Pixum Fotobok Pappersprover
Pixum Fotobok Pappersprover
Upptäck våra exklusiva pappersprover till Pixum Fotoboken för att kunna se och känna på pappret innan du beställer. Slutsåld - kommer tillbaka snart!

Pappersprover till Pixum Fotobok

Vill du skapa en Pixum Fotobok och jämföra våra 6 högkvalitativa pappersalternativ innan? Då kan du beställa våra praktiska pappersprover för att kunna se och känna på pappret innan du beställer.

 • Titta på varianterna och upptäck olikheterna
 • Jämför utseendet och använd dig av detaljerad information
 • Hitta papperssorten du önskar till din Pixum Fotobok

Priset för pappersproverna är 50,00 kr (inkl. moms och frakt).

Tillsammans med pappersproven får du ett presentkort på 50,00 kr, som du kan använda vid din nästa beställning av en Pixum Fotobok. Därför uppstår ingen extra kostnad för pappersproverna.

Lägg pappersproverna i varukorgen »

Upptäck våra papper

 • Fotopapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på fotopapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt ädelmatta fotopapper för en vacker presentation av dina bilder. Det högkvalitativa 370g/m2 (2× 185 g/m²) pappret raffineras med en extramatt beläggning. Detta kombineras med en elegant inbindning av ett hårt omslag med matt optik för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Fotopapper glansigt

  Pixum fotobok på fotopapper glansigt

  Din Pixum Fotobok kommer att tryckas på 382 g/m2 (2x 191 g/m2) elegant glansigt fotopapper. Bilderna kommer att se precis hur du känner dem från klassiska fotoutskrifter . Den lysande sidorna är stabila och kan lätt rengöras när något spills på dem. Den perfekta presenten för alla dina nära och kära. Den Pixum fotobok på fotopapper (glansigt) kommer med lyxiga layflat-bindning.

 • Fotopapper matt

  Pixum fotobok på matt fotopapper

  Dina foton ges ett färgsprakande tryck med elegant touch på vårt fotopapper matt. 368 g/m2 (2x 184 g/m2) - tjockt fotopapper (matt) är mycket robust, och mycket motståndskraftig mot fingeravtryck. Det är därför pappret är perfekt för extraordinära gåvor eller för att samla stora ögonblick. Alla Pixum fotoböcker med fotopapper (matt) kommer med en professionell layflat-bindning.

 • Premiumpapper ädelmatt

  Pixum Fotobok på premiumpapper extramatt

  Vi rekommenderar vårt högkvalitativa 160 g/m² ädelmatta premiumpapper, som utmärker sig genom en speciell ädel yta, för en vacker presentation av dina bilder. Det ädelmatta premiumpappret är tillgängligt för sju olika fotobokformat. Detta kombineras med en elegant inbindning för en exemplariskt presentation av dina fotografier.

 • Premiumpapper glansigt

  Pixum Fotobok på premiumpapper glansigt

  Din Pixum Fotobok är tryckt på högkvalitativt 200 g/m2 premiumpapper och beläggs sedan med en speciell glans. Denna typ av laminering leder till en elegant touch för pappers- och gör färgerna lyser - den perfekta presentationen för speciella tillfällen. Din Pixum Fotobok med premiumpapper (glansigt) kommer att hålla sitt lyxig touch under en lång tid på grund av bestruket papper är mycket stabil och motståndskraftig mot fukt och smuts.

 • Premiumpapper matt

 • Premiumpapier matt (100% recycelt)

  Pixum Fotobuch auf Premiumpapier matt (100% recycelt)

   Premiumpapper
  • Premiumpapper av hög kvalitet
  • ekologiskt och ljusvitt
  • med klassisk självhäftande bindning

* Vårt premiumpapper i kombination med hårt omslag, mjukt omslag eller häftbinding är FSC-certifierade.Detta papper kommer från ansvarsfullt och hållbart skogsbruk. Mer information om vår FSC-certifiering får du här.