Skapa en personlig almanacka
Skapa en personlig almanacka

Med egna bilder, texter och olika designmallar kan du skapa din egen fotoalmanacka.

Upptäck här

5 tips för en perfekt kalender till mor- och farföräldrarna

Pixum fotokalender är den perfekta presenten till mor- och farföräldrar, både till födelsedagar och till jul. För att den fina presenten inte bara ska bestå av ett antal foton, utan dessutom ska få en personlig prägel, kan du hämta idéer ur de fem förslag vi tillhandahåller för att skapa den perfekta kalendern.

Tips #1: Bilder året runt

Välj ut foton som tagits av familjen under hela året och som passar till den aktuella månaden. Här är några exempel:

  • Januari: Hur man gör en snögubbe
  • Februari: Utklädda barn
  • April: Barn som letar efter påskägg
  • Juni: Sommarlov på stranden
  • Juli: Barn som plaskar i friluftsbadet

Tips #2: Infoga rabattkoder för glada ansiktsminer

Göm små rabattkoder i kalendern. För att åstadkomma det kan du helt enkelt infoga ett litet textfält på valfri sida, där du anger rabattkoden. Det behöver inte alls vara dyra presenter. Det är tanken som räknas:

  • en god middag där hemma,
  • ett gemensamt besök på zoo,
  • en dag med mormor och morfar på valfritt sätt,
  • ett överraskande besök.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Tips #3: Ändra på foton från barndomen

I de flesta familjer finns det roliga ögonblicksbilder från barndomen. Om du ändrar på foton som tagits för länge sedan, kan de bli väldigt roliga. Vad sägs om tre vuxna män som sitter på golvet, omgivna av dockor, och dricker kaffe ur dock-koppar, eller hänger i takrännan, eller plaskar omkring i ett badkar som är fullt med skum? Om du placerar originalet och kopian bredvid varandra i kalendern så att man kan jämföra dem, skapar du tillfällen för ett gott skratt varje månad.

Tips #4: Tänkvärda visdomsord

Kalendern behöver inte nödvändigtvis innehålla barnbilder. Fridfulla naturfoton eller foton från förr i kombination med tänkvärda visdomsord kommer säkert att uppskattas av mor- och farföräldrarna. Infoga därför textfält i din [Pixum Fotokalender], där du placerar vackra sentenser. För att göra det klickar du på "Infoga element" under [redigeringsfältet] och väljer sedan ut ett textfält.

Tips #5: Gör en 3D-kalender själv

Din kalender blir ännu roligare att titta på om du pryder den med passande tillbehör. Du kan fästa ett ax på fotot av barnen i sädesfältet, och till en snuvig näsa passar en näsduk. Små bomullstussar framhäver vintersnön.