Kontaktformulär
Meny

Hur du väljer ut ett väggfäste till din fototavla

När du ska hänga upp din bild på väggen, behöver du ett väggfäste till nästan alla fototavlor. Därför erbjuder Pixum dig olika alternativ beroende på den valda fototavlans vikt och utförande. När du skickar din beställning över Pixum Fotouniversum programvara, kan du välja ditt alternativ i redigeringsläget.

Att välja väggfäste till din fototavla

Öppna ditt väggbildsprojekt i Pixum Fotouniversum programvara. [Växla till fliken "Väggfästen" i det vänstra navigationsfältet]. Här visas alla väggfästen som du har att välja på. Dessa alternativ växlar beroende på vilken produkt du valt. I vissa fall kan du till exempel bara välja skruv- eller klämsystemet, eftersom upphängningssystemet med skenor och spegelbleck inte erbjuds för tunga fototavlor som galleritryck.

Klicka på det väggfäste som du vill ha, och dra det med den vänstra musknappen nedtryckt till redigeringsfältet. Under din fototavla visas då det valda väggfästet, och för väggfästen som syns framifrån (t.ex. skruvsystemet) ser du i redigeringsfönstret respektive platshållare för de synliga delarna av fästanordningen.

En fototavla för varje hem

Gör ditt hem personligt med dina fotografier som konstverk. Låt dig inspireras av våra material och format av fototavlor. Utforska bland fotoposters, canvastavlor och fototavlor av Forex och skräddarsy din tavla.

Glöm inte bort väggfästet!

När du väljer platshållaren med rött kryss eller inte gör något val, beställer du en fototavla utan väggfäste. Tänk på att du inte kan beställa väggfästen i efterhand till vissa fototavlor, bland andra galleritryck och aluminiumtavlor, eftersom det endast går att borra i dem med specialverktyg utan att de skadas.

Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.