Nyckelring med foto: Rektangel 1 del

  Fotonyckelbricka i detaljvyn som urklipp
  Bilden visar ett exempel.

  Nyckelring med foto: Rektangel

  1.0 (1) Omdömen

  Mängd: 1 del

  Produktbeskrivning

  Med vår veganska fotonyckelring kan du alltid bära med dig en bild på dina nära och kära. Skapa din egen personliga nyckelring till din nyckelknippa hos Pixum till dig själv eller som fotopresent till dina nära och kära.

  • Material: vegansk konstläder, ring i rostfritt stål

  • Färger: Svart på baksidan & svarta sömmar

  • Storlek: 6,7 x 5,2 cm, tryck: 6,1 x 4,6 cm

  • Form: Rektangulär

  • Tryck: Din personliga bild

  • Förpackning: neutral och i återvunnet brunt kuvert

  Tips: Istället för ett foto kan du helt enkelt använda ditt företags logotyp som bild och skapa en individuell present till exempelvis dina kunder. Upptäck mer om hållbarhet hos Pixum.

  Den rektangulära nyckelbrickan är slitstark och hållbar tack vare sitt flexibla konstläder och kan säkert fästas på din nyckelknippa med sin robusta ring i rostfritt stål. Tack vare det högkvalitativa tryck kommer din personliga bild att lysa och ge dig eller dina nära och kära en personlig nyckelring med favoritminnet nära till hands. 

  Nyckelbrickan med fotohjärta levereras i en återvunnen suprawell pappkuvert - så den är inte bara vegansk utan också hållbar.

  Med vår Pixum onlinedesigner kan du designa din personliga nyckelring med dina favoritbilder på nolltid. Med några enkla steg är din personliga nyckelring med foto klar:

  1. Ladda upp och justera ditt foto

  2. Infoga text: namn, datum eller roligt citat

  3. Redigera text (teckenstorlek, färg, typsnitt)

  4. Redigera motiv (skärpa, kontrast, ljusstyrka)

  5. Lägg i varukorg och beställ

  Nyckelringen är perfekt som en personlig present till dina nära och kära: far- och morföräldrarna blir alltid glada över familjebilder eller bilder på barnbarnen. Du ger din bättre hälft en nyckelring med ett romantiskt foto som din partner sedan alltid kan bära med sig.

  Också alltid väldigt populärt: den första egna nyckeln till dina barn. En individuell nyckelring med ett coolt foto - till exempel på far- och morföräldrarna eller en bild på den älskade fyrbenta vännen. Ha så kul vid skapandet!

  Customer Feedback: Nyckelring med foto: Rektangel

  1.0 (1 omdömen)
  5
  0 %
  4
  0 %
  3
  0 %
  2
  0 %
  1
  100 %
  Verifiering av kundrecensioner
  Anne24.01.2023

  “Produkten slutsåldes men den informationen fick jag först när jag hade designat och beställt den. Sen var det för sent att beställa nånting annat i tid. Dålig kommunikation till kund.”

  weiterlesen