Skapa en personlig designposter med kollage | Pixum

Oavsett om det handlar om ditt idrottslag, din familj eller företagets medarbetare: En design-poster från Pixum ger dig möjlighet att enkelt, bekvämt och snabbt skapa snygga kollage. Du har tillgång till många olika format och design-förlagor med hjälp av vilka du med endast ett par klick kan skapa en egen fotoposter. Egen design kan enkelt realiseras med dra och släpp-funktionen.

Fotopapper med snygg finish

Pixums design-posters trycks på 234 g/m² fotopapper med högglans. Fotopapper, som är nästan dubbelt så tjockt som det klassiska fotopapperet, är det bästa valet för högkvalitativa fotoprodukter. Det har inte bara stabilitet och färglyster utan är även behagligt att vidröra.

Högglansbeläggningen ger design-postern ett vackert skimmer och dessutom mycket klara färger och höga kontraster. Beroende på var och hur du tänker hänga upp din poster kan du välja mellan fyra olika storlekar, alla i klassiskt 3:2-format: 30 x 20 cm, 45 x 30 cm, 60 x 40 cm och 75 x 50 cm.

Kreativa mallar och kollage till din fotoposter

Du kan börja designa din design-fotoposter direkt i Online-Designern på denna sida. När du valt format kan du välja ut den design som du vill ha. Du kan hitta en passande layout för varje ändamål med hjälp av olika bakgrunder och Clipart-bilder. Mappen "Design-förlagor" innehåller dessutom fem neutrala förslag. De är alltså inte dedikerade för ett visst ändamål, och de är till exempel lämpliga för ett kollage av dina familjemedlemmar.

När du valt en design kan du anpassa förlagorna efter dina egna önskemål genom att till exempel infoga bild- och textfält (se menyfältet nedtill i Online-Designern) eller justera befintliga fält. Därpå kan du enkelt fylla platshållaren med bilder som du via "Hämta foton" kan placera i fotomappen.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Pixum fototavlor
Vad kostar min fotoposter?

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Pixums väg till din beställning

  • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

   Pixum Online-Designer

   • Snabbt och smidigt:

    Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

   • Lätt att skapa:

    Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

   • Vi rekommenderar:

    Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

  • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
   Populärt bland våra kunder

   Pixum Fotouniversum programvara

   • Obegränsade designmöjligheter:

    Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

   • Nya funktioner:

    Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

   • Vi rekommenderar:

    Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

   Också tillängligt för: OS X och Linux

  • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

   Pixum Fotouniversum App

   • Design on the go:

    Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

   • Utvalt av Pixum:

    De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

   • Vi rekommenderar:

    Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

   Också tillängligt för Android