Kontaktformulär
Meny

Canvastavla skapat med ditt foto med ram | Pixum

På grund av den speciella ytstrukturen är canvastavlor i sig själv ett intressant blickfång. Om du använder en skuggram, som du efter önskemål kan beställa till vissa format, förstärker du det visuella intrycket ytterligare.

Ditt personliga konstverk

Gör ditt foto till ett konstverk! Skapa highlights för dina väggar med canvastavlor.

Skuggram till din canvastavla

En skuggram är en ram av ädelträ som omger ditt motiv. Men ramen är med avsikt större än den valda canvastavlan så att det blir en fog med ett avstånd på 5 mm mellan ramen och canvastavlans kanter. Denna kant ger en fantastisk, tredimensionell effekt på grund av den skugga som uppstår.

Två varianter av skuggramar Art och Havana

Pixum tillhandahåller skuggramar i två stilar och i olika färger. Du kan välja mellan två olika modeller:

Skuggramen "Art": Den ädla - Skuggramen "Art" har en skuggfog på 5 mm och en synlig kant som är 10 mm. Profilen är 40 mm bred och 35 mm hög. Denna modell kan förutom i vanlig svart färg även beställas i glänsande guldfärg och i modern silverfärg.

Skuggramen "Havana": Den diskreta - Skuggramen "Havana" håller sig diskret i bakgrunden och framhäver därmed ditt motiv på Fotocanvastavlan desto mer. Även här möts en skuggfog på 5 mm och en synlig kant på 10 mm. Men den profil som är 34 mm bred och 36 mm hög ser smalare ut. Färgerna, däremot, är absolut inte diskreta. För skuggramen kan du även välja färgerna blått och rött, förutom den diskreta crème-färgen.

Skuggramen för dessa format av canvastavlor

På grund av de specifika dimensionerna är skuggramen hos Pixum tillgänglig för vissa utvalda format. Hit hör följande Fotocanvastavlor:

  • 3:2 Canvastavla 30 × 20 cm med skuggramen Art och Havana
  • 4:3 Canvastavla 40 × 30 cm med skuggramen Art och Havana
  • 3:2 Canvastavla 60 × 40 cm med skuggramen Art och Havana
  • Kvadratisk canvastavla 60 × 60 cm med skuggramen Art och Havana
  • 4:3 Canvastavla 80 × 60 cm med skuggramen Art och Havana

Tips från Pixum

Flexibel användning av skuggramen: När du beställer en skuggram till din canvastavla, kommer konstverket färdigmonterat hem till dig. Men med vår ram förblir du flexibel, eftersom du när som helst kan ta av den. Lossa helt enkelt på skruvarna och lyft ut canvastavlan. Därmed kan du senare vid behov placera en annan canvastavla från Pixum i ramen och låta motivet framträda i all sin glans.
Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.