Översikt över alla Pixum Fotoböcker
Översikt över alla Pixum Fotoböcker

Med en lista över alla våra fotoböcker är det lättare att hitta sin favorit. Använd filtren och leta dig fram till din personliga bok!

Filter
Filtrera resultat
Format
Storlek
Omslag
Papperstyp
Binding

*inkl. moms, exkl. porto

Hitta den Pixum Fotobok som passar dig

Pixum Fotoböcker kan göras i fem storlekar: mini, små, stora, XL och XXL. Beroende på storlek, kan du sedan välja bland fem olika omslag, sex olika typer av papper, tre olika typer (kvadratisk, liggande och stående), och sedan finns det ytterligare fyra olika typer av omslag! Alltså, massor av val .

Det är därför vi har skapat en klar bild över alla Pixum fotoböcker för dig. Du kan filtrera listan själv, så att du kan titta på de Pixum Fotoböcker du är intresserad av. När du har valt din fotobok, kommer du då se de möjliga designmöjligheter. Lycka till med att sätta ihop din ideala fotobok!

Tips från Pixum

Hur gör man en fotobok?
Lär dig skapa en personlig fotobok från Pixum! Våra videos visar hur.

Mer information om omslag och bindningar

 • Hårt omslag med limmad rygg

  Hårt omslag med limmad rygg

  Hård omslag-bindningen består av stabil kartong som effektivt skyddar fotobokens sidor. Ett annat alternativ är limbindning som finns tillgänglig i sju olika format. Limbundna fotoböcker ger dig även möjlighet att designa omslaget och ryggen helt individuellt med dina bilder och text. Skapar du en Pixum fotobok med premiumpapper, är limbindning med hårt omslag precid det du söker.

 • Hårt omslag med layflat-bindning

  Hårt omslag med layflat-bindning

  En layflatindbinding får du automatiskt genom att välja fotopapper (matt eller glansigt) till din fotobok. Tack vare layflatindbindingens speciella vikning, är sidorna myckt platta i bokryggen, vilket ger dina bilder fantastisk exponering och yta. Av detta skäl layflatindbindingen perfekt för bilder som behöver dubbla sidor. Hos Pixum kan du välja mellan fem fotoböcker av fotopapper med layflatindbindingen.

 • Mjukt omslag med limmad rygg

  Mjukt omslag med limmad rygg

  Det mjuka omslaget består av en flexibel mjuk kartong (påminner om paperback) vilket ger dig fotobok en vacker yta. Det lättviktiga, mjuka omslaget erbjuds i fem olika storlekar till fotoböcker med lyxpapper.

  Fotoböcker med mjukt skal med limmade ryggar är perfekta för dina semesterfoton eller bilder från särskilda upplevelser och perfekta att ta med i väskan.

 • Häftinbunden fotobok

  Häftinbunden fotobok

  Denna flexibla bindning består av två metallklamrar, som hålls ihop med häftinbindning i ryggen. Häftindbindingen erbjuds endast i de fyra små fotoboksformaten. Häftinbindningen är särskilt populär till att samla barnbilder och babyminnen.