Gör personliga fotokuddar, tygkassar och t-shirts

Överraska dina nära och kära med en mjuk present.
Filter
Filtrera resultat
Produkt
Variationer
Storlek

*inkl. moms, exkl. porto

Personliga textilprodukter med dina foton

Skapa personliga kuddar, t-shirts och tygkassar tryckt med eget foto & text | Pixum

Upptäck de många möjligheter för dina foton och designa din perfekta fotoprodukt. Med Pixum kan du trycka dina egna bilder på textilier såsom kudde med tryck, tygkasse eller t-shirts. Med hög kvalitet överförs dina favoritögonblick på Pixum textilier. De högkvalitativa tygerna är tvättbara och trycks individuellt med din favoritbild. Våra t-shirts är av 100% bomull, kan tvättas i maskin vid 30 grader och strycks på insidan. Du väljer att skapa ditt foto på kudde, t-shirt, tygkasse eller förkläde med eller utan design, beroende på din personliga stil och smak.

Fotopresenter till honom & henne

Utforska bland Pixums stora sortiment av fotoprodukter och skapa personliga presenter med dina vackraste ögonblick. Skapa ett gosedjur till ditt barn, en tygkasse till pojkvännen eller ge bort t-shirts med din bästa reseupplevelse. Alla dessa personliga fotoprodukter skapas snabbt och smidigt i några få steg online. Du laddar enkelt upp ditt bästa foto på vår hemsida. Sedan väljer du din favoritprodukt och infogar lätt ditt foto. Sedan lägger du din beställning och inom några dagar har du din fotoprodukt i brevlådan.

Designa en personlig kudde med ditt eget foto

Skapa en fotokudde klassisk med eget tryck, en fotokudde premium med egen text eller ge bort en romantisk hjärtformad kudde. Med ett klick kommer du att hänvisas till vår Online Designer som gör det enkelt att skapa din önskade fotokudde. Alla fotokuddar skapas av 100% bomull och är fyllda med polyester. Välj mellan ett stort urval av storlekar och format och skapa fotokudden som passar dig och ditt hem bäst. Kanske en kvadratisk fotokudde med ett romantiskt foto till flickvännen? Eller en rektangulär fotokudde med dina bästa semesterfoton till mamma? På fotokudde premium trycks hela ytan av din fotokudde, både fotokuddens framsida och fotokuddens baksida. Om du istället väljer en fotokudde klassisk, trycks ditt foto på kuddens framsida. Kudden kan enkelt öppnas och stängas med en dragkedja och är vit i färgen. Du tvättar enkelt din kudde i tvättmaskin på 30 grader och stryker sedan kudden på kuddens insida.

Skapa ett personligt kuddfodral med eget foto

Designa ett eget kuddfodral och gör ditt sovrum och vardagsrum personligt. Kuddfodralen från Pixum görs av 100% bomulll och stängs enkelt med dragkedja. Kuddfodralen kan tvättas i maskin, men manuell tvätt rekommenderas, för att ditt foto ska hålla längre. Trycket på ditt kuddfodral centeras och du kan välja ett designa ditt kuddfodral med hjälp av våra designmallar.

Kundomdömen | Fotopresenter | Dekoration
Individuella fotopresenter för alla tillfällen

Fotomuggar

För en personlig fikastund: skapa muggar med ditt favoritfoto.

Dekoration med mera

Överraska familj och vänner med dekoration & accessoarer med eget foto.

Fotospel

Upplev spelglädje med hela familjen med ett fotopussel från Ravensburger eller ett foto-memo.

Skola & kontor

Skapa personliga fotopresenter som kollegieblock och anteckningsböcker med eget foto.

Fotopresenter

Upptäck mångfalden och fördelarna med Pixum fotopresenter - våra presenter för heminredning, kontoret eller det perfekt utrustade köket.