Skapa en personlig konfirmationsbok till konfirmanden
Skapa en personlig konfirmationsbok till konfirmanden

Spara de vackra minnena från konfirmationen i en Pixum Fotobok.

Skapa en personlig Pixum Fotobok till konfirmationen

Konfirmationen är en viktig milstolpe i ett barns liv. Den speciella dagen och de vackraste stunderna kan du föreviga i ett fantastiskt och personligt fotoalbum. Här visar vi dig våra tips och idéer för att göra ett enastående konfirmationsalbum.

Skapa enkelt en konfirmationsbok till konfirmanden

Hos Pixum kan du utforma ett underbart minnesalbum i Pixum online-designer eller med hjälp av den kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvara och Pixum Appen. Den största fördelen med utformningen online är snabbheten, medan programvaran kännetecknas av många möjligheter. Du kan ge ditt konfirmationsalbum en personlig touch och släppa loss din kreativitet. Men innan själva skapandet börjar måste du i båda fall göra följande:

 • Öppna programvara eller online-designer
 • Bestämma albumets storlek, format (stående eller liggande), omslag (mjukt eller hårt omslag) och papperstyp
 • Ladda upp bilder
 • Dela upp fotona på sidorna
 • Skapa och redigera konfirmationsalbum
 • Lägg konfirmationsalbum i varukorgen och beställ

Det speciella med Pixum fotoböckerna är möjligheten att skapa albumet som du vill ha det. Framför allt får du med Pixum Fotouniversum programvara ett kostnadsfritt erbjudande med olika designalternativ!

Pixum Fotouniversum programvara

Använd den kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvaran och ta del av många designmöjligheter - här kan du fritt starta och fortsätta med dina projekt och avsluta dem med några få klick!

Idéer till en underbar fotobok till konfirmationen

 1. Strukturera din fotobok: Ditt minnesalbum kommer bäst till sin rätt om du sätter bilderna i kronologisk ordning. Börja med konfirmationsversen, sedan ditt barns undervisning och utflykter. Höjdpunkten är konfirmationen som du kan presentera i detalj på flera sidor i fotoboken. De sista sidorna i konfirmationsalbumet lämnar du tomma för att kunna klistra in kort, personliga hälsningar och andra minnessaker.
 2. Skapa din fotobok till konfirmationen på samma sätt som inbjudningarna: Det är mycket snyggt att ha en liknande design på fotoboken som för inbjudningskorten, gästboken och dekorationen på konfirmationen.

  Gillar ditt barn mintfärger eller blått? I kombination med de kristna motiven kan du mycket snabbt och enkelt skapa en vacker konfirmationsdesign för album och inbjudningar som ditt barn gillar!!

 3. En framstående plats i fotoboken får konfirmationens bibelvers och motto. Dessa kan du t.ex. trycka direkt på omslaget och dekorera med en bestämd färg.
 4. De finaste minnena fångar direkt ögat om fotoboken är variationsrik. Bredvid de egna bilderna kan du även lägga till sångtexter, förböner, anekdoter från firandet eller korta videoklipp genom en QR-kod. På så vis får du illustrerade bilder med personlig prägel.

Så blir Pixum Fotobok till ett fantastiskt minnesalbum med alla konfirmationens minnen och minnessaker!

Fotobok med förädlingslack hos Pixum

Fotobok med förädlingslack hos Pixum

Skapa din fotobok med förädlingslack i programvaran med guld-, silver- och effektlack - tillgänglig i stort format (stående - & liggande format) och XL format (kvadratisk).

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar
Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Skapa fotopussel
Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Fler idéer för bilderna i fotoboken

Fotoalbumen blir till ett trollbindande album även när bilderna utformas. Vi ger dig gärna några tips och inspiration:

 1. Skapa ett fotocollage från firandet

  Ett fotocollage från flera foton på en sida eller dubbelsida är detaljrikt. Som i en vimmelbok kan du leta efter personer och detaljer och hitta roliga stunder. Eller så kan du sätta ihop ett fotocollage av olika porträttbilder för att t.ex. lyfta fram släktdrag.

 2. Skapa en återblick

  Du kan utvidga fotoalbumet med en återblick på barnets liv: Lägg in bilder på de första stegen, skolstarten fram till konfirmationsdagen. På så vis blir konfirmationsfotoboken ett familjealbum för ditt barn.

 3. Släktjämförelser

  Har du också konfirmerat dig? Ägna en dubbelsida åt släktens gamla konfirmandfoton. I mitten lägger du in en bild på ditt barn. Dekorera kanten med släktbilder från deras konfirmationstider.

Kundomdömen | Pixum Fotobok
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online designer

  • enkla funktioner
  • skapa direkt online
  • ingen installation behövs
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • obegränsade designmöjligheter
  • redigering kan ske offline
  • effektlacker i bästa kvalitet

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • snabb design
  • använd dina mobilbilder
  • intelligenta fotoboksförslag

  Också tillängligt för Android