Glöm aldrig bort födelsedagar mer: Skapa en födelsedagskalender med Pixum

Det är lätt att glömma bort en födelsedag ? och att gratulera i efterhand kan vara ganska pinsamt. Med en födelsedagskalender kommer det inte att hända dig fler gånger, eftersom du då har alla födelsedagar för din släkt, dina vänner och bekanta inom synhåll.

Evighetskalender = Att använda flera år

Det finns en nackdel med kalendrar: Eftersom veckodagarna i en viss månad fördelas annorlunda år från år, blir en kalender föråldrad redan efter ett år. När det gäller en födelsedagskalender är det opraktiskt, eftersom du annars skulle kunna använda den i flera år.

Därför kan du med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara skapa ett varaktigt kalendarium till din fotokalender. [Då elimineras veckodagarna och enbart månadernas datum finns med. Därmed blir det en evighetskalender.] Du kan alltså använda den i flera år utan problem. Läs bland våra anvisningar hur du kan skapa en evighetskalender..

Förslag till motiv och teman för födelsedagskalendern

Om du vill göra din födelsedagskalender till något alldeles extra, kan du testa något av dessa förslag:

  • Collage: Placera foton av födelsedagsbarn på det aktuella månadsbladet i din kalender. Om dessa känner varandra, kan du fotografera dem tillsammans, eller göra ett collage av deras foton.
  • Födelsedagsbilder: Ladda upp ett foto av födelsedagsbarnet för varje födelsedag. Det kommer då att visas bredvid aktuellt datum i kalendariet. Hur det fungerar kan du läsa om i Artikel om födelsedagar med foto..
  • Dekoration: Efteråt kan du pryda månadsbladen i kalendern med passande dekorationer, till exempel med ett torrt höstblad i september eller med grässtrån i juni.

Samla in familjens och vännernas födelsedagar och föreviga dem i en Pixum födelsedagskalender. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är!

Kundomdömen | Fotokalender
Här hittar du tips och hjälp för att skapa och designa

Pixum Fotokalender: Tips och tricks

Upptäck nu vårt breda sortiment av designmöjligheter för vår Pixum fotokalender.

Vår service hjälper dig

Vid frågor om våra produkter kan du besöka vår service-sida eller kontakta vår kundservice.

Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.