Pixum Vikta kort

Välj fritt bland många olika mönster och stilar och gör ditt vikta kort helt individuellt med dina egna bilder.
Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Design
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Skapa vikta kort online

Kvalitet och service

Fotokort från Pixum står för modern och miljövänlig tryckteknik, och de uppfyller de högsta kvalitetskraven. Mer än 62019 kundrecensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,7 av 5 bekräftar Pixums engagemang för kvalitet och service. Sedan mer än ett decennium tillbaka kan kunder spara och redigera sina egna foton online för att sedan beställa olika fotoprodukter. Vår lättanvända programvara för personliga fotokort gör det möjligt för dig att skapa personliga gratulations- och fotokort med ovanlig design. Naturligtvis står vi till förfogande för frågor och problemlösning via telefon, chatt eller email. Dessutom garanteras snabb leverans.

Fördelarna med Pixum i korthet

  • Mer än tio års erfarenhet av fototryck och mer än 50 testsegrar
  • Omfattande kundservice erbjuds per email
  • Stort utbud av format, designer och olika designmöjligheter för fotokort
  • Snabb leverans
  • Återbeställning är möjlig

Tips på olika kort

Ett fotokort ger alltid ett gott intryck, inte enbart som inbjudningskort eller gratulationskort. Tänk även på att informera dina vänner och familjemedlemmar om en förestående flytt och att skicka adressändringen till dem. Ett fotokort med en bild av den nya våningen eller av dig, omgiven av flyttkartonger, säkerställer att ingen missar informationen eller förlägger din nya adress.

Visste du att ...?

Postkorten påbörjade sitt segertåg redan 1869 i Österrike-Ungern. 2006 skickade man enbart i Tyskland 225 miljoner postkort. Om man placerade dessa på rad, skulle de bilda en cirkel runt nästan hela jordklotet.