Förstora bilder och skapa poster
Förstora bilder och skapa poster

Skapa dina bilder i storformat direkt online som unik fotoposter!

Skapa här

Förstora foton: enkelt och prisvärt

Du fotograferar gärna och ofta? Då borde du göra något fint av dina bilder! Många fina fotografier får en trist digital existens på mobilens eller kamerans minneskort. När de väl tittas på sker detta på en liten digital display som för det mesta inte lyckas att förmedla den känslan du fångat på bild. Så vad kan du göra?

Om du vill få ut mer av dina bilder kan du förstora dem hos oss, exempelvis som en fin poster eller canvastavla. Vi garanterar att du får hög kvalitet, ett bra pris och briljanta färger, precis som du är van vid när du beställer hos oss. Oavsett om du väljer en fotoposter på högkvalitativt acrylglas, en lättviktig aluminiumtavla eller en elegant canvastavla blir dina foton bokstavligt talat storartade.

Våra populäraste posterformat

Fotoposter 30×20 cm

  från 49,00 kr

Fotoposter 60×40 cm

  från 129,00 kr

Fotoposter 90×60 cm

  från 329,00 kr

Förstora bilder: Gör såhär

Förstora foton och skapa en poster busenkelt online

För att förstora dina foton kan du designa dem antingen direkt i online-designern eller i vår Pixum Fotouniversum programvara.

 1. Först väljer du material, storlek och format. Om du vill skapa en fotoposter väljer du i nästa steg dessutom papperstypen och vid behov en ram.
 2. Nu kan du ladda upp fotot du vill förstora från din dator, smartphone eller surfplatta.
 3. Dra sedan fotot till bildytan. Här kan du enkelt förstora eller förminska urklippet.
 4. Välj en layout och därmed bildens grunddesign.
 5. Valfritt: välj en bakgrundsfärg och/eller lägg till flera bild- och textytor.
 6. Redigera motivet i bildredigeringen. Här kan du zooma, rotera bilden, ändra nyans/mättnad/ljusstyrka/kontrast, använda filter och justera andra parametrar.
 7. Är du nöjd med ditt verk? Då lägger du bilden helt enkelt i varukorgen och slutför beställningen - ditt foto har förstorats till en unik fotoposter eller canvastavla!

Tips från Pixum

Observera:

Ditt foto behöver ha hög upplösning för bästa möjliga resultat. Ju fler pixlar desto bättre blir resultatet. Om upplösningen inte är tillräckligt hög eller fotots kvalitet och storlek inte räcker visas automatiskt en varningstriangel. Denna varning informerar om att en kvalitetsförlust kan ske vid tryck - håll koll på varningstriangeln för att undvika att ditt fina foto blir oskarpt.

Förstora dina bilder som poster online

Vill du kunna njuta av dina bilder i storformat? Skapa då dina favoritbilder som fotoposter av bästa kvalitet i vår online-designer. Vi önskar mycket nöje med skapandet!

Varför ska jag förstora mina foton?

Kort sagt: om en tycker om att fotografera vill en visa sina bilder från deras bästa sida. Och det enklaste sättet att presentera sina foton på ett storartat sätt är att förstora dem! Hos Pixum kan du inte bara framkalla dina foton digitalt utan också förstora dem till en poster eller canvastavla. Då kan du visa dina favoritbilder i ett imponerande format som blir en riktigt snygg inredningsdetalj på väggarna hemma!

I den här artikeln förklarar vi hur det går till hos Pixum och exakt vad du behöver göra för att förstora dina foton.

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar
Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Skapa fotopussel
Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Kundomdömen | Fotoförstoringar
Tips

Individuell fotoposter - en storartad present

Dina foton är perfekta för att skapa en fin och framförallt personlig present. Ett semesterfoto på er tillsammans eller ett ögonblicksfoto på familjen i en fin ram är en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp.

Du hittar garanterat rätt motiv bland dina foton - det finns alltid plats för en bild från en diplomutdelning, en konsert eller på ett häpnadsväckande vackert naturlandskap. Och vem vill inte ha en poster med ett känslomässigt värde hängandes på väggen där hemma? Pixum gör det enkelt för dig att skapa en sådan present. Allt du behöver göra är att öppna vår online-designer eller vår programvara Fotouniversum och designa en fotoposter efter dina egna idéer!

Tips från Pixum

Upptäck fler möjligheter hos Pixum

Detta är bara en av alla möjligheter du har här hos Pixum. Du kan göra så mycket mer med dina bilder. Ta en titt på våra andra fotoprodukter. Från populära fotoböcker och praktiska fotopresenter till fina fotokalendrar - låt kreativiteten flöda och designa fantastiska fotokreationer.

Prisuträknare

Bestäm priset för din individuella Pixum väggdekoration med vår prisuträknare, genom att justera egenskaperna hos din önskade produkt:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

  Mitt val

  från
  inkl. moms
  Skapa här

  Testvinnare
   Pixum är ofta bäst i test vid jämförelse av olika operatörer inom online fotoservice.
  Premiumkvalitet
  • Högkvalitativa material
  • Lysande färger
  • Noga kvalitetskontroll
  Snabb leverans
  Snabb och säker leverans med vår leveranspartner Postnord.
  Säker betalning
  • Kreditkort med 3D Secure
  • Klarna