Nyckelring med foto: Hjärta 1 del

  Nyckelring i form av ett hjärta med ett foto som detaljutskärning
  Bilden visar ett exempel.

  Nyckelring med foto: Hjärta

  Mängd: 1 del

  Produktbeskrivning

  Bär alltid din finaste bild med dig. Vår veganska, hållbara hjärtformade nyckelring med foto kommer garanterat att bli en uppskattad fotopresent. Skapa din egen personliga nyckelring hos Pixum.

  • Material: vegansk konstläder, ring i rostfritt stål

  • Färg: Svart på baksidan & svarta sömmar

  • Storlek: 7,1 x 6,1 cm, bild: 6,5 x 5,5 cm

  • Form: hjärta

  • Tryck: Din personliga bild

  • Förpackning: neutral och i återvunnet brunt kuvert

  Tips: Skapa en nyckelring till företaget – istället för ett foto, använd helt enkelt ditt företags logotyp och designa en varaktig present till lojala kunder och affärspartners.

  Den hjärtformade nyckelbrickan är slitstark och hållbar tack vare sitt flexibla konstläder och kan säkert fästas på din nyckelknippa med sin robusta ring i rostfritt stål. Tack vare det högkvalitativa tryck kommer din personliga bild att lysa och ge dig eller dina nära och kära en personlig nyckelring med favoritminnet nära till hands. 

  Nyckelbrickan med fotohjärta levereras i en återvunnen suprawell pappkuvert - så den är inte bara vegansk utan också hållbar.

  Designa din personliga fotonyckelring snabbt och enkelt online. I vår onlinedesigner kan du busenkelt skapa din personliga nyckelring:

  1. Ladda upp: Ladda upp ett foto som du vill ha och placera bilden i redigeringsområdet.

  2. Text: Infoga namn eller ett datum.

  3. Design: Anpassa detaljer som teckenstorlek och färg.

  4. Bildredigering: Ändra skärpa, ljusstyrka eller kontrast.

  5. Beställning: Lägg din nyckelring i varukorgen och slutför beställningen.

  Se till att det inte finns några viktiga detaljer på fotots kanter - på grund av nyckelringens hjärtform kommer bara en viss del av din bild att tryckas.

  Bär alltid med dig de finaste minnerna på dina nära och kära. Oavsett om det är en bild på dina mor- och farföräldrar eller din partner – kommer dem alltid finnas nära till hand på din nyckelknippa.

  På tal om morfar och mormor: ge dina mor- och farföräldrar en fotopresent och se till att de alltid har sina nära och kära med sig. Det gäller även för barnen och deras första nyckelknippa. Vi på Pixum hoppas att du har roligt vid skapandet av din nyckelring med ett fotohjärta!