ett urval av speciella bakgrunder och dekorativa mönster som gör din bröllopsfotobok unik, välj format, papper, omslag och slutligen foton som senare kommer att pryda omslaget till albumet och beställ den! Pixum levererar detta minne från din bröllopsdag direkt till ditt hem.

För att bröllopsfotoboken ska hålla lika länge som ditt äktenskap sätter vi kvalitet mycket högt. Endast förstklassigt fotopapper används så att dina vackraste bilder kommer att glänsa under en lång tid och glädja dig med sina lysande färger. Bindningen av en bröllopsfotobok är givetvis professionell så att du säkert kan titta i det om och om igen utan att den skadas. Så bara njut av din smekmånad och lämna skapandet av din bröllopsbok till Pixum, som gör det bästa av dina bilder.

Högsta kvalitet för dina minnen

Högsta kvalitet för dina minnen

Bevara de viktigaste ögonblicken för evigt eller dela dina minnesvärda stunder med nära och kära. Utforska Pixums programvara Fotouniversum här:

Skapa ett individuellt bröllopsalbum

Vill du ha ett förtrollande vackert bröllopsalbum där du kan fånga alla oförglömliga ögonblicksbilder och porträtt från din stora dag? På Pixum får du det ? och mer! I stället för ett vanligt fotoalbum som kräver att du hanterar omständliga fotohörn och klibbiga sidor och vars foton ändå bara åker ner, kan du skapa en Pixum fotobok ? väldigt smidigt i din dator!

Oavsett om det gäller liggande-, stående- eller kvadratiskt format, vare sig det gäller stora eller små bilder ? hos Pixum kan du välja mellan nio olika format så att du kan få det precis det du vill. Dessutom kan du personifiera ditt Pixum bröllopsalbum genom att välja mellan fem olika matta eller blanka papperstyper samt åtta olika bindningar. För speciellt eleganta varianter, till exempel, väljer du ett omslag av läder eller premiumlinne, medan ett hårt omslag är tåligt och stabilit. Du kan också designa de flesta omslag individuellt, till exempel med dina foton och text, vilket inte är möjligt i det klassiska fotoalbumet. Välj matt premiumpapper för att ge det hela en högkvalitativ finish.

Använd Pixum Fotouniversum programvaran, för att ha tillgång till största möjliga sortiment. Många olika bakgrunder som är speciellt designade på temat "bröllop", romantiska ramar som du enkelt kan lägga på dina bilder och fler designhöjdpunkter bara väntar på dig.

Så enkelt fungerar programvaran

 1. Ladda ner den kostnadsfria Pixum Fotouniversum-programvaran
 2. Välj menyalternativet "Fotoböcker" och klicka sedan på önskad storlek och typ
 3. Välj mellan "Skapa själv" och "Starta Assistenten" (Assistenten ordnar automatiskt fotona där senare manuella justeringar av layouten är möjliga)
 4. Ladda upp foton
 5. Om det behövs, redigera bilder genom att dubbelklicka och justera färger, ljusstyrka, kontrast etc.
 6. Överför foton till layouten via dra och släpp
 7. Val av omslag, bakgrunder, masker, ramar och sidlayouter
 8. Om så önskas, infoga text, clip-art-bilder och QR-koder

Du får ett bättre resultat om du använder tematiskt passande clip-art-bilder, ramar och layouter. I Fotobok-programvaran kan du vid varje segment via rullgardinsmenyn i det vänstra fältet filtrera efter händelser och därigenom hitta högkvalitativa ramar och stilar.

Bröllopspresenter

Hitta passande bröllopspresenter med Pixums presenthittare

2 frågor och svar: Det viktigaste i korthet

 • Vilket papper är bäst för färgfoton, vilket för svartvita foton?
  Vilket papper är bäst för färgfoton, vilket för svartvita foton?

  Om du vill få till färgerna så naturligt som möjligt rekommenderas papperstyperna matt och ädelmatt. Bilder med ljusa färger passar bäst till de glansiga varianterna. Svartvita foton ser bäst ut på premiummatt papper.

 • Vilket omslag är bäst?
  Vilket omslag är bäst?

  Det hårda omslaget skyddar din högkvalitativa fotobok på bästa sätt, för att det är särskilt hållbart och tåligt. Den som inte vill ha några foton på omslaget väljer eleganta omslag tillverkade av konstläder eller premiumlinne.Det hårda omslaget skyddar din högkvalitativa fotobok på bästa sätt, för att det är särskilt hållbart och tåligt. Den som inte vill ha några foton på omslaget väljer eleganta omslag tillverkade av konstläder eller premiumlinne.

Glittrande stunder i ditt bröllopsalbum

Bröllopsdagen är en dag full av passion, romantik, unika upplevelser och oförglömliga stunder. För att aldrig glömma några av dessa härliga detaljer kan du fånga de vackraste fotografierna i en Pixum Fotobok. Visste du att en fotobok ligger långt före det klassiska bröllopsalbumet? Fördelarna i korthet:

 • robust, tåligt premiumpapper
 • sober design
 • omslag med valfri design och text omslag med valfri design och text
 • olika bindningar och bindningstekniker att välja mellan
 • många designalternativ i Pixum Fotouniversum-programvaran
 • bilderna hålls alltid på plats

Tips för din perfekta bröllopsfotobok

För att ditt bröllopsalbum ska bli ett underbart minne som följer dig i många år bör du följa dessa tips och idéer:

 • Rada inte godtyckligt upp bilder efter varandra utan berätta en historia. Börja med morgonen då bruden stylas och arbeta dig vidare via vigseln i rådhus eller kyrka till lyckönskningar och festen efteråt.
 • Variera dig: Många motiv är perfekta i svartvitt eller sepia. För att ändra detta, använd redigeringsfunktionerna i Pixum Fotouniversum-programvaran.
 • Välj ett stort fotoboksformat, så att dina bilder sticker ut.
 • Använd de mer än 75 mallar för temat "bröllop" för att placera dina foton på lämpligt sätt i layouten.

Ladda ner Pixum Fotouniversum-programvaran och börja designa ditt personliga bröllopsminne!

Skapa fotobok snabbt & smidigt i appen

Skapa fotobok snabbt & smidigt i appen

Skapa din Pixum Fotobok med bara några få klick med hjälp av vår kostnadsfria Pixum app!

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Exempel: Skapa en bröllopsfotobok som en familjehistoria (i stående format)

Bröllop innebär alltid en familjeåterförening. Parets familjer kommer för att fira den stora dagen i två människors liv. Men varifrån kommer egentligen den genom giftemålet växande familjen ifrån? Vem var dina förfäder? Vem kan du vara släkt med utan att veta?

En familjehistoria som kan spåras tillbaka över generationer är en spännande historia. Om du vill skapa en fotobok som en familjehistoria bör du använda stående formatet så att du kan trycka bilder av dina förfäder i så hög kvalitet som möjligt och bevara demför alltid.

Det finns många designmöjligheter:

 • Försök att samla så många bilder som möjligt från det förflutna, oavsett om det är din mormors första skoldag eller föräldrarnas bröllop.
 • Med de olika masker, ramar och bakgrunder som Pixum Fotouniversum erbjuder din fotobok i stående format kan du skapa en underbar gammaldags charm.
 • Ytterligare en bra idé: Kombinera gamla bilder i svartvitt med mer aktuella bilder i färg från dina familjemedlemmar

Din familjehistoria som en fotobok är inte bara spännande för dig utan också en perfekt present till alla familjemedlemmar. Om det behövs kan du också få din bok packad som en del av beställningen via mjukvaran med en fotoboklåda som en present och ge den en särskilt fin finish. Eller du kan visa den för de inbjudna gästerna på din egen bröllopsfest.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android