Använd Pixum Fotouniversum programvara för dina personliga stående bordskalendrar

Även om utrymmet inte är stort, erbjuder Pixum bordskalender ändå många möjligheter till personlig formgivning. Med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara kan du förse den behändiga, stående bordskalendern i formatet 14 × 15 cm med olika kalendarier och layouter, och utforma den efter egna önskemål.

Här hittar du tips och hjälp för att skapa och designa

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Liten kalender, stort urval - allt efter behov

När du hämtar bordskalendern i Pixum programvara, kan du om du väljer "kalendrar att formge fritt" förverkliga dina egna formgivningsidéer. Längst ned i det högra hörnet av varje fotokalender anges om du kan färgsätta den (visas med en rund färgpalett), eller om du kan placera egna texter eller foton i den (visas med ett skrivblock och penna).

Vill du ha en planeringskalender eller en kalender med motiv?

Beroende på om du vill ha ett så iögonfallande kalendarium som möjligt, eller om du föredrar att fokusera på motivet, kan du även här välja bland olika layouter för kalendrarna. Du har olika formgivningsmöjligheter för så gott som alla kalendarier. Medan du till och med kan placera ett foto av "födelsedagsbarnet" i de breda kolumnerna, kan du oftast färgmarkera sön- och högtidsdagar i de minsta kalendarierna.

Förändra kalendariet med högst två klick

Det utvalda kalendariet kan du bearbeta i bordskalendern och tillsätta färger eller ange skollov, födelsedagar och möten. För att färgsätta "dubbelklickar" du på kalendariet, och om du "högerklickar" på kalendariet kommer du till "Produktegenskaper". När du klickar på dessa får du upp en meny, där du till exempel kan ange sommarloven eller födelsedagarna för dina anhöriga och de närmaste vännerna.

Bli kreativ och spara minnen

Upptäck lekande lätt ytterligare möjligheter med Pixum Fotouniversum programvara

I programvaran tillhandahålls många ytterligare funktioner för bordskalendern. Med hjälp av dessa kan du skapa en mycket personlig fotokalender att ge bort som present.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android