Kontaktformulär
Meny
Inspiration till din fotokalender

Gör din fotokalender till din personliga följeslagare.

Upptäck här

Tematiska designs för din personliga Pixum Fotokalender

Föreviga din passion för god mat med vackra foton av dina favoriträtter i en kalender som du skapat enbart för köket. Eller förgyll arbetsdagen med foton från den senaste sommarsemestern i din bordskalender, väggkalender eller årskalender, som du placerar på kontoret eller i arbetsrummet.

Framhäv din fotokalenders tema med en speciell design

För att framhäva din fotokalenders tema har du i Pixum Fotouniversum programvara tillgång till flera olika bakgrundsmotiv. Det finns 28 olika teman, och vare sig det gäller mat, semester, trädgård eller någon högtid finns det säkert ett tema bland dessa som passar just din kalender. Programvaran kan du ladda ned gratis på hemsidan, och därefter kan du utforma din personliga kalender efter egna önskemål. En stor fördel är att du kan spara produkterna från Pixum Fotouniversum programvara och när som helst ändra eller förnya dem. Det finns inga tidsbegränsningar, och därför kan du när som helst förnya eller avsluta ett projekt.

Pixum Fotouniversum Programvara

Utforska Pixum Fotouniversum Programvara när du skapar din kalender och dra nytta av de många möjligheter som vår programvara erbjuder.

Flera olika teman och intresseområden

Skapa en kalender efter egna idéer och intresseområden. Ge dina foton en smart design med hjälp av det stora urvalet av tematiska bakgrundsmotiv.

Tips från Pixum

 • Det finns knappast något roligare än att se ett barn växa upp. För att få en återblick på hur barnen utvecklats, kan du välja ut foton som tagits under de senaste 12 månaderna.
 • Ge bort en fotokalender med bilder från de senaste decennierna som present till någon som firar silver- eller guldbröllop. Pryd sidorna med bakgrundsmotiv som passar till temat jubileum.

När du väljer kökskalendrar som du kan formge fritt, får du särskilt mycket med av det utvalda bakgrundsmotivet, eftersom fotot endast tar upp ett litet utrymme. Andra fotokalendrar är däremot utformade så att fotona tar upp all plats på kalenderbladet. När du vill att mer av bakgrundsmotivet ska synas, klickar du en gång på fotot och drar det i ett av hörnen tills fotot fått önskad storlek. Sedan kan du välja placering med hjälp av pilarna på tangentbordet. Det möjliggör en optimal balans mellan fotot och den tematiska bakgrunden.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotobok App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android