Gör varje månad till något speciellt

Med fotokalender från Pixum gör du varje månad personlig och organiserad.

Skapa här

Pixum Fotokalender | Skapa kalenderblad med flera foton

Vissa människor förknippar vi med särskilda ögonblick och upplevelser som är svåra att beskriva med ord. Vare sig det handlar om familjemedlemmar, vänner eller en partner ? till dessa människor är det ofta svårt att hitta en lämplig present. En fotokalender från Pixum, som du själv har skapat, är både personlig och omväxlande. Med en sådan får du möjlighet att glädja människor som du tycker om.

Här hittar du tips och hjälp för att skapa och designa

Pixum Fotokalender: Tips och tricks

Upptäck nu vårt breda sortiment av designmöjligheter för vår Pixum fotokalender.

Vår service hjälper dig

Vid frågor om våra produkter kan du besöka vår service-sida eller kontakta vår kundservice.

Pixum - alltid vackra bilder

Välj bland ett stort antal layouter för din Pixum Fotokalender

Du kan snabbt och enkelt designa en Pixum fotokalender, som snart därefter är färdig att tryckas. Välj först ut ett av de många format och material som finns i Pixum fotovärld programvara vare sig du vill ha en väggkalender eller en stående kalender, glansigt eller matt papper. Därpå väljer du ut den layout som ska användas under formgivningsprocessen. Här kan du välja en standard- eller en designvariant. När du väljer en designvariant har du till exempel fördelen av att kunna [välja fritt] mellan flera layouter under formgivningen.

Du kan till exempel placera flera foton på en sida, antingen bara när det gäller en viss månad eller i hela fotokalendern. För att placera foton i layouten, kan du använda "dra och släpp-metoden". Släpp loss din kreativitet: Vad sägs till exempel om ett collage med foton av mottagaren under olika perioder i livet? Eller en samling av foton från årsdagarna med partnern?

Kundomdömen | Fotokalender
Bli kreativ och spara minnen

Med några få klick till din personliga Pixum Fotokalender

Genom förhandsgranskningen kan du lägga till platshållare för foton, som du sedan placerar som du vill. För att skapa ett collage efter egna önskemål kan du även fritt anpassa storleken på de enskilda föremålen. Därmed kan du framhäva speciella foton, när du vill. När du vänsterklickar på föremålet, går det att rotera och tilta bilderna med hjälp av de båda kretsande pilarna. En annan viktig funktion, särskilt när man har flera foton på en sida, är att kunna placera föremål i för- eller bakgrunden. I Pixum Fotouniversum programvara räcker det till exempel att högerklicka på den bild som ska förflyttas ett steg framåt/bakåt

Dessa och flera andra möjligheter gör skapandet av Pixum fotokalender till en kreativ och omväxlande uppgift. Börja genast designa din egen vägg- eller bordskalender direkt i online-designern på denna hemsida, i Pixum Fotouniversum programvara för PC och Mac eller i Pixum Fotobok App för iOS och Android.

Skapa din Pixum Fotobok - antingen hemma eller när du är på väg

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online-Designer

  • Skapa snabbt:

   Beställ direkt online.

  • Enkelt att välja:

   Flexibla inställningar.

  • Vår rekommendation:

   Skapa snabbt utan programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Fotouniversum programvara

  • Oändliga möjligheter att skapa:

   Alla Pixum Fotoböcker.

  • De nyaste funktionerna:

   Alltid nya möjligheter.

  • Vår rekommendation:

   Många möjligheter att skapa.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Fotobok app

  • Bekvämt för att skapa när du är på väg:

   Ladda upp foton direkt från telefonen.

  • Välj:

   De populäraste fotobokformaten.

  • Vår rekommendation:

   Flexibla möjligheter att skapa när du är på väg.

  Också tillängligt för Android