Fine Art för dina bilder
Fine Art för dina bilder

Skapa en unik fotoposter på akvarellpapper Fineart matt till ditt vackraste motiv!

Skapa här

Akvarellpapper fine art (matt) för din fotoposter

Speciella bilder förtjänar särskild uppmärksamhet. Designa din bild som Pixum Fotoposter tryckt på matt akvarellpapper av hög kvalitet. Här kan du ta reda på allt om fördelarna med denna typ av papper.

Det perfekta valet för speciella fotomotiv

Stora tryck ser alltid bra ut, särskilt i vardagsrummet eller i korridoren - det skulle vara synd att inte visa motivet i sin i all sin prakt! Men även i en professionell miljö är exakt färgrepresentation i tryckta produkter viktigt, så väl som en hög kontrast och intensivt resultat. Det är värre än när tråkiga foton skrivs ut på världens vackraste material.

Så om du vill presentera ditt arbete i hög kvalitet, bör du tänka på att designa en eller flera Fine Art fotoposters.

Vad gör matt och fine art så speciellt?

 • Optiken: Fine art står för en ädel och högkvalitativ optik. Bilden framkallas på akvarellpapper under produktion och består av rika färger och höga kontraster.
 • Känslan: Vid en papperstjocklek på 305 g/kvm märker du direkt att dina konstnärliga bilder känns särskilt värdefulla! Det har även en sammetslen yta. Du kan till och med känna det med fingrarna.
 • Det stora utbudet: Vårt fina Fine art-akvarellpapper finns i tolv olika format. Så du kan få ut det bästa av din bild eller ditt grafiska material och ha det fria valet - från små tryck med en storlek på 20 x 20 cm till en stor väggbild på 75 x 50 cm.

Välj de bästa motiven för ditt tryck på Fine art matt

Det du slutligen skriver ut på Fine art pappret är naturligtvis upp till dig. Men vår rekommendation är: Använd det här papperet av högsta kvalitet till speciella bilder och till dina mest framgångsrika projekt inom konst och fotografi!

 • Exempelvis om du åker på stadsturer och fotograferar arkitektoniska byggnaderkan du fånga de mest extraordinära intryck av moderna byggnadsfasader, gator och historiska byggnader på Fine art matt.
 • Färgintensiva landskapsmotiv passar också bra - de starka färgerna framhävs särskilt av det texturerade papperet!
 • I affärssammanhang är akvarellpapper är ett bra val: Det är självklart att du som fotograf inte kan välja fel med Fine art. Men det är inte allt: Även en imponerande 3D visualisering för ett byggprojekt eller naturteckningar av en målare gör sig särskilt bra på detta papper!

Designa din egen poster på Akvarellpapper fine art matt

Redo att designa? Kom sedan igång direkt - hos Pixum går det snabbt och enkelt. Använd vår gratis Pixum Fotouniversum programvara, Pixum Appen för iOS och Android eller vår Online-designer. Så här gör du:

 1. Välj först Pixum poster & canvastavla och sedan Fotoposter.
 2. När du har valt papper, klicka på "Akvarellpapper fine art matt".
 3. Välj Storlek och format för dina Fine art posters.
 4. Ladda upp en eller flera foton, som du sedan helt enkelt drar till skärmen.
 5. Ändra Layout, exempelvis om du har ett Fotocollage som du vill skapa.
 6. Använd Bildredigering för att förbättra ditt motiv.
 7. Klar? Lägg din fotoposter i Fine art matt i varukorgen och slutför sedan beställningen.

Vill du ha ett mindre format?

Fotos mit Fine Art Print.

Om du inte bara vill göra en vacker väggmålning, utan även flera små ögonblicksbilder på vårt Fine art papper av hög kvalitet, har vi ett alternativ för dig: Med Pixum Fine art prints kan du skapa riktiga blickfång!

Kombinera dina digitala bilder med ovanliga designeri fine art tryck för små enskilda konstverk som du kan ta med dig vart som helst - eller så kan du ge bort dem som en kreativ hälsning till dina nära och kära!

 • Material: 305 g/m² akvarellpapper fine art matt
 • Storlekar: 18×13 cm, 30×20 cm, 20×20 cm

Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

Bästa kvalitet och service

Kundomdömen | Fotoposter
Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.