Pixum Födelsedagskort | Fira med personligt skapade kort med dina bilder från Pixum

Filter
Filtrera resultat
Markerade produkter
Format
Produkt
Storlek
Papperstyp
Vikning
Enkelt eller dubbelsidig tryck

*inkl. moms, exkl. porto

Födelsedagskort: Grattis på födelsedagen!

Alla blir vi glada när vänner och bekanta tänker på oss och skickar en födelsedagshälsning. Men ofta lägger vi ändå dessa mer eller mindre fantasilösa födelsedagskort åt sidan i en hög, utan någon större eftertanke. Detta kommer inte att inträffa om du väljer födelsedagskort hos Pixum, för de uppfyller alltid sitt syfte.

Skapa gratulationskort online eller med programvaran

När du har bråttom och har hittat en design som du tycker om hos oss, kan du skapa och beställa ditt födelsedagskort direkt online med hjälp av vår Online-Designer. Så här enkelt är det:

  • Välj ut en av våra designer eller sidlayouter.
  • Online-Designern öppnas då direkt.
  • Ladda upp dina foton och dra dem till platshållarna, som visas.
  • Lägg till födelsedagshälsningen.

Om du vill ha större spelrum att designa fritt, kan du ladda ned och installera Pixum Fotouniversum programvara på din dator. Programvaran är gratis, och nedladdningen tar enbart ett par minuter av din tid i anspråk. Den erbjuder dig inte enbart ett stort antal bildredigeringsalternativ och möjligheten att formatera textfält efter egen smak, utan även hundratals färdiga designer, Clipart-bilder och ramar, som ger dina kort ett professionellt utseende.

Tips från Pixum

För att ditt födelsedagskort ska se mer personligt ut, kan du ändra textfältens teckensnitt till handstil, men detta är enbart möjligt i programvaran.


Idéer för dina födelsedagskort

En bild säger mer än tusen ord, och med Pixum kan du låta upplevelserna tala för sig. Använd dig gärna av några av följande förslag:

  • Välj ut foton som tagits av mottagaren under hela livet, och låt ett collage av dessa foton pryda framsidan av ett vikt kort. Samla ihop alla roliga händelser och situationer.
  • Sammanställ foton som tagits efter den senaste födelsedagen. I texten kan du till exempel skriva: "Tack för ännu ett fantastiskt år tillsammans med dig!".
  • Välj ut foton med föremål som du tycker skulle passa till födelsedagsfiraren. Det kan kanske vara en öde ö, en snygg bil, ett vackert hus, en ny cykel eller något annat lämpligt. Ett förslag till text är: "Allt detta skulle jag vilja ge dig, men naturligtvis även en lyckönskan på födelsedagen!"

Du kan genast börja skapa födelsedagskortet. Födelsedagsbarnet kommer säkert att bli mycket glad över denna speciella och personliga lyckönskan på födelsedagen!