Kontaktformulär
Meny

Skapa en personlig designposter med kollage | Pixum

Oavsett om det handlar om ditt idrottslag, din familj eller företagets medarbetare: En design-poster från Pixum ger dig möjlighet att enkelt, bekvämt och snabbt skapa snygga kollage. Du har tillgång till många olika format och design-förlagor med hjälp av vilka du med endast ett par klick kan skapa en egen fotoposter. Egen design kan enkelt realiseras med dra och släpp-funktionen.

#Inspirera andra!

Fotografera dina fototavlor & dela med dig under #pixumse

Fotopapper med snygg finish

Pixums design-posters trycks på 234 g/m² fotopapper med högglans. Fotopapper, som är nästan dubbelt så tjockt som det klassiska fotopapperet, är det bästa valet för högkvalitativa fotoprodukter. Det har inte bara stabilitet och färglyster utan är även behagligt att vidröra.

Högglansbeläggningen ger design-postern ett vackert skimmer och dessutom mycket klara färger och höga kontraster. Beroende på var och hur du tänker hänga upp din poster kan du välja mellan fyra olika storlekar, alla i klassiskt 3:2-format: 30 x 20 cm, 45 x 30 cm, 60 x 40 cm och 75 x 50 cm.

Kreativa mallar och kollage till din fotoposter

Du kan börja designa din design-fotoposter direkt i Online-Designern på denna sida. När du valt format kan du välja ut den design som du vill ha. Du kan hitta en passande layout för varje ändamål med hjälp av olika bakgrunder och Clipart-bilder. Mappen "Design-förlagor" innehåller dessutom fem neutrala förslag. De är alltså inte dedikerade för ett visst ändamål, och de är till exempel lämpliga för ett kollage av dina familjemedlemmar.

När du valt en design kan du anpassa förlagorna efter dina egna önskemål genom att till exempel infoga bild- och textfält (se menyfältet nedtill i Online-Designern) eller justera befintliga fält. Därpå kan du enkelt fylla platshållaren med bilder som du via "Hämta foton" kan placera i fotomappen.

Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.