Skapa en fotobok som kokbok

Smaskigt: Skapa din Pixum Fotobok som individuell kokbok med egna recept och bilder!

Samla dina favoritrecept med Pixum Fotobok

Att fånga känslomässiga stunder i en fotobok är Pixums kärna. Fotoboken håller minnena av speciella stunder levande. Om stunden är resultatet av en utsökt måltid, skriv ner receptet och skapa din egen kokbok! Här visar vi hur du designar din egen kokbok.

Du har recepten, vi har designalternativen

Pixum Fotoboken är lämplig som kokbok eftersom den har otaliga designalternativ. När det gäller format, bokens omfattning och design kan du själv bestämma hur din personliga kokbok ska se ut. Anledningarna till att vilja ha en personlig kokbok kan vara många: det första baket med barnet, en lyckad utbildning till kock, favoritrecepten eller en måltid tillsammans med vänner. Eftersom recepten är skrivna bredvid matchande bilder kan du uppleva det här ögonblicket igen och igen. Förutom recepten kan du också skriva ned minnet av ögonblicket eller skriva om framtiden som ni kommer att dela.

Recepten kan anordnas enligt egna kriterier och sättas in i en snygg design. Du har en mängd olika designalternativ som teckensnitt, layout, ramar och clip-art-bilder. En Pixum Fotobok i liggande format som börjar med en vacker text i brevform till mottagaren och övergår i en innehållsförteckning funkar bra som kokbok. Resterande sidor kan omväxlande fyllas med ett fotografi av måltiden till vänster och recepten till höger. För en kreativ presentation av ingredienserna i Pixum Fotouniversum-programvaran finns många clip-art-bilder tillgängliga.

Vad kostar en Pixum Fotobok?

Välj egenskaper för din Pixum fotobok för att beräkna priset:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Kokboken som en kreativ gåva och inspiration

  En delad måltid skapar samhörighet - den personliga kokboken är därför ett varmt sätt att ge:

  • Som julklapp till mor- eller farföräldrarna när de tar hand om barnbarnet. Du lägger in barnbarnets favoritmåltid och skriver roliga anekdoter.
  • En kokbok är också en bra idé som bröllopsgåva: vänner och familj skriver ner receptet på sin favoritmat och samlar ihop dem. En person skapar kokboken och ger den som bröllopspresent. Naturligtvis är varje recept också en inbjudan att laga den här måltiden tillsammans.
  • När det vuxna barnet flyttar till en egen lägenhet, är en personlig kokbok ett roligt sätt att minnas smaskiga familjerecept.
  • Med en kokbok med egna foton kan du spara dina hemlagade höjdpunkter till hela familjen.
  • För hundälskare som lagar mat till sina hundar själva, är en kokbok för hundar perfekt. Boken kan innehålla både recept och värdefulla tips för hunduppfostran.

  Bara några klick så är det klart

  Du behöver inte anstränga dig för att skapa en kokbok med Pixum: Du skapar din fotobok direkt online eller laddar ner Pixum Fotouniversum-programvaran som är lätt att använda. Den lättnavigerade menyn ser till att du alltid har full koll. När du har installerat den kostnadsfria programvaran kan du dra full nytta av designalternativen. Om kokboken skapas av flera personer kan du vidarebefordra respektive fil. Du kan dock också spara den tidigare skapade versionen och fortsätta senare när alla dokument är samlade. Det är nog bäst att direkt börja sortera dina recept och samla dem med hjälp av Fotouniversum-programvaran!

  Så här skapar du din receptsamling steg för steg:

  1. Välj egna foton och samla ihop smaskiga recept
  2. Starta online-designern eller programvaran fotouniversum
  3. Välj storlek, omslag och bindning, papper och format
  4. Nu kan du börja med att skapa en egen receptbok genom att fylla alla sidor med dina vackraste bilder.
  5. För att skapa en egen kokbok, är det smart att använda dubbelsidorna: Sätt in bilderna på ena sidan, och infoga textrutan på andra sidan. Där kan du skriva ner receptet som passar till bilderna.

  Varje sida kan bearbetas individuellt:

  • ändra layout (antal och arrangemang av bilderna)
  • lägga till (text- och bildrutor)
  • välja bakgrundfärg (färger som passar bilderna)
  • bearbeta bilder (skära till, vrida, anpassa färg/kontrast/ljus, använda sepia filter)

  Kundomdömen | Pixum Fotobok
  Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

  Designa Online

  Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

  Pixums Fotouniversum Programvara

  Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

  Pixum App

  Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.