Skapa ett kollage med fototavlor

Skapa ett eget fotokollage och visa upp dina bästa foton på en högkvalitativ canvastavla eller på en poster. Välj mellan många tillgängliga material och format, och designa ett kollage efter egen smak för väggen i vardagsrummet, köket eller ditt kontor. Kollage med flera bilder ur samma serie, till exempel bröllopsfoton eller porträtt från fotostudion, blir särskilt bra.

Åtta material och nära 50 format

När du ska designa ditt fotokollage kan du välja olika kombinationsmöjligheter av material och format, beroende på hur du tänker använda det. För ett snyggt, lyxigt fotokollage av ett bröllop är till exempel ett galleritryck den mest högkvalitativa väggbilds-applikationen i Pixums sortimentet. Galleritrycket består av en kombination av akrylglas- och en aluminiumplatta, vilket ger en speciell djupverkan och färgstyrka.

För kollage som anpassas efter säsong, till exempel den senaste månadens bästa foton eller bilder som passar till den aktuella årstiden, är de prisvärda postrarna eller dekorplasten ett utmärkt val. När du väljer format kan du välja både klassiska 2:3-format och moderna kvadrat- eller panoramaformat, som är tillgängliga i storlekar från 20 centimeters till tre meters längd. Dessa panoramaformat ser mycket imponerande ut redan på ett par meters avstånd.

Tips från Pixum

  • Ge dina fotokollage en personlig karaktär med hjälp av textfält. Du kan komplettera dina bilder med till exempel ett lämpligt citat eller en dedikation.
  • Ditt fotokollage visas som standard i liggande format. I menyfältet kan du med ett klick på knappen "Stående format" välja detta utförande, och sedan vid behov ångra valet.

Skapa enkelt egna fotokollage i Pixum Online Designer

Med enbart ett par klick skapar du ditt eget första fotokollage: Öppna först Online Designern på denna sida och välj format och material.

Därefter kan du välja mellan flera förkonfigurerade layouter med upp till fyra bilder, till exempel med två lika stora bilder eller med en stor bakgrundsbild på vilken flera mindre bilder är placerade ? eller helt enkelt skapa din egen. Klicka då på ["Bildfält" och flytta, dvs. förstora/förminska], platshållaren efter önskemål. När du har laddat upp fotona kan du enkelt komplettera dem med ramar efter eget val med hjälp av dra och släpp-funktionen.

Utöver de statiska layoutförlagorna kan du även välja en dynamisk layout. Då skapar Pixum Online Designer automatiskt ett snyggt collage med de bilder som du valt ut.