Gör varje månad till något speciellt

Med fotokalender från Pixum gör du varje månad personlig och organiserad.

Skapa här

Pixum Fotokalender | Skapa kalenderblad med flera foton

Vissa människor förknippar vi med särskilda ögonblick och upplevelser som är svåra att beskriva med ord. Vare sig det handlar om familjemedlemmar, vänner eller en partner ? till dessa människor är det ofta svårt att hitta en lämplig present. En fotokalender från Pixum, som du själv har skapat, är både personlig och omväxlande. Med en sådan får du möjlighet att glädja människor som du tycker om.

Bli kreativ och spara minnen

Med några få klick till din personliga Pixum Fotokalender

Genom förhandsgranskningen kan du lägga till platshållare för foton, som du sedan placerar som du vill. För att skapa ett collage efter egna önskemål kan du även fritt anpassa storleken på de enskilda föremålen. Därmed kan du framhäva speciella foton, när du vill. När du vänsterklickar på föremålet, går det att rotera och tilta bilderna med hjälp av de båda kretsande pilarna. En annan viktig funktion, särskilt när man har flera foton på en sida, är att kunna placera föremål i för- eller bakgrunden. I Pixum Fotouniversum programvara räcker det till exempel att högerklicka på den bild som ska förflyttas ett steg framåt/bakåt

Dessa och flera andra möjligheter gör skapandet av Pixum fotokalender till en kreativ och omväxlande uppgift. Börja genast designa din egen vägg- eller bordskalender direkt i online-designern på denna hemsida, i Pixum Fotouniversum programvara för PC och Mac eller i Pixum Fotobok App för iOS och Android.

Välj bland ett stort antal layouter för din Pixum Fotokalender

Du kan snabbt och enkelt designa en Pixum fotokalender, som snart därefter är färdig att tryckas. Välj först ut ett av de många format och material som finns i Pixum fotovärld programvara vare sig du vill ha en väggkalender eller en stående kalender, glansigt eller matt papper. Därpå väljer du ut den layout som ska användas under formgivningsprocessen. Här kan du välja en standard- eller en designvariant. När du väljer en designvariant har du till exempel fördelen av att kunna [välja fritt] mellan flera layouter under formgivningen.

Du kan till exempel placera flera foton på en sida, antingen bara när det gäller en viss månad eller i hela fotokalendern. För att placera foton i layouten, kan du använda "dra och släpp-metoden". Släpp loss din kreativitet: Vad sägs till exempel om ett collage med foton av mottagaren under olika perioder i livet? Eller en samling av foton från årsdagarna med partnern?

Kundomdömen | Fotokalender
Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.