Kontaktformulär
Meny
Pixum Fotobok Pappersprover

Upptäck våra exklusiva pappersprover till Pixum Fotoboken för att kunna se och känna på pappret innan du beställer.

Pappersprover till Pixum Fotobok

Vill du skapa en Pixum Fotobok och jämföra våra 6 högkvalitativa pappersalternativ innan? Då kan du beställa våra praktiska pappersprover, för att kunna se och känna på pappret innan du beställer.

 • Titta på varianterna och upptäck olikheterna
 • Jämför utseendet och använd dig av detaljerade informationer
 • Hitta papperssorten du önskar till din Pixum Fotobok

Priset för pappersproverna är 49,41 kr (inkl. moms och frakt).

Tillsammans med pappersproven får du ett presentkort på 49,41 kr, som du kan använda vid din nästa beställning av en Pixum Fotobok. Därför uppstår ingen extra kostnad för pappersproverna.

Lägg pappersproverna i varukorgen »

Upptäck våra papper

Pappersalternativ till Pixum Fotobok

 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 328g/m2 (2× 164 g/m²) pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt optik för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Fotopapper blankt

  Pixum fotobok på fotopapper blankt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 360 g/m2 (2x 180 g/m2) elegant blankt fotopapper. Bilderna kommer att se precis hur du känner dem från klassiska fotoutskrifter . Den lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. Den Pixum fotobok på fotopapper (blankt) kommer med lyxiga layflat-bindning.

 • Fotopapper matt

  Pixum fotobok på matt fotopapper

  Dina foton ges ett färgsprakande tryck med elegant touch på vårt fotopapper matt. 360 g/m2 (2x 180 g/m2) - tjockt fotopapper (matt) är mycket robust, och mycket motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för extraordinära gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper (matt) kommer med en professionell layflat-bindning.

 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på premiumpapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta premiumpapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 170g/m2 pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Premiumpapper blankt

  Pixum Fotobok på premiumpapper blankt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering leder till en elegant touch för pappers- och gör färgerna lyser - den perfekta presentationen för speciella tillfällen. Din Pixum Fotobok med premiumpapper (blankt) kommer att hålla sitt lyxig touch under en lång tid på grund av bestruket papper är mycket stabil och motståndskraftig mot fukt och smuts.

 • Premiumpapper matt

  Pixum fotobok av matt premiumpapper

  Dina bilder är tryckta på robust lyxpapper med en tjocklek på 200 g/m2, vilket ger din fotobok ett högkvalitativt utseende. Att bläddra bland sidorna i din Pixum fotobok blir en upplevelse varje gång. På grund av premiumpapprets UV-motstånd bevaras dina foton för en lång tid.

* Vårt premiumpapper i kombination med hårt omslag, mjukt omslag eller häftbinding är FSC-certifierade.Detta papper kommer från ansvarsfullt och hållbart skogsbruk. Mer information om vår FSC-certifiering får du här.