Kontaktformulär
Meny
Inspiration till din fotokalender

Gör din fotokalender till din personliga följeslagare.

Upptäck här

Testa bildbehandlingsfunktionerna och redigera bilder för kalendrar i Pixum Fotouniversum programvara

En fotokalender ger dina foton en snygg inramning. Om du anser att dina foton behöver korrigeras innan de kan publiceras i en fotokalender, då är de många bildbehandlingsfunktionerna i Pixum Fotouniversum programvara precis vad du behöver.

Så här kan du behandla dina foton för kalendern i förväg

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att skapa en fotokalender, tillhandahåller vi med "fotovisningen" i Pixum Fotouniversum programvara ett program som du kan använda för att behandla dina foton.

Den stora fördelen är att du kan behandla allt från layout till design i Pixum Fotouniversum programvara, i stället för att mödosamt behöva växla mellan olika program. Därmed är det mycket enklare att kombinera, testa, förkasta eller börja om på nytt, ända tills resultatet blir perfekt. I en och samma programvara kan du alltså både behandla dina foton och i anslutning till detta även beställa en väggbild, poster eller någon annan fotoprodukt.

Använd bildbehandlingsfunktionerna i Pixum Fotouniversum programvara

Så snart du har infogat dina foton i den utvalda kalendern, kan du börja behandla dem. När du dubbelklickar på det foto som du vill behandla, öppnas ett nytt fönster, den så kallade "fotovisningen". På den vänstra sidan hittar du en mängd bildbehandlingsfunktioner. Både små anpassningar eller korrigeringar och starkare kontrast eller färgeffekter såsom sepiatoning är möjliga. Du kan även få ditt foto att se ut som en oljemålning med hjälp av stiliseringseffekter. Med intressanta förvrängningar kan du även skapa helt nya intryck.

Tips från Pixum

 • För att upptäcka hela paletten av möjligheter, bör du testa dem ordentligt med hjälp av ett foto. Varje åtgärd går enkelt att ångra med hjälp av bakåt-knappen.
 • Kombinera gärna de enskilda effekterna. Välj till exempel först kolteckningseffekten, bekräfta med Ok, och lägg därpå sepiafiltret ovanpå. Du kommer att bli förvånad över vad du kan åstadkomma med dina bilder. Om du inte blir nöjd med bildbehandlingen, kan du återställa [standardvärdena] för ditt foto med ett klick.
 • Använd de 12 sidorna i din kalender och utforska alla de möjligheter till bildbehandling som du har.

Om de foton du vill bearbeta är stora och placerade i fokus, blir effekten av bildbehandlingen naturligtvis tydligast. Välj en diskret bakgrund till dina foton när de ska behandlas mycket, så kommer de bäst till sin rätt.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android