Kontaktformulär
Meny
Framkalla Polaroidbilder

Ge dina bilder en retrokänsla med det klassiska formatet och den vita ramen.

Skapa här

Framkalla dina foton som Polaroidbilder online | Pixum

Ge dina foton en retro-känsla! Hos Pixum kan du välja mellan Polaroidbilder med den klassiska ramen i olika färger. Du kan även samla dina bästa Polaroidbilder i en vacker box. Skapa Polaroidbilder i i formatet 10x10 cm med din favoritfärg som bakgrund eller välj enkla utskrifter med din text både på fotots fram- och baksida.

*inkl. moms, exkl. porto

Med kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotoframkallning

 • 5 Stjärnor:
  (5)
 • 4 Stjärnor:
  (1)
 • 3 Stjärnor:
  (0)
 • 2 Stjärnor:
  (0)
 • 1 Stjärna:
  (3)
3,6 / 5 (9 recensioner)

Vi försäkrar öppenhet

Här hittar du recensioner från våra kunder.

Recensioner

 • Rätt schysst fan! Dock är jag inget fan av PostMord, så det var lite buzzkill när paketet kom senare än man tänkt sig. Men schyssta bilder!
 • Älskar mina foton! Så bra kvalitet! Tack Pixum!
 • Otrolig bildkvalitet! Mina bilder levererades snabbt och smidigt! Jag laddade upp mina bilder direkt på hemsidan och det var enkelt att beställa. Kommer alltid beställa genom Pixum i framtiden.

Framkalla i fler format

*inkl. moms, exkl. porto

Upptäck Polaroidbilder

Skapa Polaroidbilder i retro och vintage-stil med Pixum

Trots den snabba utvecklingen av digital fotografering och de tekniska möjligheterna att få högupplösta bilder med smartphonekameror är Polaroidbilder mer populära än någonsin. Kännetecknande för dessa Polaroidbilder är en nästan kvadratisk form och en vit eller färgad yta som ramar in bilden. Dessutom är denna ram ofta försedda med en etikett, text eller en titel. Med Pixum har du möjlighet att framkalla dina bilder som Polaroidfoton och göra dessa personliga i ett sött 10x10cm format. Du kan snabbt ändra antalet foton direkt i Pixum Online Designer med ett enkelt klick! Du kan välja från 16 upp till 50 bilder. Söker du andra kreativa sätt att framkalla dina foton på? Utforska då våra fine art prints, våra fotovariationer eller förstora dina foton till din önskade storlek.

Framkalla dina bilder som Polaroid med ram och text

Ge dina Polaroidbilder en personlig touch! Det finns olika alternativ för att anpassa bilderna i Polaroid-stil till exempel, genom att ändra bakgrundsfärgen (standard: vitt) och text. Inställningarna för detta finns under förhandsgranskningen. Ett dubbelklick på fältet "din text här" leder till textredigeraren - här kan du skapa och formatera enskild texter. Här är även ett urval av olika typsnitt, storlekar, färger och storlekar tillgängliga.

De tillgängliga ramfärgerna för Polaroidbilder varierar från klassiska vita och ljusa nyanser till iögonfallande, distinkta färgscheman och kan anpassas optimalt till varje bild. Särskilt passande format av Polaroidbilder är de foton som skapats med Instagram. Det nästan kvadratiska formatet för Polaroidbilder passar perfekt med formatet från Instagram och får dina bilder att se ut som från gamla filmer - till exempel från Polaroidkameror. På så sätt kan du skapa dina bilder i äkta Polaroid-stil, utan kunskap i digital bildbehandling.

Tips från Pixum

Beställ dina Polaroidfoton direkt i Pixum Fotobok App genom din iPhone eller Android
Framkalla dina egna Polaroidbilder från vart du än är genom Pixum Fotobok App. Appen är gratis att ladda ned till din smartphone/iPhone och iPad/surfplatta. Läs mer och ladda ned appen här eller framkalla på klassiskt vis genom Pixum Foton App.