Skapa en personlig almanacka

Med egna bilder, texter och olika designmallar kan du skapa din egen fotoalmanacka.

Upptäck här

Pixum Fotokalender | En möteskalender som är praktisk för hela familjen.

Inte ens i tider av iCloud och Smartphone-kalendrar kan man bortse från den klassiska väggkalendern i köket. Överblicken över inbokade tider och födelsedagar är ingen annanstans så tydlig som i en "analog" kökskalender - och dessutom agerar den som en perfekt påminnelse om det senaste årets trevligaste foton och händelser i familjen.

Förverkliga kreativa idéer i din möteskalender från Pixum

Det finns många möjligheter att utforma din möteskalender på ett kreativt sätt. Du kan till exempel få inspiration från tidigare kunders förslag på Pixum-fotoservice.se eller skapa din egen design efter en av design-förlagorna i Pixums programvara Fotouniversum.

Du kan själv välja exakt vilka bilder du vill använda: till exempel gemensamma upplevelser med familjen, födelsedagsfiranden, gemensamma utflykter, semestrar eller familjeporträtt. Utöver foton kan du även lägga till teckningar som dina barn målat, genom att skanna in och placera teckningarna i kalendern. Det finns även plats för de vackra landskapsfoton du tagit det senaste året. För din kreativitet finns det inga gränser.

Pixum erbjuder också möjligheten att skapa en kalender med flera spalter, så att hela familjen kan använda kalendern. Du kan själv bestämma hur många familjemedlemmar som ska delta i kalendern, och anpassa den därefter.

Designa kalendern bekvämt online, via mobil eller surfplatta

Du kan utforma och beställa din personliga Pixum möteskalender på tre sätt: via online-designern direkt på denna sida, med Pixums programvara Fotouniversum för Windows och Mac, eller på din surfplatta eller smartphone med appen Pixum Fotobok för iOS och Android. Du kan välja mellan olika varianter (bords-, väggkalender eller almanacka) och format, och sammanställa din kalender helt efter egna önskemål .

Fotokalender från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.