Upplev fotoförstoring

Få ut mer av dina foton genom att förstora dem i storformat från 35,00 kr .

Skapa här

Förstora dina bästa bilder med Pixum

Oavsett det valda materialet, ger fotoförstoringar en personlig och vänlig touch till ditt hem och hjälper dig att fånga din finaste personliga foton i ett stort format. Oavsett om du förstorar dina semesterfoton eller familjebilder, erbjuder Pixum ett stort utbud av format så att du kan göra förstoringar från små till medelstora och mycket stora foton.

Upptäck våra format

*inkl. moms, exkl. porto

Kundomdömen | Fotoförstoringar
Förstora dina foton med Pixum

Stort urval av fotoförstoringar

För att göra det bästa av dina fotoförstoringar, erbjuder Pixum inte mindre än 8 olika material för alla smaker och plånböcker. Du hittar hela urvalet av fotostöringar här:

Bland format, är det heller ingen brist på valmöjligheter: för alla material av fotoförstoringar som nämns ovan, hittar du storlekar från 20 cm upp till 100x150 cm. Vi föreslår att välja det format som bäst anpassas till förhållandet till ditt foto: 2:3, 3:4, panorama eller kvadratisk.

Den upplösning som krävs för att förstora dina bilder till storformat

Om du har några tvivel angående kvaliteten på dina bilder när du förstorar ditt foto, så kan du känna dig säker när du beställer med Pixum. Den kreativa Online Editor har ett verktyg som automatiskt visar en varningssymbol om upplösningen av bilden inte är tillräckligt för det valda formatet. I det här fallet kan du välja en annan bild eller välja en mindre storlek som är bättre lämpad för upplösningen av ditt foto.

Pixum Fotoförstoring: Ett löfte om kvalitet

Pixums fotoprodukter inklusive fotoförstoringar, har betygsatts av tidigare kunder. Den utmärkta genomsnittliga betyget visar transparent den höga kvaliteten på våra fotoprodukter. Hos oss på Pixum får du även en 100% Nöjd Kund-Garanti, som garanterar dig säkerhet om du skulle vara missnöjd med din fotoprodukt.

Testvinnare
    Pixum är ofta bäst i test vid jämförelse av olika operatörer inom online fotoservice.
Premiumkvalitet
  • Högkvalitativa material
  • Lysande färger
  • Noga kvalitetskontroll
Snabb leverans
Snabb och säker leverans med vår leveranspartner Postnord.
Säker betalning
  • Kreditkort med 3D Secure
  • Klarna