Skapa och beställ personliga bröllopskort online med dina foton från Pixum

Välj din favoritlayout och dina egna bilder, och designa dina individuella bröllopskort i en uppsättning av 10, inklusive kuvert (exklusive storlek S-kort).
Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Produkt
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Bröllopskort: Hur man bjuder in till bröllop och tackar med stil

Det finns mycket att planera inför ett bröllop. Därför är det en fördel om det inte krävs en alltför stor ansträngning när man vill skapa ett bröllopskort för att bjuda in eller tacka sina gäster. Och därför finns ju Pixum ? här kan du skapa professionellt utformade bröllopskort med enbart ett par klick.

Ett omfattande utbud av trycksaker inför bröllopet

nte enbart på bröllopsdagen utan även innan högtidsdagen har du behov av flera trycksaker. Hit hör:

  • Save-the-date-kort för att spara datum för bröllop som ligger långt fram i tiden
  • Inbjudningskort
  • Svarskort
  • Meny- och dryckeskort
  • Bordsplaceringskort
  • Tackkort

Det är barnsligt enkelt att skapa personliga inbjudningskort tack vare möjligheten att designa korten på många olika sätt. Har du sedan tidigare professionella kort av er tillsammans? Infoga i så fall de vackraste bilderna i form av ett collage. Då krävs det enbart ett par minuter för att ladda ned Pixum Fotouniversum programvara och installera den på din dator. I motsats till vår Online-Designer, som av tekniska skäl i första hand används för färdiga layouter, kan du här skapa collage och välja mellan hundratals sidlayouter och tusentals designer. Du har alltså många möjligheter att designa dina kort på ett personligt sätt med Fotouniversum programvara.

Bröllopskort i olika varianter

När det handlar om kort för bröllop, tänker man nog i första hand på inbjudningskort och tackkort, men kort från Pixum kan även användas på många andra sätt. Enkla postkort är mycket lämpliga som Save-the-date-kort för dina gäster. Du kan även bifoga ett förfrankerat svarskort så att gästerna kan svara om de kommer eller inte kommer, eller framföra önskemål om viss mat eller övernattningsmöjligheter. Du kan skapa enkla och prisvärda postkort för detta ändamål. Du kan även använda bröllopskort som menykort eller som bordsplaceringskort.

Tips från Pixum

Våra VARIO-set är perfekta som bröllopskort. Till skillnad från EASY-10-packar innehåller dessa set olika kort och inte tio likadana kort. Inledningsvis skapar du din design och överför den på de övriga nio korten. Sedan kan du utforma dem på olika sätt. Dessa kort passar även när du vill lägga till olika texter, till exempel om du vill att familjemedlemmarna ska komma tidigare till bröllopsfirandet än vännerna.
Visa mer » Visa mindre »

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Kort