Skapa en personlig almanacka
Skapa en personlig almanacka

Med egna bilder, texter och olika designmallar kan du skapa din egen fotoalmanacka.

Upptäck här

Pixum Fotokalender | Ändamålsenlig eller dekorativ?

Innan du beställer en Pixum Fotokalender måste du först fatta ett beslut: Ska kalendern först och främst vara dekorativ, ska den till exempel pryda vardagsrummet eller hallen, eller vill du att den huvudsakligen ska användas för att samordna familjens inbokade möten eller för att anteckna födelsedagar och semestrar i?

Här hittar du tips och hjälp för att skapa och designa

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
En Fotokalender som dekoration

GJämfört med den klassiska postern på väggen har fotokalendern vissa fördelar: Du måste inte bestämma dig för vissa, bestämda bilder utan du kan skapa omväxling med olika bilder. En fotokalender för nästa år är ofta en omtyckt och kreativ julklapp till hela familjen.

En Väggkalender Klassisk i A4- eller A3-format är särskilt lämplig som kalender för dekoration. I den upptar foton och collage den största delen av utrymmet, medan månadsöversikten bara upptar en liten del. För skrivbordet lämpar sig bordskalendern väl ? som stående kalender för dekoration eller för att göra anteckningar i. Skapa din fotokalender direkt i webbläsaren. Då kan du ge varje sida en individuell layout eller publicera enbart en bild för varje månad. Med plustecknet kan du utöka antalet bilder och lägga till en text eller en QR-kod.

Bli kreativ och spara minnen

Alla inbokade möten överskådligt sammanfattade

Ett alternativ till den dekorativa fotokalendern är den gemensamma möteskalendern. Här kan du och din familj föra in alla viktiga datum och därmed få en bra överblick över vad som kommer att hända under de närmaste veckorna. Kökskalendern och planeringskalendern i A3-format lämpar sig särskilt väl för detta ändamål. Den sistnämnda ger dessutom en direkt överblick över alla viktiga datum under ett helt år.

I kökskalendern kan du placera foton på varje sida, i en layout du själv valt ut, så att de kommer till sin rätt. I Pixum-sortimentet kan du välja bland många olika förlagor.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android