Kontaktformulär
Meny

Pixum Fotokalender | För in födelsedagar, namnsdagar & andra viktiga dagar med foto i din personliga kalender

Ju äldre man blir, desto fler födelsedagar måste man komma ihåg. Ens egna syskon får barn, kusinen gifter om sig och de egna vännerna blir allt fler. För var och en av dessa finns det säkert en födelsedag, ett speciellt datum, som man kommer ihåg någon dag för sent. Bespara dig känslan av att ha missat ett viktigt datum och vara tvungen att gratulera i efterhand. Hur då? Detta fungerar utmärkt med en födelsedagskalender från Pixum!

*inkl. moms, exkl. porto

Så här för du in födelsedagar i en Pixum Fotokalender

Hämta först Pixum Fotouniversum programvara till din dator, om du inte redan har gjort det. Den är gratis. Steg för steg leder programvaran dig genom redigeringsprogrammet fram till varukorgen, där du till sist kan göra din beställning.

Först väljer du ut ett kalenderformat som du tycker om under "Produkter". Om du väljer en basdesign, som du kan formge fritt, har du möjlighet att föra in alla dina anhörigas och vänners födelsedagar. Du måste bara kontrollera att det går att föra in födelsedagar i det kalenderformat du valt. Detta ser du direkt när du för musen över den aktuella designen eller i förhandsgranskningen. De födelsedagar du har fört in sparas i Pixum Fotouniversum programvara och kan hädanefter användas i följande fotokalendrar, om du har [kryssat för] denna funktion. Om det inte går att föra in födelsedagar i den design du valt, kan du helt enkelt välja en annan design där födelsedagarna framträder. I detta exempel valdes Väggkalender Klassisk i liggande A3-format och glansigt fotopapper. I programvaran tillhandahålls emellertid många andra varianter.

Tips och tricks för inredning och design till ditt hem

Låt dig inspireras och gör Pixum fototavlor till en elementär del av ditt vardagsrum!

Infoga en bild av födelsedagsbarnet i kalendern

I många kalenderformat tillåts inte enbart att man för in namnet på födelsedagsbarnet, utan man har även möjlighet att lägga in ett foto på den aktuella dagen. Därmed ser du direkt vem du ska gratulera denna månad. Och om du har tre syskonbarn som heter Paul, är du dessutom skyddad från eventuella förväxlingar.

Du kan importera foton med namn direkt i Pixum Fotouniversum programvara, och de sparas även vid eventuella design-förändringar.

Tips från Pixum

 • Bifoga födelseåret inom parentes till namnet. Då vet du genast hur gammalt födelsedagsbarnet är, och om det möjligtvis handlar om en jämn födelsedag.
 • Använd gamla foton av barn och ungdomar. Ta med foton av din morfar när han var 18 år. Det blir en födelsedag som framkallar skratt.
Naturligtvis kan du, precis som när det gäller alla kalendrar som kan formges fritt, varje månad infoga nya foton, förse kalendern med passande bakgrundsmotiv och Clipart-bilder , helt efter egna önskemål.

Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotobok App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.

  Också tillängligt för Android