Skapa bröllopsalbum

Skapa din unika fotobok till bröllopet och spara alla minnen från denna speciella dag!

Designa ett bröllopsalbum

Det är en av de bästa dagarna i brudparets liv och en oförglömlig händelse - att gifta sig! Det är självklart att man vill spara de finaste bilderna och minnena i ett unikt bröllopsalbum. Men hur gör man det på bästa sätt? Med Pixum Fotobok! Du kan ge den en individuell design och använda perfekta mallar för att skapa ett fint bröllopsalbum.

Steg för steg till ett unikt bröllopsalbum

Det är superenkelt att designa ett eget bröllopsalbum! Använd helt enkelt vår kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvara eller Pixum online-designer:

 1. Välj format, storlek och justering.
 2. Bestäm dig för ett omslag, en papperstyp och bindning.
 3. Ladda upp bilderna och börja designa! Välj en layout för varje sida och placera dina bilder i bröllopsalbumet.
 4. Du kan redigera bröllopsfotona i bildredigeringen.
 5. Använd olika designelement som bakgrundsfärger, textfält och dekorationer.
 6. Ge varje sida en unik design och experimentera lite med de många olika designalternativen. Spara ditt projekt om du vill fortsätta senare.
 7. Har du skapat det perfekta bröllopsalbumet? Då är det bara att lägga det i varukorgen och slutföra beställningen!

Detaljer, detaljer - val av format och papper

Hochzeitsfotobücher von Pixum in verschiedenen Formaten.

Det gäller att tänka på detaljerna när man planerar ett bröllop och samma sak gäller för bröllopsalbumet. Därför vill vi ge dig ett par tips och lite grundläggande information om fotoboken innan du sätter igång och designar ditt bröllopsalbum. På Pixum kan du nämligen välja mellan många olika format, storlekar och papperstyper! Här har vi sammanställt en översikt över den viktigaste informationen så att du får en överblick och kan välja de alternativ som passar dig allra bäst.

 • Format: Oavsett om du är ute efter ett kvadratiskt, stående eller liggande format, en stor eller liten storlek - hos Pixum kan du välja mellan nio olika format. Låter det mycket? Oroa dig inte, börja med att välja stående format och se om det känns rätt när du väl kommit igång och designar albumet.
 • Papper: Du kan välja mellan fem olika papperstyper. Matt premiumpapper ger albumet en högkvalitativ känsla och ser tidlöst och elegant ut. Den här papperstypen klarar dessutom av att albumet bläddras igenom ofta utan att slitas.
 • Omslag och bindning: Det finns sex typer av omslag att välja bland. Om du vill ha ett extra ädelt album gör du rätt i att välja ett omslag av läder eller linne medan ett hårt omslag passar bäst om du vill satsa på robusthet och stabilitet.

Skapa bröllopsalbum

Börja direkt och skapa din bröllopsfotobok online!

Så gör du bröllopsalbumet till en unik samling minnen

 • Omslag: Här gäller "less is more". Ge framsidan en enkel design med ett vackert, uttrycksfullt foto och använd inte för mycket text.
 • Varierade motiv: Välj ut särskilt roliga och fina foton på er och era gäster och placera dem tillsammans med bröllopsfotografens bilder - det gör albumet riktigt livfullt!
 • Struktur: Använd fotoalbumet för att berätta er bröllopshistoria i kronologiska kapitel genom att ge förberedelse, vigsel och fest olika layouter ger du albumet en tydlig uppdelning. Börja bröllopsdagen med brudens styling och avsluta hela albumet med bilder från bröllopsfesten.
 • Tänk på alla: Se till att inte bara brudparet utan också familjemedlemmar, brudtärnor, marskalker och andra nära vänner får tillräckligt med plats i albumet.
 • Text: Ditt bröllopsalbum får en personlig charm om du inte bara använder foton utan också skriver korta texter och anekdoter.
 • Designelement: Välj bakgrundsfärger och clipart-bilder som passar bröllopets tema. Stämningen i ett sommarbröllop framhävs av varma färger som gul och orange. Kalla färger som blå och grön är perfekta för bröllopsfoton som tagits i vinterljus.

Kreativa idéer för bröllopsalbum

Hochzeitsalbum-Seite

Här får du tips på hur du kan göra minnena av er bröllopsdag ännu livfullare!

 1. Fotoalbum som gästbok

  För att skapa en personlig gästbok behöver du färdigställa fotoboken redan innan själva bröllopsdagen. Tanken är att du designar ett uppslag för varje gäst eller par - ett foto på er på ena sidan och plats för hälsningar, teckningar och anekdoter på den andra sidan! Om det blir plats över kan du klistra in personliga minnessaker i efterhand.

  Att organisera gästboken är förresten en omtyckt uppgift för brudtärnorna och marskalkerna - skicka dem en länk till den här artikeln!

 2. Bröllopsalbumet som familjehistoria

  Bröllop är som en stor familjeträff där man firar brudparets stora dag. Men varifrån kommer den nygifta och därmed nybildade familjen? En familjehistoria om de senaste generationerna bildar en spännande och historisk berättelse som passar perfekt i ett personligt fotoalbum:

  • Organisera så många foton som möjligt som t.ex. mormors första skoldag och föräldrarnas bröllop.
  • Skapa en charmig retrodesign med de många olika maskerna, ramarna och bakgrunderna som finns i Pixum Fotouniversum programvara.
  • En annan fin idé är att kombinera gamla svartvita foton med nya färgfoton och placera dem bredvid varandra.

  En sådan familjehistoria i form av en fotobok är inte bara spännande för dig utan också en perfekt present till alla familjemedlemmar.

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Designa din egen kokbok

Gillar du att laga mat? Då ska du självklart samla dina bästa recept i en egen kokbok - skapa den enkelt och smidigt med våra designtips!

Kundernas omdömen om Pixums fotobok

Kundomdömen | Pixum Fotobok
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online designer

  • enkla funktioner
  • skapa direkt online
  • ingen installation behövs
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • obegränsade designmöjligheter
  • redigering kan ske offline
  • effektlacker i bästa kvalitet
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • snabb design
  • använd dina mobilbilder
  • intelligenta fotoboksförslag

  Också tillängligt för Android