Idéer till ditt babyalbum

Upptäck kreativa idéer till din personliga Pixum fotobok baby - och skapa enkelt och snabbt ditt egna babyalbum!

Skapa nu

Designa ett babyalbum - idéer för Pixum Fotobok Baby

Skapa en lite annorlunda bebisbok och bevara de finaste stunderna med din bebis i en originell Pixum Fotobok Baby.

Inspiration för babyalbumet

Låt fantasin flöda och använd de olika funktionerna i Pixum online-designer. Ett album med de första gångerna din bebis gjorde något är verkligen speciellt - med foton på det första skriket, de första stegen och den första födelsedagen.

Med ett babyalbum bevarar du minnena på en säker plats. Men du kan också överraska med andra idéer. Ju kreativare desto bättre - här kommer ett par förslag för ditt babyalbum!

Ett album fullt av önskningar

Föräldrar önskar det bästa för sina barn. Hälsa och lycka men också att få växa upp i kärlek och trygghet. Samla alla dina önskningar för bebisen i en omsorgsfullt sammanställd bebisbok.

Ta dig tid att ge varje sida en unik design. Var kreativ och använd bilder som visar alla de saker som du önskar ditt barn:

 • Skriv ett brev till din lilla älskling som berättar vad du drömmer om för hens liv. Scanna in brevet och infoga det i bebisboken tillsammans med ett porträtt på dig och din bebis.
 • Fråga bebisens mor- och farföräldrar om de också vill skriva några rader. Andra släktingar, kanske en faster eller morbror, vill säkert också gärna skriva något fint i detta speciella babyalbum.
 • Ett annat alternativ är att infoga tomma textfält på sidorna som du sedan använder för att skriva för hand.

Du kan fortsätta dekorera albumet efter att det levererats. Klistra in grattiskort från födseln på ett lämpligt ställe. Använd clipart-bilder, illustrationer och andra symboler för att uppgradera boken ytterligare. Klistra fast egengjorda fyrklövrar, hjärtan och stjärnor i boken - eller infoga dem direkt i Pixum Fotouniversum programvara i form av clipart-bilder.

Dokumentera humör i babyalbumet

Vad får din bebis att skratta? Hur ser hen ut när hen är trött? Vilka ansiktsuttryck tycker du är extra gulliga? Skapa en bebisdagbok som förevigar din älsklings olika humör. Ta bilder på bebisens alla roliga, fina och rörande reaktioner och ansiktsuttryck.

Välj en och ett typsnitt till varje humör. Infoga platshållare eller korta texter som berättar vad som gör din bebis glad, full i skratt eller arg. Dessa minnen kommer ni att ha glädje av under många år.

NYHET: Pixum Fotobok Baby för bara 249 kr

Den nya Pixum Fotobok Baby ska framför allt tjäna som en egen pekbok för barn. Med rundade hörn och tjocka sidor kan du skapa din Pixum Fotobok direkt i online-designern. Upptäck nu vårt tips!

Babyalbum som djurbok

Skapa en bebisbok som är full av de saker som din son eller dotter älskar

.
 • Är ditt barn en djurvän som aldrig får nog av att titta på och klappa djur? Då är en djurbok en perfekt present! I albumet kan barnet se alla sina favoritdjur. Skapa en bok med bilder på hundar, katter och gnagare.
 • Har du själv husdjur? Fyll bebisboken med foton på bebisen och er fyrbenta familjemedlem.

Designa en tema-bebisbok

Skapa en fotobok till din bebis som följer ett speciellt tema. Låt dig inspireras av de ämnen som intresserar ditt barn:

 • Är ditt barn fascinerad av rymden? Tittar hen gärna på bilder på astronauter, raketer och planeter? Skapa då ett utomjordiskt album! Du hittar exempelvis licensfria rymdfoton på NASA:s officiella konto på unsplash.

 • Är ditt barn ett riktigt badmonster- Dekorera babyalbumet med bilder på clownfiskar, sköldpaddor och koraller. Fortsätt att pyssla efter att albumet levererats och använd sand och snäckskal för att skapa en riktig undervattensvärld.
 • Eller hur vore det med en äkta djungelbok? Med apor som svingar sig från träd till träd. Sengångare som hänger från grenarna. Färgglada papegojor som klapprar med näbben. Planera fotoboken efter dina egna föreställningar och idéer!

Välj en passande layout och använd bakgrundsfärger som matchar temat. Blått passar både för en rymdbok och för en undervattensvärld. För den riktiga djungelboken väljer du olika gröna nyanser. Skapa fina effekter med hjälp av olika typsnitt - exempelvis passar typsnittet Allstar perfekt för rymdtemat.

Så designar du en individuell Pixum Fotobok Baby:

 1. Öppna online-designern och ladda upp bilderna som du vill använda. Välj en layout och placera fotona där du vill ha dem.
 2. Designa varje sida efter egna önskemål genom att infoga text, bakgrundsfärger eller andra fält.
 3. Upprepa steg tre och fyra på alla sidor - kontrollera sedan utkastet.
 4. Nöjd? Då är det bara att lägga babyalbumet i varukorgen och slutföra beställningen.

Oavsett vilken idé du satsar på gör du klokt i att tänka ett varv till. Det finns många andra fina idéer för bebisboken. Fantasin har inga gränser!

Speciella egenskaper

Rundade hörn

Speciellt barnvänliga är de rundade hörnen som ger barnen möjlighet att leka med Pixum Fotobok Baby utan att skada sig.

22 sidor - 22 bilder

Med bara 22 bilder kan du göra en egen pekbok till barn av en Pixum Fotobok. Tips: Infoga en bild på varannan sida och skriv en passande text till bilden på sidan bredvid.

Speciellt tjockt material

Det tjocka pappret av fin kvalitet kascheras på papp som ligger mellan sidorna. Den vita ringbindningen håller ihop Pixum Fotobok Baby på bästa sätt.

Nytt format i kvadrat

Med en storlek på 14×14 cm erbjuder Pixum Fotobok Baby mycket plats för alla favoritbilder och får plats överallt, även i barnens små väskor.