Pixum Fotokalender | Skapa kalenderblad med flera foton

Vissa människor förknippar vi med särskilda ögonblick och upplevelser som är svåra att beskriva med ord. Vare sig det handlar om familjemedlemmar, vänner eller en partner ? till dessa människor är det ofta svårt att hitta en lämplig present. En fotokalender från Pixum, som du själv har skapat, är både personlig och omväxlande. Med en sådan får du möjlighet att glädja människor som du tycker om.

Med några få klick till din personliga Pixum Fotokalender

Genom förhandsgranskningen kan du lägga till platshållare för foton, som du sedan placerar som du vill. För att skapa ett collage efter egna önskemål kan du även fritt anpassa storleken på de enskilda föremålen. Därmed kan du framhäva speciella foton, när du vill. När du vänsterklickar på föremålet, går det att rotera och tilta bilderna med hjälp av de båda kretsande pilarna. En annan viktig funktion, särskilt när man har flera foton på en sida, är att kunna placera föremål i för- eller bakgrunden. I Pixum Fotouniversum programvara räcker det till exempel att högerklicka på den bild som ska förflyttas ett steg framåt/bakåt

Dessa och flera andra möjligheter gör skapandet av Pixum fotokalender till en kreativ och omväxlande uppgift. Börja genast designa din egen vägg- eller bordskalender direkt i online-designern på denna hemsida, i Pixum Fotouniversum programvara för PC och Mac eller i Pixum Fotobok App för iOS och Android.

Välj bland ett stort antal layouter för din Pixum Fotokalender

Du kan snabbt och enkelt designa en Pixum fotokalender, som snart därefter är färdig att tryckas. Välj först ut ett av de många format och material som finns i Pixum fotovärld programvara vare sig du vill ha en väggkalender eller en stående kalender, glansigt eller matt papper. Därpå väljer du ut den layout som ska användas under formgivningsprocessen. Här kan du välja en standard- eller en designvariant. När du väljer en designvariant har du till exempel fördelen av att kunna [välja fritt] mellan flera layouter under formgivningen.

Du kan till exempel placera flera foton på en sida, antingen bara när det gäller en viss månad eller i hela fotokalendern. För att placera foton i layouten, kan du använda "dra och släpp-metoden". Släpp loss din kreativitet: Vad sägs till exempel om ett collage med foton av mottagaren under olika perioder i livet? Eller en samling av foton från årsdagarna med partnern?

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android